37

Анонимен

преди 1 година

Примитивна нация. От Петър първи насам, само краде от запада идеи, технологии, култура. Позор за Русия

36

Мухаха

преди 1 година

По време на инцидента в Чернобил РЪКОВОДСТВОТО И ГОЛЯМА ЧАСТ ОТ ПЕРСОНАЛА СА БИЛИ ЕТНИЧЕСКИ УКРАЙНЦИ ..... ФАКТ.

35

Пак ядат бой явно

преди 1 година

КомиккрадЗе почва да дудне за ядрени централи като почнат рашките да мелят укро-нацитата!

34

Анонимен

преди 1 година

Лъжливите урки не заслужават нищо добро. Всички до една са виновни.

33

Анонимен

преди 1 година

Bayer/Monsanto, Corteva и Cargill вече контролират 16,7 милиона хектара първокласни украински черноземни земеделски земи- сега кво ша прайм

32

Анонимен

преди 1 година

ами те английските снаряди с обеднен уран пристигнаха в украйна - следва заразяване на територията преди напускането и - от години отнемат повърхностния длой на нивите в украйна и заминава за полша и западна европа - най добрия чернозем в света

31

Хе хе

преди 1 година

Зеленский е разбирач голям. Разбира всичко от футбол до ядрена енергетика. Дървен философ като нашичките, смех, смех. Абе Байно, а вие ангелчета, извинихте ли се на света за аварията. Или вие сте само потърпевши от СССР, те руснаците са виновни за всичко, нали?!? Поне днес замълчи, бе Клоун.

30

ТОЗИ НАРКОМАН

преди 1 година

ЩЕ НИ ТЛАСНЕ В ЯДРЕНА ГИБЕЛ БЕЗ ДА му МИГНЕ ОКОТО

29

ФАШИСТКАТА ХУНТА

преди 1 година

В КИЕВ Е НЕЗАКОННА, ЗАРАДИ ВЪОРЪЖЕНИЯ МАЙДАН

28

Анонимен

преди 1 година

Ъъъ, зеленото човече нещо май ПАК се обърка. Тоест руското ПВО, отблъскввайки украинските обстрели на АЕЦ заплашва света с нова катастрофа като оная, дето се случи през 1986г.В УКРАЙНА, защото местният УКРАИНСКИ персонал реши, че няма проблем да се изключи защитата на реактора за тестове на самата тая изключена защита?

27

Спеца

преди 1 година

Не е виновна Русия за украинската алчност довела до експлозията на реактора в Чернобил!Ще правят рационализация , а донесоха смърта на хиляди!

26

Гладиатор

преди 1 година

Здравейте роби на съвремените античовечни щати/сащ/! Хора забравили отдавна Бог и Състрадание, за да е винаги печелившо тяхното начинание! Същества, които за американски пари биха продали род и мечти! Но те имат ли род...??? Такава помия и такова промиване на мозъци, не е имало и в Римската империя! Жалко за вас, които вярвате, че Бог е един и е за точно определени хора на Земята!!

25

Анонимен

преди 1 година

Сащ и нато са най големите терористични организации и държава в света. Създадоха фашистка Украйна с цел война с Русия, преди бе фашистка Германия. Запада е пак с фашисти те украинци този път. Този ще стреля със снаряди с уран,да обеднен, но уран който се използва за атомни бомби. Украйна е измислена държава, създадена още от Ленин. Това просто е Русия, със сигурност няма да има повече такава държава, още по малко фашистка. Украйна...азов..еделвайс...нацистки свастики. Слава Русия, слава Русия

24

Анонимен

преди 1 година

От една страна такава загриженост, а от друга - снаряди с уран. Това ако не е лицемерие, тогава не знам какво е.

23

абе

преди 1 година

нещо мълчат от фронта! 20% за русия станаха ли 25%, - ни за контра, ни за офанзива се чува....а леопардите май се уплашиха от арматата

22

анонимен

преди 1 година

украинското фашистко племе е по-голяма мафия и от италианската! европа ще го разбере един ден!

21

Анонимен

преди 1 година

Каквото и да се дрънка от писатели,-любители истината е една : русия се оака .

20

Анонимен

преди 1 година

26, не знам кои сме "ние", които го обстрелваме, аз нищо не обстрелвам. Впрочем или не си прочел какво съм написал или просто пишеш наизуст. П.С. Впрочем цензурираната дума в предния пост е май.муна (вроятно и иначе е ясно, но все пак).

19

Анонимен

преди 1 година

Затова трябва да се пита народа за такива неща, като даването на територия друг да я администрира, после като стане нещо ще се позоват на този референдум иначе разни другари като Хрушчов дават Крим на Укрия и оня отдавна гние и се създават конфликти, аиначе се позоваваш на референдума и точка.

18

Анонимен

преди 1 година

до 19 Сведение, ти на колко годинки си че да плямпаш че Украйна не е била в СССР? На 6 годинки? Сам казва че е съветска социалистическа република Украйна. Задай си въпроса сега какво значи СССР.