17

Реалист

преди 1 година

Е видя се отново. Всичко идва от производителите на оръжие. Другото е приказка за балами.

16

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 14 Янките бият много лошо, ако не вярваш питай руснаците, те ще ти обяснят какво им се случи в Украйна.

15

Анонимен

преди 1 година

Законното правителство на Китай се намира в Тайван от 1949 година до ден днешен. Тия в Пекин са комунистически самозванци. Когато Китай прогони комунистите ще се присъедини към Република Китай на остров Тайван.

14

Анонимен

преди 1 година

Мдаа, основният бенефициент на американските шамари ще бъде Китай. За сега САЩ тренират с шамарите по Русия. Като отрежат главата на Русия, Китай ще последва руската съдба. Най-вероятно Китай ще бъде управляван от Тайван.

13

Анонимен

преди 1 година

Янките един балон (дълъг 60 метра) чак с третата ракета свалиха. Толкоз за американските ракети и китайските балони.

12

за мъдерца с 200!

преди 1 година

АКО в някой уред няма поне една част направена в Китай - значи е менте! А тия с 200 бегат щото нищо не знаят за направат и доставката!

11

И Китай също

преди 1 година

се учи от войната в Украйна. Там основното разузнавателно средство е китайски дрон ако не са се светнали краварите. Основното средство за дистанционо бомбомятане е китайски дрон. Явно в бъдеще и основното средство за масиран удар ще е китайски рой от дронове. Американците само има да гледат....

10

Анонимен

преди 1 година

Китай произвежда по 10 дрона за всеки китаец, а за 5те милиона партийни секретари - по един дрон клас Раптор.

9

Анонимен

преди 1 година

До 10 De Telegraaf 20.04.2023. Генерал майор Ян Свиленс. Инак китайците купиха и филипс и ай би ем и волво и томас куук и много други. Първите две определено не да се учат, а защото западът имат лош мениджмънт и щяха да фалират, а китайците имат пари, които ес и сащ вече нямат. За мал'оу'мен - погледни се в огледалото.

8

Истината за Рубашка

преди 1 година

Всеки като види на някоя стока, че е сделана в Китай бега с 200! А в Технополис дори не издават гаранция за такива стоки, а лъжат оризата, че касовата бележка била гаранция! Само малоумнирусофили могат да им слагат плюсове! Даже китайците независимо, че са тесни за нищо не стават!

7

До 7

преди 1 година

Като малоумени неинформиран би трябвало да се имаш предвид теб си, а холандците се съмнявам да са казали такова нещо, щото китайците преди 10 г. купиха от тях Филипс да се научат на нещо хубаво!

6

СССРсуперкирливия

преди 1 година

Китайците са добри отрица, ама за война не стават. Не могат да произвеждат нищо качествено, вкл. уружия, като руснаците, тежат средно около 55-60 кг и са високи около 1.60, тоест като 7-те жужета срещу Гандалф. Убавото на китайските е, че са тесни

5

Анонимен

преди 1 година

Както миналата седмица заяви генерал от холандското военно разузнаване, "трябва да си признаем, че изоставаме от китайския хай-тек". Пък про'с'таците да си тро'л'ят.

4

Бай Дрън

преди 1 година

Сега сериозно. Китайците доказаха на света, че се учат много по-от всякакви американци, бинби истанци и тем подобни наассранци. И ми е интересно, кой внимава в час повече. Младежът на 80 или копипейстите от чайна.

3

Анонимен

преди 1 година

Той щот Китай нищо не е научил от войната...

2

Бай Дрън

преди 1 година

Добрееееее. И Жжълттопоаветтниции ли стана цензурирана дума? Браво бе, от пасолството ли ви спуснаха директива?

1

Анонимен

преди 1 година

"Hиkora нe виpи kpив нoc cpeщy жълтa 4ypka!" Конфуций