37

Некъф

преди 1 година

Общо взето като в донбас. Идват на вратата ти въоръжени хора и те питат като какъв се определяш само, че в македонията е ако се определяш като българин не можеш да започнеш работа в държавната администрация и те мачкат на всякъде.

36

Анонимен

преди 1 година

Има огромен страх в хората от репресии и много българи не смеят и днес да кажат какви са! Моите роднини там не смеят публично да кажат, че са българи! Западът подкрепяше комунистическа Югославия и им даваше милиарди. Тези хора нямат угризения за престъпното си минало като навсякъде в Източна Европа! Затова и стана войната в Югославия и бяха избити хиляди невинни хора! Тези 120 хил. с гражданство са писали молби и са описали семейната си история на българи!!!! Има документи!!!

35

Неразбиращ

преди 1 година

Много знаеш, бе, Чока. Да не си сръбско македонче?

34

Чоката

преди 1 година

Аз едно знам, от тези 120.000 само 3500 са Българи, истински, останалите си платиха на българските патриоти които продаваха българско гражданство. Това стана и с молдовци и със сърби, албанци, украинци всякакви. Което се купува с пари е евтино. Няма за какво да се сърдим

33

Наблюдател

преди 1 година

До РЕАЛЕН И ние Българите не ви харесваме, жалко е за вас , вие не знаете какви сте, толкова са ви промили мозъците,че единственото което уж ви обеденява е умразата към нас. Но ще мине време и когато вашите приятели Шиптари започнат да ви мачкат, вие самите които ни мразите сами ще се наричате Българи и ще жадувате да идвате в Майка България. До тогава никакъв Европейски съюз!

32

РЕАЛЕН

преди 1 година

Да се направи справка колку од тие паспорти се со изминат срок и се невалидни, и не искат да ги продолжават? Многу лажи се шират од медиумите в Блгариа за Македониа и македонците, и затоа омразата кон блгарите во Македониа расте од ден на ден.

31

Руме

преди 1 година

НИТО 3500, САМО 167 ГЛАСУВАХА НА ИЗБОРИТЕ!

30

Анонимен

преди 1 година

ШВЕДСКИ,НОРВЕЖКИ,ДАТСКИ,ИСЛАНДСКИ ЕЗИЦИ МНОГО БЛИЗКИ ПОМЕЖДУ СИ,НО НИКОЯ ОТ ТЕЗИ ДЪРЖАВИ НЕ ОТРИЧА СЪЩЕСТВУВАНЕТО НА ДРУГАТА КАКТО И ИНДЕНТИЧНОСТТА НА НЕЙНИТЕ ГРАЖДАНИ...АМИ ЧЕШКИ И СЛОВАШКИ ЕЗИК...ДА СТЕ ЧУЛИ ЧЕХИЯ ДА БЛОКИРА СЛОВАКИЯ ЗАРАДИ ЕЗИКА ИЛИ ОБРАТНОТО.АМИ СЛОВЕНСКИ ЕЗИК,ХЪРВАТСКИ ЕЗИК...СТАРА ЕВРОПА ИМА СЪЩИТЕ ПРОБЛЕМИ КАТО ТУКА НА БАЛКАНИТЕ-УЕЛСЦИ И ШОТЛАНДЦИ В БРИТАНИЯ,КАТАЛУНЦИ И БАСКИ В ИСПАНИЯ И ФРАНЦИЯ,ТИРОЛЦИ В ИТАЛИЯ,ИТАЛИАНЦИ В ХЪРВАТИЯ,ВАЛОНЦИ И ФЛАМАНДЦИ В БЕЛГИЯ И Т.Н...

29

Анонимен

преди 1 година

До ПитайтеБЕЛГИЙЦИТЕ СА ФЛАМАНДЦИ НЕ НИДЕРЛАНДЦИ (ХОЛАНДЦИ)!СХВАЩАШ ЛИ РАЗЛИКАТА!НЯМА ПО-ГОЛЯМА ОБИДА ДА НАРЕЧЕШ БЕЛГИЕЦ(ФЛАМАНДЕЦ) НИДЕРЛАНДЕЦ И ОБРАТНОТО!!!ЧИСТО ЛИНГВИСТИЧНО НИДЕРЛАНДСКИ И ФЛАМАНДСКИ ЕЗИК СА ДВЕ РАЗЛИЧНИ НЕЩА...ЗАТОВА ОФИЦИАЛНО В БЕЛГИЯ ГОВОРЯТ ФЛАМАНДСКИ А В НИДЕРАЛНДИЯ НИДЕРЛАНДСКИ...КАКТО РАЗБРИРА СЕ ИМА И ОЩЕ ЕДИН МНОГО БЛИЗЪК ,НО ОТДЕЛЕН ОТ ПРЕДНИТЕ ДВА ЕЗИЦИ,А ИМЕННО ЕЗИКЪТ АФРИКААНС В ЮАР И НАМИБИЯ!

28

Анонимен

преди 1 година

ЗА СВЕДЕНИЕ НА АНДРЕЙ КОВАЧЕВ ГЕОГРАФСКАТА ОБЛАСТ МАКЕДОНИЯ ОБХВАЩА СЛЕДНИТЕ РЕГИОНИ:51 % ЕГЕЙСКА МАКЕДОНИЯ ,КОЯТО ДНЕС Е ЧАСТ ОТ СЕВЕРНА ГЪРЦИЯ,38 % ВАРДАРСКА МАКЕДОНИЯ,КОЯТО ОБХВАЩА ДНЕШНА РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЯ ДОПРЕДИ 33 ГОДИНИ РЕПУБЛИКА В СЪСТАВА НА ЮГОСЛАВИЯ,9-10 % ПИРИНСКА МАКЕДОНИЯ ОТ 1913 ГОДИНА ЧАСТ ОТ БЪЛГАРИЯ,ОКОЛО 2-3 % РЕГИОНИТЕ НА ОХРИДСКОТО И ПРЕСПАНСКОТО ЕЗЕРА ЧАСТ ОТ АЛБАНИЯ И ПО-МАЛКО ОТ 1 % В РАМКИТЕ НА ДЕНЕШНА СЪРБИЯ...

27

Ахахах

преди 1 година

Тези са супер нагли. Тогава като 3500 да бъдат анулирани всички БГ лични карти издадени на македонци освен на тези 3500. Щом само толкова се определят другите не са и са получили БГ паспорт незаконно. 150-200 000 документа минимум ще се обявят за невалидни. Ама никой няма да посмее да го направи. Населението. НИ рязко ще намалее с тази бройка защото изкуствено я ползват да крият истината че изчезваме

26

Питайте

преди 1 година

Колко са Белгийците в Холандия? Две съседни държави? По-скоро колко са Французите в Белгия, защото аналогията е по-добра. Две държави - едната голяма другата малка с на книга два разлини езика, но гражданите се разбират когато си говоря. Как мислите колко са?

25

Анонимен

преди 1 година

До В Македония Тогава няма да влезнат в ес. Не знам защо ес е фикс . Може да влезна и в африка.

24

българина

преди 1 година

на тоз ще му кажа следното още от 01.07 пускаме програма, срещу всеки македонски паспорт получаваш български, за 7 дни! безплатно! колко ще са българите питам тогава тоз има ли представа какво може да направи България за една година?

23

Анонимен

преди 1 година

Най много българи има в Турция. Това се вижда на всички избори.

22

Мъкените са изтрили

преди 1 година

И разрушили до 2023г всичко Българско и родно и заличаване на християнските ценности на Българската територия,открадната от Българската държава.

21

след 1944г

преди 1 година

ПОЛУБЕЗРОДНИЯ комунист не се застъпи за българите изселени от Крим оставили къщи и основите на великата крепост Судак и милионите българи от Волжска България, поругания гроб на кан Аспарух.

20

В Македония

преди 1 година

Е опасно да се опрелиш за Българин.Веднага ще те нападнат хунзите ако разберат,че си християнин на 90% ще стрелят по тебе.Много е опасно за Българските граждани.

19

Анонимен

преди 1 година

Да се напеави справка за издадените българси паспорти в РСМ. Да се представи поменен списък включително на висши партийни кадри и ще се види колко са българите в РСМ.

18

Това население

преди 1 година

В македонската област,нямат нищо европейско във тях.Тия са данайско племена,няма нищо християнско от това което е оставила свята България.