49

Да

преди 1 година

Тези имена ще бъдат първите екзекутирани доктори ваксери.

48

Анонимен

преди 1 година

Г.довете ,не се наядоха .

47

Тц тц тц

преди 1 година

Нов транш плащания ли дойдоха, че се разшавахте с препоръките? Щом и за папиломавирусната сте се хванали да рекламирате, която е доказано вредна, ще рече, че имате билети и за Малдивите. Изброените по-горе или са ултра некадърни и продажни или черните им душици вече са ипотекирани.

46

Ген.Мутафчийски

преди 1 година

Слагам мундира и се завръщам - черна сянака се е надигнала в лицето на злите антиваксъри, време а се завърна - ще призова и другите от завета да се присъединят в битката срещу злите сили - Робин Кантаржиев, БатКунчев и жената котка. Злото трябва да се спре!

45

Анонимен

преди 1 година

Ако на някой му се пие пипи, на ме не ми пречи. В статията се загатва, че, ако пациента откаже да го инжектират, това едва ли не е лошо и тези белопрестилковци трябвало да решават вместо свободната воля на хората. Никой вече не ви вярва за нищо. По- скоро ще се доверя на китайски акупунктурист, отколкото на продажен доктор, който за 10 лв стимул и женския си родител ще набоде! Единствено спешната помощ при злополука да остане като задължителна вноска. За останалото всеки сам да плаща, ако вярва

44

Анонимен

преди 1 година

До Чистокръвен Търсенето на мозък в ковидзомбитата продължава, затова трябва още по-дълбоко да им се бърка с тампоните. П.с. Сори за минусчето, по погрешка го цъкнах, брой си го за плюсче.

43

Анонимен

преди 1 година

Пак до 44 А и ако питаш, да, осъзнаваме, че лошо сме те възпитали. И за съзаление толкова лошо, че няма и да питаш, защото още един пропуск е, че не сме те научили на самокритичност...

42

Чистокръвен

преди 1 година

аз съм доле н анти ваксър :) Ненабоден с нанотехнологичната ши тня и не тестван с хидрогела на дапра никога.Ваксита как е яко ли ви беше да ви набиват тампоните до мозъка :) ах що не въведоха анални тестове да пробвате и тях!

41

Анонимен

преди 1 година

До 44 "За какви се помислихте?!" За твоите родители. Що?

40

Анонимен

преди 1 година

Некомпетентните и плиткоумни бедни хорица, нямат право на мнение по медицински въпроси и такива касаещи националната ни сигурност. За какви се помислихте?! Никой не ви пита.

39

Анонимен

преди 1 година

Нито това за ковида е ваксина, нито тази за папилома вирус, която я рекламират в стстията. А лошото е, че са се захванали и старите ваксини да ги правят вече по технологията на това за ковида. Абе изобщо положението е, нАуката умpе, да живеят печалбите...

38

анонимен

преди 1 година

Говорим за ваксини, това за ковида не е ваксина все още

37

Анонимен

преди 1 година

До 38 Ама навсякъде ли? :) Какви данни имаш за това и съпоставил ли си ги с данните за условията на живот? Или ти е по-лесно да обобщиш, защото реално история си учил само за Европа и си мислиш, че много си научил и с това приключва всичко.

36

Анонимен

преди 1 година

Всичко, казано за ваксините е вярно. Беше вярно. Защото сега е само бизнес. За съжаление няма доказана пряка връзка между доходи и разум. Не всичко е пари!?

35

Анонимен

преди 1 година

Абе факт е, че конспираторите познаха за развитието на нещата. А балъците вярваха, че нищо от това няма да стане.

34

Анонимен

преди 1 година

До 36, не само в цивилизованата Европа, а абсолютно навсякъде! Точно в джунглите на Африка и Латинска Америка болестите са много повече, и там дори и днес, можеш да yмреш от една малка раничка, ако не се обработи на време

33

Анонимен

преди 1 година

Конспираторите достатъчно ги е наказал животът. Не един път съм го казвал- дали си антиваксър ясно си личи по доходите ти. Антиваксъри не познавам, слава Богу (е, сигурно някой ми мие колата или ми чисти апартамента). Само едно ще кажа- благодарение на ваксините СП на живота се е увеличила двойно за доста кратко време. А по времето на ВСВ ваксини е имало само за Вермахта (неслучайно са живеели с 20г повече от останалите нации). И така нататък.

32

Анонимен

преди 1 година

До 36 "че примерно през Средновековието детската смъртност е била огромна" Това в "цивилизованата" Европа, дето са нямали тоалетни и са си изсипвали нощното гърне на улицата? Ми не ти е много добър примерът, да ти кажа...

31

аз

преди 1 година

някой нещо не е разбрал относно смъртността от морбили - "за 2021 са загинали 128000 човека от болестта" - няма такова нещо, кой откъде черпи тия данни?!

30

Анонимен

преди 1 година

Koнспираторите ако поне четяха история, щяха да знаят че примерно през Средновековието детската смъртност е била огромна, в много случаи над 10-15%, и това спира да е така точно с появата на ваксините! Ама не, те още вярват на приказки от 1001 нощ, въпреки че доказано ги излъгаха и ги направиха на балами с конспширациите покрай ковид