140

Ха ха ха

преди 1 година

Ще върната границите от 1989 година

139

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 160 - Лакомията и бандитизма идват не от Русия, а от Запада. Америка и Англия най-вече, плюс още няколко с които си делят плячка. Те от това вече живеят много векове наред. За това се борят и в момента, с надеждата да плячкосат страната с най-много ресурси един ден, но тук ще опрат на камък. Те от бандитизъм печелят и зеленото, с което плащат на продажниците по бг медии

138

Анонимен

преди 1 година

Аз подготвям резолюция за връщане на имота на съседа към моя имот. Утре мисля да му я връча. Дано се впечатли и ми го прехвърли. Ако не, ще пием по една ракия... или поне по една студена вода

137

РУСИЯ ПОДГОТВЯ

преди 1 година

Резолюция за връщане на Аляска

136

Анонимен

преди 1 година

Русия да спре с лакомията и бандитизма, и нещата ще се оправят.

135

Анонимен

преди 1 година

Не знам кое е по-станно - Това, че Джо вярва че ще преживее втори мандат или това, че ако вкара странта във война с Русия, ще има втори мандат.

134

Анонимен

преди 1 година

Да се избиват, Киев срещу Москва. Кой ли ще победи...

133

Анонимен

преди 1 година

Не е реалистично. По-скоро трябва да приемат текущите граници и да спрат месомелачката. Иначе ще продължава безкрай.

132

61-ия демократ

преди 1 година

Аще след първия ред спрях да ти чета скучните и еднообразни опорки. Не знам от кой пол си лельо , но много ограничено го даваш. Това вероятно се дължи на ниските емоции на душевно ниво.

131

Анонимен

преди 1 година

Най-много референдуми е направил Хитлер, а веднага след него - Слафчо Чалгаря.

130

Анонимен

преди 1 година

Що не направите резолюция за връщане на границите на Украйна от 1981 .Ще стане весело.

129

ХА ХА ХА!

преди 1 година

А за Косово в границите на Сърбия нещо няма ли да споменат?

128

Кой какъв е

преди 1 година

Според най-скромните оценки общият брой на цивилните, убити по време на бомбардировките на НАТО над Сърбия, възлиза на над 1700 души, включително почти 400 деца, около 10 хиляди са тежко ранени. Около 1 милион души са останали без вода, 500 хиляди души са останали без работа, хиляди са останали без покрив над главите си. Според ООН 821 души са изчезнали, повечето от които сърби. "Аз предложих да бомбардираме Белград", казва тогава сенаторът Делауеър (сега дядо) Байдън.

127

Война можеше да няма

преди 1 година

До Така е ..: Украйна можеше да избегне войната и да задържи Донбас ако спазваше Минските съглашения - изтегляне на тежките оръжия от т.н. линия на разделение, даване на специален статут на Донбас. И още: отказ от членство в НАТО. Можеше,но не го направи. Осем години обстрел, намерения за създаване на атомно оръжие, лаборатории за биологично оръжие. Войната вече не можеше да не започне. Засега Украйна загуби само Донбас и Запорожка област. Ако не започнат преговори ще загубят още.

126

Анонимен

преди 1 година

САЩ дойде от другия край на света да отделя Косово с война. Косово какво общо има с българщината. САЩ защо не ни върнаха тогава западните покрайнини освен че получиха коридор за самолетите си но отцепват Косово но не отцепват западните покрайнини които са български. Двойни стардарти.

125

Анонимен

преди 1 година

Германия се обедини и никой нищо не каза Русия си премълча но никой не го оцени тогава това. Обаче това също е промяна на картата което си е истина.

124

Анонимен

преди 1 година

Антибългарите вън от форума.

123

Анонимен

преди 1 година

Обаче САЩ дойде и с кървава война откъсна Косово от малка югославия , но за САЩ всичко може нали така те са ви работодателя. Обаче на нас не са ....

122

Я па ти..

преди 1 година

До А1 130 Айдеее , претенции за земя от преди 100 години започнаха.Олекна ли ти като пишеш тези глупости или искаш само да ни подразниш ?Било каквото било , връщане на зад няма.

121

Така е ..

преди 1 година

До Анонимен 128 Това с индианците е било в други времена , преди триста години. Индианците сега си живеят прекрасно в САЩ .Имат права е възможности като всички останали. Ти кажи за сегашните нашественици и убийци. Защо ти харесват ?Всяка държава в исторически план има загубени земи. Ако всички тръгнат да си ги връщат , представяш ли си какво ще стане ? Едва ли.Границите са признати с международни споразумения и никой няма право да ги променя.