5

АнонимеН

преди 1 година

СЕМЕРДЖИЕВ БЕШЕ ОСЪДЕН НА 220 ГОДИНИ ЗАТВОР ИЛИ ДОЖИВОТЕН САМО ,ЗАЩОТО ИМА РОГЦА НАД ЧЕЛОТО НАРИСУВАНИ! И АЗ ДА СЪМ СЪДИЯ И АЗ ЩЕ ГО ТИКНА В ПАНДЕЛАТА С ТИЯ РОГЦА

4

gogo

преди 1 година

Днесчето, кво ще кажете за един друг протест /срещу Нато, оръжия за Зелето, референдум за неутралитет.../? Що ли ви питам, я по-хубаво до счетоводството ви да ида, да ви напълня гушите, и тогава....

3

До 1

преди 1 година

Тя дори неосъзнава, че синът й е извършил престъпление по НК, позволявайки на дрогиран да се качи зад волана. Разбира се- друг й виновен, че синчето е наркоманче и дружи с наркоманчета. Така е най-лесно- държавата виновна, че синчето е наркоман и другарче карало дрогирано и убило двама пътници в колата.

2

Проблемът е на много

преди 1 година

нива. Първо, всеки един от извършителите на тези "убийства" е нечий син или дъщеря. Липсата на родителски контрол при отглеждането на тези хора излиза на яве, като всички виждаме или поне чуваме за крайния резултат. Децата биват отглеждани от медии, социални мрежи и неквалифицирани педагози, докато родителите им най-често са на работа или нехаят за поколението си. Всичко започва от много ранна възраст, учете децата си на морал, справедливост и родолюбие, а другото ще се оправи от само себе си!

1

Анонимен

преди 1 година

Само да попитам безкрайно наглата майка на дрогирания Тошко- защо синковецът се е качил при друг дрогиран?! Защо взима дрога?! Толкова ли няма капка сиво вещество, че при дрогиран не се качваш да се возиш?! Синковецът и той дрогиран, качил се при дрогиран, ама каралият виновен. Що за наглост и необективност... Жалко, че всичките дроги не са се претрепали, а само две.