20

Анонимен

преди 1 година

Абе трудна работа ще е да направят правителство. ББ не си пада по пеперасти и други нетрадиционни мъжлета и те сега са му обидени.

19

Gogo

преди 1 година

Тези сигнали звучат като страстна любовна игра между награбили се национални предатели и съмишленици в обира на родината, опитващи се да прикрият пред електората какви ги вършат :) взеха се младите, горчиво! Да покажат чаршафа да видим булката пп-дб девствена ли е или и от по-рано са си бъркали с герберастите по дупките с любезното сводничество на президента с юмручето срещу мафията :)

18

Упс

преди 1 година

ПРАВЕТЕ ПРАВИТЕЛСТВО В ПОЛЗА НА БЪЛГАРИЯ!!! ИНАЧЕ ШМАМТОГО ЖЕЛАЕЩИ ДА НИ ИЗЧЕГЪРТАТ ОТ ЕС И НАТО!!! МИСЛЕТЕ УМНО!!! И ЗА ВАС, ЗА ПП И ЗА ГЕРБ, ЩЕ Е ПО- ДОБРЕ ТАКА!

17

Българин

преди 1 година

Така и не мога да разбера кой е този Боко ? Сигурно е някогашния охранител на приятеля си от БКП. Такава партия вече няма, а той продължава да си мисли, че го охранява.

16

На Боко Чекмеджето

преди 1 година

Ротация викаш а? Първи Боко втори Кире. Само че след ротацията ще има и вот на недоверие. И после Кире при ВМРО, НФСБ АБВ, РБ, Воля....

15

Инженер

преди 1 година

Не само, че Сретан Йосич излиза от пандиза, но и търси Бойко Борисов. Просто има да си му връща нещо важно. Така са нещата с политическите лидери в този регион. Този Киров може и да е професор, но да си ги разправя нещата на студентите, а не да ми губи времето.

14

Анонимен

преди 1 година

Това анонимен сигнал ли е или се знае точно кой е извършил деянието?

13

Българин

преди 1 година

Best wishes to Mr Warren B. Hi is among the best investors in the world. I know only chemistry better than him. Винаги съм признавам превъзходството на шайените. Особено в пеенето и инвестирането. Но не на всичките от тях, а само на най-богатите и добрите.

12

Анонимен

преди 1 година

Да бяхте писали поне , че Пламен Киров е професор ! Ей така , от уважение! Пък дали е казал нещо вярно , си е отделен въпрос ...

11

Анонимен

преди 1 година

От Белград излъват сигнали, че Сретен Йоцич (Амстердам) излиза от пандиза.

10

ъъъ

преди 1 година

Банкянския шебек се е спекъл от страх.Джуджетата около него само стоят мирно,и мълчат.Ясно му е,че идва затвора,и този стар *** е в паника.Неизбежнж беше.Още малко,и съм убеден,че ще запчнат арестите.Но и каскеа ще бъде арестуван.Помнете ми думата.Колко престъпления срещу правосъдието са извършели негови подчинени,по негово разпореждане,скоро ще научим.Свърши разбойническия период в нашата изстрадала страна.Герберастка ***.

9

Bulgarian

преди 1 година

Хюстън, тук е кейп Канаваръл. Чуваме ли се ? А пък тук е ЦРУ, че дори и ФБВ, взети заедно. така са нещата с американците, които като тези от ДПС си убиват президентите и лидерите. Между другото, случайно монах през демокрацията им на тези от САЩ. Че дори и се върнах жив и здрав в Българията си. Моята си родната си, страната си. Какво стана с ракетата му на милиардера Мъск. Успешно ли се приземи или се е взривила. Специални поздрави за г-н Бил / Уйлям Gates. Hi is among my best friends.

8

Анонимен

преди 1 година

Още една бела златка

7

Pagиo Koзяk

преди 1 година

Хюстън, тук е "Скайлаб". Чуваме ли се?

6

Анонимен

преди 1 година

Никаква Мата Хари не е давал Бойко. Той е победител, на него дават. Мисля че е взел Кака Лена. На Лена Елена, Баджи, го е върнал на Асен Василев. Казал, че не употребява и не си пада по нестандартни работи .

5

Анонимен

преди 1 година

Ами така нареждат от Козяк.А родните американски прислужници от ГЕРБ и ППДееБъ са като в небрано лозе.Не могат да се дишат,а требе да се венчаят.А от Възражданхе подготвят шампанското за догодина.

4

МЬДУРО

преди 1 година

ЕДНА ВЕНА МИ ТУПТИ НА ДЕСНИОТ..ТОВА СИГНАЛ ЧЕ ОТНОВО ЩЕ НИ КРАДЬТ.

3

Анонимен

преди 1 година

Не може да бъде, нали щяха да чегъркат Баце ? Предатели

2

Анонимен

преди 1 година

Правилно, има сигнали. Излъчват се редовно от сградата на Козяк 16 на ДВ, СВ, КВ, УКВ, СВЧ, VHS, BetaMAX, IMAX...

1

Спецофф

преди 1 година

Боко е дал по едно чекмедже и една Мата Хари на всеки... Няма как да му откажат.