29

От Лондра до Батак

преди 1 година

Според западното малцинство, на руснаците не им е за първи път да подпалват "абсолютно непредизвикани" войни. Така е било през 1877 г., когато са подпалили Руско-турската освободителна война. Войната е била абсолютно непредизвикана, защото, според докладите до Лондон на английския посланик в Цариград, при потушаването на Априлското въстание през 1876 г., няма убити или пострадали християни.

28

Малко за политика

преди 1 година

До Анонимен 28: САЩ са бомбардирали къде ли не. Даже и София са бобардирали. Но това какво общо има със зърнената сделка? Нали беше уж беше важна за да не гладуват в бедните африкански държави, са се оказа, че само 3% са стигнали там. Ето това е илюстрация на западното лицемерие.

27

Анонимен

преди 1 година

Ами да. Запада обстрелва Украйна и анексира чужди територии.

26

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 25 Всяко угодничене на Русия ни струва ужасно скъпо.

25

Анонимен

преди 1 година

Въпросът има много просто решение. Потопявате остатъците от руския военен флот в Черно и Средиземно море и износа на зърно повече няма кой да го спре. Не стига че руснаците подпалиха такава голяма война със стотици хиляди жертви ами на всичкото отгоре искат и облаги за агресора Русия, че бил "разрешил" износа на украинско зърно.

24

Анонимен

преди 1 година

Помням си как 3 сенатори дойдоха и спряха потока на правителството на БСП. После ББ го пусна през Турция. Всяка американска стъпка в България ни струва скъпо. Идеал Стандарт, Гълъбово, Белене, ф16, СПГ. Чакаме Уестиноуз на ни модернизира Козлодуй. А сега пшеницата ни на безценица. Едно, кажете едно нещо, където да имаме реална, материална полза. Свободата и демокрацията! Ами не виддам по улиците възторжени хора, даже в Турция са по-весели. За Индия, Китай да не говорим.

23

Анонимен

преди 1 година

Май муната като се покатерила на палмата се чудела как да слезе. Свлякла се по листата и тупнала долу. За капак, кокосов орех я довършил. Западът стигна твърде далеч и вече е невъзможно да отстъпи. Ще му се размине ли поне ореха след падането?

22

тя

преди 1 година

права имат саво укрите ,а притискат руснаците,от ттова вищо хубаво не ни чака !

21

карачанаков

преди 1 година

Тпрууууу спри се ве лошадь от как Украйна Ви ,, нападна,, много освирепяхте сега Ви пречи и на износа на зърно.Чувал ли си онази приказка дето на онуй кривото и космите му пречат.

20

Бай Динко

преди 1 година

Да помолят Китай да им прави транзакциите , срещу комисионна разбира се. Иначе санкциите не действат.

19

до 25

преди 1 година

има решение на проблема ти. Отиваш на село и почваш да сееш: домати, картофи, царевица, отваряш и курник с 20тина кокошки и петел. И воала - живота ти става отново екологичен и прекрасен.

18

Анонимен

преди 1 година

И тия докато си играят на обидени, кой ли ще спечели? Китай! Ще си хапваме хляб от всякакви скакалци и буболечки, а ще ни убеждават колко е по-здравословен. Вче прясно мляко не можеш да купиш, а е само боя и вода. Пробвайте сами да го кипнете и дали прави каймак. Не... Мляко с трайност 2 месеца? Кашкавал, който не става на конци, а директно загаря. Домати с вкус на пластмаса. Хлябът изсъхва директно, а не мухлясва. Това е настоящето. А в бъдеще кой знае какво са ни замислили кукловодите.

17

Анонимен

преди 1 година

Смеете се на американците за Бадън, но и руснаците да сложат тоя откровен дбил за външен министър, да ходи да ги прави съвсем за посмешище по света с неадекватните си изказвания.

16

Анонимен

преди 1 година

На днешния ден другарю, единственото което имаш право да направиш е да поискаш прошка от Света!

15

Анонимен

преди 1 година

11-ти, а знаеш ли кой държи тръбата през Украина? Мм да, Американците, и по конкретно синчто на сегашния им президент. Затова и вой за Турски поток, за Северен поток.

14

Анонимен

преди 1 година

"като алтернатива Гутериш е предложил американските банки да помогнат на Руската селскостопанска банка с транзакциите." Ето това е целта на всичко. Руската икономика да се управлява от Американски банки.

13

зер

преди 1 година

"Едно от исканията на Русия е Руската земеделска банка (Росселхозбанк) да се върне в банковата система Суифт (SWIFT)." - абе какво стана, нали суифта не беше нужен и Расия си имаше нейна си алтернатива (аналог както му викат). Хе хе хе.

12

Анонимен

преди 1 година

Странно, а преди 24.02.22 нямаше нужда от зърнени сделки. Всички си изнасяха нормално. Защо сега се промениха нещата, може ли тъжния кон да обясни?

11

Анонимен

преди 1 година

Нали бяхте много силни, Лавро? Всеки ден ревете по новините. Все запада бил виновен. Продавай си бokлуците в Индия.

10

Фен на Вики Джъстис

преди 1 година

Напълно прави са Руснаците. Всички тези санкции са "НЕЗАКОННИ", обслужващи интереса на "КРАВАРИСТАН".