43

до 36

преди 1 година

Слава Богу!

42

Анонимен

преди 1 година

До 35 - Затова е наше морално задължение, да поведем държавата наоред, катп консолидираме бизнеса инпарите в ръцете на МОЖЕЩИТЕ, а не на мутрите или оче по-зле - на тея ревящи за соц-а.

41

Анонимен

преди 1 година

Пмните ли какД уерте започна да решава проблема? Инколконго плюеха ... А после млъкнха. В моемнта една официална статиатила няма, за рязпространението и употреба на нарлотоци във Филипините. Защо? Ами защото проработи и публиката подкрепяше мерлите.

40

Анонимен

преди 1 година

Олеее ... Диваци ...

39

Анонимен

преди 1 година

жив наркоман няма да остане.

38

Анонимен

преди 1 година

Голяма част от ,,нормалните хора,, варите ракия, пиете и я продавате нерегламентирано дори и на непълнолетни, но сте готови да убиете човек заради нещо което е в пъти по-безвредно!

37

VladTepes

преди 1 година

До Да..В Малайзия се прилага научната бесилка на Марууд, все пак е бивша британска колония. В последните години все по-често се дават доживотни присъди като алтернатива.

36

VladTepes

преди 1 година

До АнонименВ Сингапур смъртното наказание се прилага за над 500г. при определени условия може да се замени с доживотна присъда, за 100г. се полагат 5-20 години ол инклузив и освежаващ масаж с пръчка от ратан.

35

Ачик

преди 1 година

Прекрасен закон. Но в БГ това не може да се случи. Ако започнат да екзекутират утайките, кой ще снася на куките?!

34

Никой не реве за

преди 1 година

диктатура.Но всички(нормалните хора)ревем от прекалената толерастия към всякакви отклонения.Заради тази толерастия страдат обикновените граждани.Заради всякакъв вид мошеници,аферисти и далавераджии и техните юридически и икономически съветници,четящи законите както дяволът евангелието,законите и правилата са направени такива,че тормозят,затрудняват и отнемат времето на нормалните хора. Не искаме диктатура,но искаме повишено взискание към нарушителите.Но те са по върховете и не става.

33

Анонимен

преди 1 година

Ние се чудим как да пуснем Семерджиев.

32

Анонимен

преди 1 година

"ама той голяма работа е направил ве , сигурно с тоя килограм ще убие няколко стотин души нали ?" - да не ти дава господ тревоман колега. 90% от тях са пълни флегми и гледат като забозили телета, а като ги пусне се изнервят и се потят като мулета. Казвам го от гледна точка на някой продавал трева 15 години и познаващ над 1000 тревомана в София. Абсолютното дъно, роби на свободата, знаех всеки един в кой ден взима заплата, колко ще купи, кога ще му свършат парите и кога ще почне да иска напред.

31

big meech

преди 1 година

ама той голяма работа е направил ве , сигурно с тоя килограм ще убие няколко стотин души нали ? Логиката им е брутална на тия жълти полухора , които никога няма да бъдат самостоялтена държава , понеже са с размеририте на един квартал.

30

Анонимен

преди 1 година

Семерджиев и убиеца на Милен Цветков трябваше да бъде екзекутирани и гаранция, че щеше да е по-спокойно по улиците. В Сингапур е така. За 100 грама канабис трепят. Но пък затова и няма наркомани там. Където има сурови закони и законност, се живее спокойно.

29

Анонимен

преди 1 година

Сингапур е държава, която няма да стигнем след 2 милиарда години.

28

Ти да видиш..

преди 1 година

Преди години гледах филм за Сингапур.Страхотна държава. Огромни небостъргачи, виждащи се и на снимката. Мият се от вън и миенето продължава по едно година. В ел . стълбовете по улиците са монтирани кранове за вода и ел. контакти. Тротоарите се чистят с прахосмукачка и след това с вода с миещи препарати.Страхотна чистота и ред и строги наказания.Показаха и ресторант , в който се продават печени пекински патици. Страхотно. Имаше и оркестър и всеки от ресторанта има право да покаже певческите си с

27

Анонимен

преди 1 година

До 38 - правилно си ги усетил нещата. Тон асфалт на дребно струва 500лв. Аз си преасфалтирах зад блока сам, даже не взех пари от съседите, че и те са едни мрънкачи, само като им чуя селяндурските гласове как се карат за левче за сметката за асансьора докато по време на спора изпушват по 3 фаса ми идва да си тегля въжето сам. В държавата на 90% е останала само умствено изостанала измeт.

26

Анонимен

преди 1 година

37, 'Понеже са още по-зле, за това водят класации за най-добър стандарт на живот' -- послушни като овце

25

Анонимен

преди 1 година

не ми трябва политик (посредник) да ми събере (открадне) парите ако искам да ми асфалтират пред блока. просто си плащам. държавата и религията съществуват единствено с помощта на страха - страх от глоби, страх от наказания. само потомствения роб им гласува доверие и им плаща данъците

24

Баче Кико

преди 1 година

До 32. Точно поради тази причина, че ги е страх хората в тези държави, продължителността на живота им е до 85-90 години. То защото живеят в страх, мизерия и нямат представа дали няма да им спрат тока. Понеже са много зле, за това имат хубава здравна система. Понеже са зле децата им учат в хубави училища. Понеже са още по-зле, за това водят класации за най-добър стандарт на живот. Виж в една държава в която един наркоман с колата си помете човек и го размаже е много добре, защото остава свободен.