227

към гроба сте

преди 4 месеца

Ще умрете до един в 'луксозните' си панелки и никой няма да ви помни...

226

Аз Кочо

преди 1 година

Не сравнявайте ИСКАНИТЕ наеми с ПЛАТЕНИТЕ наеми. Същото е и с цените на имотите.

225

ще умрете до един

преди 1 година

Младите се изнесоха, а вие тук ще се погребвате с грозните си панелки...До един ще се сбръчкате и ще се сринете като сива панелка...

224

много сте хитри

преди 1 година

Ще ви опиша картинката в България...Цялата държава е порутена и сива...Държите хората на ниски заплати и ги принуждавате да теглят заеми, за да изплащат грозни панелки на космически цени...Да не пропуснем как сте побъркали населението с религия и накрая ги вкарвате луди по лудниците...Тези наеми да не са за пентхаус в някоя грозна панелка?

223

Софиянец

преди 1 година

Цял живот си живея от наследството и наемите, сега мисля да продам един голям тристаен и с парите ще си поживея царски. Прекрасно е да притежаваш имоти в София

222

Н

преди 1 година

Няма нужда да пробутвате такива статйки.

221

бл.134 в Zап. парк

преди 1 година

Златен век ! Да си върнем Фанагория ,. Да прати българската армия на фронта.Юнаци

220

Мен

преди 1 година

Да направим проста сметка, двустаен по техните цени е минимум 180 хил. Е . Довършителни работи и обзавеждане още 30 хил. За наем казват е от 300-550 Е. Да кажем, че го даваш на 550Е за година са 6600Е. За 10г 66 000Е, за 30 години не може да се изплати при 100% заетост :). Тук имаш данъци за сграда и печалба. На 10 години основен ремонт. Ако си взел и парите на кредит е направо страхотия.

219

Ха

преди 1 година

Вие луди ли сте ? Ако това бяха цените, дали щеше да има някои останал ?

218

Анонимен

преди 1 година

ха ха ха ха

217

Колю от Бяла Слатина

преди 1 година

Какви са тия смешки бе? Вие вярвате ли си глупостите дето пишете?

216

р

преди 1 година

До дхдхПлащай бе...

215

Анонимен

преди 1 година

Съмнително е да има луди да дават такива пари за този мръсен и грозен град в днешни дни. Колко трябва да си ограничен да позволиш да те обират за некачествени жилища и наблъскани едно върху друго. В София старите жилища вече са много остарели, а новите са некачествени/на документи уж всичко е ОК, но реално не е.

214

Анонимен

преди 1 година

До 240 статията е подвеждаща типичнои за държавата на лаинювците, в Лондон има квартири и за 5009 на седмица , друг е въпроса че нормален човек ще иска да му плащат за да живее в държавата на лаинювците а не той да плаща наем

213

дхдх

преди 1 година

Брей да видиш кочинката София изби рибатаАбе михлюзи аз в Лондон плащам 1000 паунда...

212

Анонимен

преди 1 година

всеки ден статии за цените на имотите и наемите и как нямало да падат и било много евтино още, да нападаме :)

211

Анонимен

преди 1 година

За какво им е на хората въобще да ходят в София?!? Преброяването показва че напливът към София е мираж!

210

Скитник

преди 1 година

Истината е в кемпера - джиткаш си напред-назад, днес живееш във Варна, утре в София, в други ден на чист въздух на планина. Нямаш проблеми със съседи, данъци, закъсняли плащания за ток, вода и т.н.

209

Анонимен

преди 1 година

Имам апартамент на бул. Георги Димитров останал от пра дядо ми. Мисля да го продам че в центъра вече е пълна сеяния и лудница. Немога да отворя прозореца да проветря че мирише на изгорели нафтови и бензинови изпарения. Ще си купя място в драгалевци или симеонови и ще си построя двуетажна къща с всички екстри. Близо до боровата гора. София вече нее за хора а за животни.

208

ДЕ

преди 1 година

До До Тоест -- Знаеш ликакво си представям ? Представям си, как всеки месец отваряш прозореца и хвърляш пари през прозореца :)