42

Анонимен

преди 1 година

Ще раздава на внуците за рождени дни, годежи.

41

Анонимен

преди 1 година

Както е допъл гол, така ще си отиде. Никой нищо не взема.

40

Анонимен

преди 1 година

Да си ги завият и да си ги вземат в отвъдното. Добре, че има край за всички, искаме или не искаме.

39

Един Българин до 42

преди 1 година

Чарлз е купил имотите, а Путин, ако въоще стане, ще ги заграби, както комунистите винаги са правили и правят! Трудно мислеш, анонимнико!

38

до 45

преди 1 година

Може би за това ги наричат рептили?

37

до 39

преди 1 година

Ако бъдем исторически точни Дракула - Влад Цепеш произхожда от Търговище. И ако отидеш на екскурзия до замъка му можеш да видиш, че стенописите и иконите са на старобългарски. Е, черковнославянски ако бъдем точни. А се казва Дракула, защото е бил рицар от ордена на драконите. Но в румънския дракул и драгон са почти еднакви. Но "дракул" значи дявол. И хобито му е било да набучва престъпниците на кол - Цепеш. Набит на кол. Нещо като нашият Хан Крум и неговите закони. Страхотно го уважат румънците

36

hater

преди 1 година

горе в Румъния викаха украинци няколко дена подред да бият руманците, което е наглост и интрига на ЕС, за да го пускат тоя да влиза, той няма право на никакви собствености там, след като със сина му пребивават заедно с Разпутин в златния дворец в София

35

ЧИТАТЕЛ

преди 1 година

Няма по-алчни, нагли и себевлюбени сред монарсите от английските. Само че империята отдавна я няма. Рухна. Няма го и английският парламент - там сега са пакита и индита. И кроят шапките на аутистите, родили се от бракове между първи братовчеди.

34

?

преди 1 година

Този трябва да спрат да му правят градинки и други подобни, този няма право на никакви къщи или ?имоти на Балканите, нито той, нито сина му

33

?

преди 1 година

Този не го пуснаха във Франция, украинците нападаха няколко дена Румъния за да пуснат Чарлз там, войнствен царизъм на украинските аристократи на Уилям

32

omg

преди 1 година

този нагляр

31

Анонимен

преди 1 година

И румънците изобщо не си спомнят, че на 4 Април 1944-та британската авиация убива над 5000 граждани в Букурещ?? Англичаните винаги са били лицемерни гадняри. Робовладелци. Колко бивши техни колонии са още в Средновековието? Чърчил казва, че сме си били честитили банята? Е, да ... Друго си е кралицата да се къпала 2 пъти в живота си. По време на причастието си и на сватбата. Елизабет Първа. И няма да е зле на тия някой да каже как се използва четка за зъби. То все едно гнил чакъл имат в устата.

30

Анонимен

преди 1 година

Наш Рундю дали е поканен но коронацията или са поканили само на Румъния, какво унижение за ушанката и мъжа който му е жена!

29

ПроСоТо

преди 1 година

До Анонимен...ама и ти си интересен !...Какво го интересува Хараламби чий син е?..Не прочете ли?..-Тоя притежава седем двореца,десет замъка,12 имения,56 къщи и 14 археологически обекта ?!...-ТОВА Е ,което го интересува,а кой е осеменил Даяна,изобщо не му дреме!

28

Анонимен

преди 1 година

"По същото време бъдещият крал обяви, че е далечен роднина на Влад Цепеш и носи Трансилвания в кръвта си.".................Това обяснява защо родата му живее до 100 и кусур години.

27

G.I. Joe

преди 1 година

На неговия роднина Кобур Готския също му харизаха имоти само че по- на юг.

26

Анонимен

преди 1 година

Румънските баби си седят на пейката и хич не се напрягат да му скачат на нози и да му се кбланят на наглосакския.. Просто си седят и някакъв наминава и им казва добър ден.

25

ПроСоТо

преди 1 година

...."Тогава Сатана заведе Исус на една висока планина и Му каза:-Виж всички богатства на света!..-Те ще бъдат твои,ако ми се поклониш!..А Исус отвърна/-Махни се от мен,Сатана!..Тогава Сатан го остави".....Познайте обаче кой му се е поклонил "доземи" и е получил в отплата богатствата на света !

24

ПроСоТо

преди 1 година

Наследникът на граф Дракула си е поискал наследството !...Щото е останал само с 42 милиарда горкия !...Невероятна е ЛАКОМИЯТА на Сатанинските редници..

23

Анонимен

преди 1 година

Направи ми впечатление ,че Чарлз си е купил наследения имот. Значи той бил техен ама по време на соца вече не е бил техен защото по силата на събитията след войната са го загубили. Нищо лошо , купил го човека. Ама се сетих за нашия Монката дето ,не само си заграби всичко ами и осъди държавата. А между другото те са нямали нищо, Било е собственост на интенданството. Дядо му е бил като присаден рошков. Пристигнал е с един шинел на гърба и еди брич на ,,за.