12

Да

преди 1 година

До БАНКАТА Е ДСКМдаааа, атака на Герб срещу нея явно....

11

danswithme

преди 1 година

да разследва прането на откраднатите милиарди от българския бюджет в безмислените строежи, с които покриват всяка зелена плащ в столицата. Да разследват защо се усвоиха само 5% от еврофондовете, с които трябвяше да възстановим икономиката и къде отидоха тия 5%. и чак тогава да се занимават с други глупости!

10

?!?

преди 1 година

Ще разследва какво? Службата ДАНС е за националена сигурност, те първо са "проспали" прането, сега ще разследват! Тях трябва да разследват заради това пране. И не само за това, ами и за фалита на КТБ и още много проспани зулуми

9

Елементарно Уотсън

преди 1 година

Петата им колона тук винаги само това прави.

8

БАНКАТА Е ДСК

преди 1 година

С УНГАРСКО УЧАСТИЕ!!!

7

Красимир Петрофф

преди 1 година

Русия ли ограбва България ?!? А златото къде отива, а хартиените самолети кой прибра парите, а ТЕЦ-овете кой ни обира, а АЕЦ кой ни затвори - леле колко се пости, направо не знам как ви зомбират така хамериканците !?!!

6

Дони

преди 1 година

Най-вероятно OTP-ДСК. Тук се перат малко пари в сравнение с Австрия и Унгария

5

Анонимен

преди 1 година

А НПО тата кога?

4

Анонимен

преди 1 година

Русия продължава да ограбва жестоко България вече 80 години. За този грабеж изключителната вина я носят българските русофили. Не вярвам изобщо на ДАНС, това е гнездо на руски шпиони.

3

Анонимен

преди 1 година

Руски мафиоти станаха собственици на български предприятия чрез масовата приватизация.Колко пари и активи се откраднаха там?!

2

Фен на Вики Джъстис

преди 1 година

Разследвайте колко пари са източили "ЗЕЛЕНИТЕ НЕЛЕГАЛНИ ИМИГРАНТИ" по "КРАВАРСКО НАРЕЖДАНЕ", които и до ден днешен са по хотелите и паразитират на гърба ни.

1

Kiro

преди 1 година

Коя е банката да се махаме от нея преди да е отнесла санкциите и да са ни заминали парите?