20

Анонимен

преди 1 година

Богатите на запад се оказва, че не ваксинират децата си/защо?/,и децата им са живи и здрави. Е как едни ще ваксинират, други не.

19

Ами като лъгахте

преди 1 година

за ковид, какво друго очаквате??? Доверието се печели трудно, но много лесно се губи!!

18

Анонимен

преди 1 година

до 14 лъжите и манипулациите били в антиваксърските главита ще ти кажа никои не исками тебе ваксъре набоден с два бустера защото трябва да пу к нат едни 75 процента ето това искат Ония.ти си в това число намтия които ще бъдат УТИЛиЗИРАНИ! за благото на планетата според тях де!

17

Анонимен

преди 1 година

Заради експеримента с ковид ваксините , хората ги е страх от доказаните във времето ваксини и много болести смъртоносни ще се завърнат

16

Анонимен

преди 1 година

До 13, абсолютно си прав! Антиваксър е човек с много лошо или без образование. За съжаление ковид цирка тласна хората към антиваксърството и за това са виновни държавните калинки! Преди бяха единици и им се подигравахме! Сега са около 80%, което съвпада с онова, което каза един професор... и с количеството хора неспособни да се справят финансово. Съвпадение? Не вярвам!

15

Анонимен

преди 1 година

А как тез неимунизирани дечица ги приемат в детска градина?

14

Анонимен

преди 1 година

Лъжите и манипулациите са само в болните антиваксърски глави - кемтрейлс, наноботи в ваксините, искали да ги следят и да ги чипират-на кой му требе празния ти мозък

13

до 11

преди 1 година

Това дали си антиваксър го пише в доходите ти. Профилът на всеки антиваксър (айде на 99.8% от тях) е ясен. Тотален аутсайдер бедняк. Я- някой гастарбайтер, берач на малини, чистач, кофражист, шофьор, стругар и подобни.

12

Анонимен

преди 1 година

тапчо, антиваксърството винаги е съществувало - просто нямаше такъв отзвук и у нас

11

Анонимен

преди 1 година

До 8 по-надолу пише заради кое става така! Заради лъжите и манипулацията! Вече всички с нормална интелигентност и критично мислене клонят към "антиваксъри"! Докато до преди 2-3 години беше абсолютна екзотика!

10

Анонимен

преди 1 година

До ЦАРЯТ Е ГОЛ, абсолютно си прав! Преди измислената ковид истерия хората изобщо не се съмняваха ни във ваксини, ни в наука. Е, имаше там единици, на които се присмивахме... но след този ковид цирк масово хората отказват да се ваксинират! А това ще донесе много сълзи на много заблудени индивиди!

9

Анонимен

преди 1 година

Доскоро не ми беше хрумвало да се съмнявам във ваксина, сега веге всички са ми подозрителни. .... Хайде, хайде. Щом си бил антиваксър веднъж, винаги си бил антиваксър. Магии, невежество, хлор на корем, и "свещенни книги" обещаващи безсмъртие и извисяване на душата, ако спазваш процедурата.

8

Анонимен

преди 1 година

заради едноклетъчните антиваксъри ще се съсипят ваксинациите и за болести които са почти изкоренени благодарение на ваксините срещу тях, ама ония нямат толкова сиво вещество за да го осъзнаят

7

ЦАРЯТ Е ГОЛ

преди 1 година

Измамата с фалшивите ковиваксини и придружаващата ги дезинформационна кампания за "ефикасност" и "безопасност", заедно с безсрамните дитирамби на продажни лекари и експерти в реклама на псевдоваксините, нанесе за поколения напред смъртоносен удар на ваксинологията. Доскоро не ми беше хрумвало да се съмнявам във ваксина, сега веге всички са ми подозрителни. И като чета и се информирам, откривам доста, които също са вредни и неработещи. Не знам за тази, но ВИЕ СЪСИПАХТЕ ДОВЕРИЕТО ВЪВ ВАКСИНИТЕ!

6

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 5, след пародията Ковид... много деца ше бъдат отнети. Какво да правим с тях?

5

Анонимен

преди 1 година

Колкото повече антиваксъри, толкова по-малко антиваксъри. Все повече бачкери се навъдиха, които отказват да ваксинират ***, а държавата не може да направи нищо по въпроса. На подобни трябва моментално да им се отнемат родителските права.

4

Анонимен

преди 1 година

Пак ни точат иглите

3

Анонимен

преди 1 година

Бизнесът с ваксинби у нас приключи.

2

Анонимен

преди 1 година

Мундира ни подготвя за следващия игленик - нема да се дадем Доматен Кантарджия

1

...

преди 1 година

Тази ваксина е част от тривалентна такава и е в задължителния ваксинационен календар на държавата. Вместо да мрънкат... да си свършат работата! Държавни калинки, които нищо не могат и нищо не правят... но за пари първи протестират!