121

########

преди 1 година

Заради тоталната антируска политика намразих всички медии ,телевизии ,и най вече запада заради двуличието и непрекъснатата експанзия на сащ ,англия и нато. Като цяло света е една пълна лудница. Единствения бастион остава семейството.

120

гостенка

преди 1 година

До Анонимен 140. Някак да избираш между САЩ или Русия, живях по времето на СССР, децата на директорите бяха много важни в училище... Сега децата на директорите, не се различават от обикновенните в нормалните училища. Сега децата на директорите ходят в частни училища, пак сред свои, пак не са по-различни. За всички има еднакво по магазините, зависи дали имаш достатъчно да си купиш. Бих избрала САЩ, по-равни сме с тях, преди имаше голямо деление, личеше си от км. Сега пък няма работа за всички

119

пфу

преди 1 година

Е, то щом на Русия не й харесва разположението на НАТО..., на НАТО дали му харесва разположението на Русия??? Да вземе и НАТО да нападне Русия, така ли??? Егати Кремълската логика, дядковците им се воюва нещо, станало им скучно в Кремъл...

118

нели е тъпо прасссее

преди 1 година

едно изречение не може да сглоби.какъв превод,какво чудо.аййй сиктир.

117

тя

преди 1 година

САШ никаде не се меси ,се Русия е лошата !Да ама НЕ !Лъжете така ,че да хваща декиш

116

Анонимен

преди 1 година

А у нас американците не просто се месят, а директно ни управляват чрез посолството си като колония. Там ни редят правителствата и коалициите, оттам управляват безредиците по площадите, оттам насочват дейността на НПО, чрез които ни промиват мозъците, оттам купуват медии и политически коментатори да ни манипулират, там одобряват кои от политиците да продължават да са в политиката, а кои да прятят в забвение. Даже посланичката ходи на проверки по предприятия, министерства и привиква премиери.

115

баба мара

преди 1 година

преговори и мир няма друго спасение финансов одит на украина сем баидън има ливръзка с оръжието и парите за украина черно море зона на мира всички чуждивоиски да напуснат и да не създават конфликти ние сме тук от векове за векове

114

Анонимен

преди 1 година

Германия е под контрола на чужди окупационни войски след Втората световна война. Там имаше американски, руски, британски и френски окупационен корпус. Руснаците изтеглиха военните си от Германия до последния човек още преди 35 години, но американците продължават да стоят там и да контролират германците във всеки един аспект на живота на хората там. В известен период от време дори публикациите в периодичния печат първо е трябвало да минават през одобрението на американски цензор.

113

Анонимен

преди 1 година

Тези, дето непрекъснато твърдят, че искат да разрушат Русия чрез санкции и да сменят управлението на Путин, твърдят, че Русия се месила в техните вътрешни работи. Ами ако някой има морал, би трябвало да знае, че като има подобни претенции, той също не трябва да се меси в чужди вътрешни работи. А американски политолог скоро каза "ние непрекъснато се месим в чужди избори, последните за които си спомням бяха в България"

112

Анонимен

преди 1 година

Нела Христова не е спала цяла нощ, за да напише поредният фейк. Защо не напишете как САЩ се месят във вътрешната и и външна политика на България или по-точно как ни управляват. Защо не напишете как под диктата на САЩ спряхме Южен поток прекратихме проекта АЕЦ Белене,нямаме армия,нямаме онова образование, което ни отличаваше от всички останали в света, под диктата на ЕС се лишихме от реакторите на АЕЦ Козлодуй и т.н.Не пишете, защото са истини и не ви изнасят на поръчителите

111

Анонимен

преди 1 година

Поредната ЦИПСО дезинформация! Кой се меси във вътрешните работи на Германия, след като няколко пъти излизаха данни за тотално подслушване на германски политии и канцлера от страна на САЩ? Кой се меси след като Германия си затрая след като се взриви Северен поток, който осигуряваше нужния ресурс за икономиката и? Германия в последните години се превърна в тотална американска губерния. За руска намеса е смешно да се говори на фона на тези факти!

110

Анонимен

преди 1 година

Ще кажа само едно-ха ха ха. Тя Германия си е губерния на САЩ открай време. Как да го наречеш, когато имаш хиляди американски войници на територията си и не можеш да хлъцнеш без позволение от Вашингтон.

109

Вошингтън Пост

преди 1 година

Вече е платено място за дезинформация на нео либералите във Вашингтон..като трябва да изтече нещо..за на се манипулира народа-те си плащат и хоп Вашингтън Пост го публикува! Те не отразяват новините, те ги създават!!!

108

Анонимен

преди 1 година

И откъде идват тези документи? От Вашингтън Пост а??? Никакви доказателства! Фейк америкън нюз!

107

...

преди 1 година

Същото е като организирания на 23ти антивоенен митинг в България. Крайно десни, крайно леви...все руски проксита.

106

Анонимен

преди 1 година

Русия подкрепяла антивоенните движения в Германия! Ама това е възмутително! Западът е борец за мир. Не може Русия да си присвоява неговите функции. Нейната работа е да е агресор.

105

Анонимен

преди 1 година

Това не са новини, това е ясно на всички, че от там се вършат само диверсии и тероризъм.

104

Анонимен

преди 1 година

Новоизтекли документи показвали как Русия се меси във вътрешните работи на Герамния /трябва да вярваме/, а староизтекли документи показваха как българското служебно правителство подарило всичките МиГ-29, които имаме на киевския режим /фалшиви били, не трябвало да вярваме/. Лошо съчинено и поднесено, Седларов.

103

Анонимен

преди 1 година

Мискини, които през живота си не са виждали танк на живо, не подозират, че всеки един танк е оборудван със заводски теглич.

102

Анонимен

преди 1 година

Името и позицията на Сара Вагенкнехт са ми познати отдавна и в Германия тя е: "Най-добрият канцлер кандидат за ляво и за дясно."