138

На тоя па

преди 1 година

Кой ли му вярва вече..!

137

Анонимен

преди 1 година

Съобщава се, че литовски доброволци са закупили и предстои да доставят в Украйна 6 израелски тактически радара RADA ieMHR. Най-вероятно самият Израел спонсорира нацизма по този начин - за да направи това чрез трети страни, а не директно. Евреи, спонсориращи нацизма. Сюрреализъм?

136

Анонимен

преди 1 година

Прогнозата на New York Times за украинската контраофанзива: "Украйна ще започне контранастъпление през май по крайбрежието на Азовско море. Съюзниците от САЩ и НАТО са предоставили на Украйна голямо количество артилерия и боеприпаси за предстоящата битка, което би трябвало да е достатъчно за контраофанзивата. Очаква се до края на април да бъдат готови 12 украински бойни бригади от около 4000 войници всяка."

135

Анонимен

преди 1 година

На Донецкия фронт руските войски, подкрепени от артилерия, отново атакуваха близо до Победа, по южните и северните покрайнини на Маринка, близо до Невелское, в посока към Первомайски и Северни, а също и в района на Новокалиново. На последния от посочените обекти те успяха да отдалечат украинските части от магистрала H-20.

134

Анонимен

преди 1 година

Двама френски неофашисти бяха задържани при връщане във Франция от Украйна.Това се случи на 22.04.23г.Те са обвинени за пренасяне на оръжие.И двамата са почитатели на Хитлер и дивизията СС Карл Велики.Те се сражаваха в Украйна в редиците на неонацисткия полк "Азов" и 92-ра бригада на ВСУ,където са съсредоточени европейските нацисти.Един от тях,Алън "Виви" Винерън,призна за военно престъпление.Самият той публикува снимка от екзекуцията на трима руски военнопленици.Те не са загинали в битка,а са застреляни от упор.Дали ще бъдат съдени за това или това е норма в цивилизована Европа?

133

Анонимен

преди 1 година

Донецко направление. Въоръжените сили на Руската федерация настъпват в района на Керамик и Северни. В посока към Первомайски и Невелское се водят ожесточени битки. В Маринка руснаците продължават да щурмуват западните квартали на града, който на практика е изтрит от лицето на земята.

132

1

преди 1 година

Британският заместник-министър на отбраната Джеймс Хипи каза, че "Лондон изпрати на Украйна хиляди снаряди за танкове Challenger 2, включително с обеднен уран." Фашистът и съучастник на украинския нацизъм на име Хипи също заяви,че "UK няма да носи отговорност за използването на танкови снаряди с обеднен уран,няма да наблюдава тяхното използване,няма да носи отговорност за последствията и няма задължение да почистuте снарядите след края на конфликта."

131

Анонимен

преди 1 година

Украинските Telegram канали съобщават,че руските войски са изтеглили резерви и са започнали мощна артилерийска подготовка за финалния щурм на запад от Бахмут.Съобщава се и следното:"ВСУ, териториалната отбрана,ССО,Държавната гранична служба полагат титанични усилия,така че западната част на града да издържи възможно най-дълго,но в ситуацията,която вече се е развила,основното нещо е да спасим живота на персонала,който вече е направил всичко,което е било по силите им." Изглежда украинската пропаганда подготвя почвата за отстъпление от Бахмут.

130

Анонимен

преди 1 година

Бахмут и околностите. Продължават ожесточени боеве в района на село Хромово, което е северозападно от Бахмут. Вчера беше съобщено, че селището е превзето, но близкият до ЧВК Вагнер военен командир Симонов(позивна Брус)заяви, че тази информация не отговаря на истината. В самия Бахмут вагнеровците провеждат настъпление в района на високите сгради и в района на Заболница, притискайки фашистката гмеж в западната част на Бахмут. В южната част на Бахмут "музикантите" си пробиват път към улица "Чайковски" и Индустриалния колеж.

129

АНГЕЛ

преди 1 година

Поне 10 Евроатлантика през последната 1 година започнаха да подкрепят Путин и Русия след като им показах това от предишния пост !!!

128

АНГЕЛ

преди 1 година

Конспирациата с двойниците дойде след Мюнхенската конференция по сигурността от 2007. Тогава Путин напрактика за пръв път прати САЩ по дяволите като заговори за многополюсен свят. След тази реч излезнаха множоество статии в уж уважавани медии че Путин е болен и скоро ще умре. Година , две по късно като видяха че Путин е жив започнаха да пишат че той е умрял и това е негов двойник. Задайте период на търсене в гугъл от 2008 до 2012 г и ще се убедите сами!

127

карачанаков

преди 1 година

Този на снимката е зареял поглед в бъдещето,докторите би трябвало да се произнесат ама аз си мисля че нещо не му е наред както и на ПЕСков и МЕДВЕДев но при тях проблема е друг .

126

Анонимен

преди 1 година

КГБ изпращат Путин в ГДР след като разбират че е " обърнал резбата " .

125

Анонимен

преди 1 година

Путин е дялан камък! Навсякъде върши работа! Хем е активен, хем пасивен. Путин универсалния.

124

Космонавт с крила

преди 1 година

По почина на Гагарин и този има поне 10 двойника, които хич не си мязат. Характерна страна в характера на джуджетата е да лъжат късоопашато.

123

Чугунолеяр

преди 1 година

Действително е много активен. Скоро укрите така ще го активизират, че трябва да внимава когато върви по стълбите в бункера.

122

Анонимен

преди 1 година

Няма президент в света, който да не използва двойник. На някои дори им личат маските. Само в Бг е оригиналът. Е заслужава уважение.

121

Навалниотровения

преди 1 година

Ще се разбере истината един ден и някои хора ще изглеждат смешни, че са повтаряли глупостите на Зеленски

120

Радослав

преди 1 година

Путин не използва двойници, лично ще води прайда който тръгва от Червеният клозет и е еквивалент на София-прайд (все пак тръгват от една едно и също духовно място, паметници на съветската мощ) Няма как да позволи някой да го смени и да отнеме прекрасната възможност да поведе прайда на социалистите в Русия.Ще е облечен с елегантен минижуп и ще го познаете по шарените помпони. А сега сериозно, любопитно ми е кога русофилите ще осъзнаят, че Путин е сложен от Елцин да разпродаде каквото той не успя?

119

Анонимен

преди 1 година

Само зелето се крие в бункер,ама типично по украински това,което ние правим и при противника е така.