9

Анонимен

преди 1 година

Приятни сънища!

8

Анонимен

преди 1 година

Кофеинът е естествен пестицид, ще рече отрова. Убива по-дребните организми и насекомите, а човек като го погълне, организмът реагира като на всяка отрова - вдига кръвообращението и се мъчи да го изхвърли - от там и "ободряването".

7

Анонимен

преди 1 година

Същото, което се случва и без да пиете кафе. Въпросът не е в кафето, а в дозите. До 2-3 чашки на ден нищо особено няма да се случи.

6

Обичайно първо

преди 1 година

ми се допишква и после ми се ходи по голяма нужда.

5

Райбер

преди 1 година

Тази на снимката е сложила нещо допълнително в кафето, прекалено добро настроение има.

4

Запознат

преди 1 година

Тялото се самолекува предимно по време на сън.Но на качествен сън със определени вълни на мозъка.Ако пиете редовно от години кафе,малко по малко гъбите и влошавате съня си.Докато не се пристрастите.през деня кръвта ви е обогатена със биохимичните вещества произведени в мозъка за да заспите,и понеже сте тотално преуморени,вие ги имате в будно състояние през цялото денонощие.Като междувременно кръвта ви е обогатена със хормоните на стреса.Просто става късо в мозъка ви.Идва момента ,,падане".

3

hater

преди 1 година

Не може да идентифицирате кафето с английския царизъм днес, това не е позволено, не ме интересува дали БКП пенсионерите пият или не кафе, тази турска идея пак ще има съответните резултати долу в Турция

2

hater

преди 1 година

На такива като чекатилската Катя и нейните фенки историята трябва да не прости

1

hater

преди 1 година

Какъв е този украинско-царистки нагъл вид на снимката? На чекатилската Катя някаква ? аристократка