27

Анонимен

преди 1 година

Стефчо какво направи докато бе министър? Като всички, заемали тази длъжност си осигуриха по добре платени пътеки за тяхната специалност. Защо има отделения без клинични пътеки и без оценен труд на лекари и мед. сестри? Защо има лекари сестри с 1100лв. заплата? До кога ще има такава огромна разлика в заплатите на различните специалности? Чакаме отговор!

26

ДА

преди 1 година

Навремето,за да влезеш да следваш за доктор,се искаше отлична оценка и пак не влизаха всички.Сега с тройка и с бал от матурите се влиза!Срамота!И искаш тоя доктор да знае и а има желание да те лекува!Забрави!При 32 години съсипия,вече колко поколения такива доктори има,алчни,подкупни и некадърни.Има единици изключения,капка в морето!

25

Санитара

преди 1 година

Здравеопазване в България няма. Всичко е търговия в най-отявлен вид. Търговия с живота на хората. На болните изписват нещо от което печели определена групировка в т.н. здравни среди. Примери безброи. В пресата някои неща се осветлиха частично.

24

Анонимен

преди 1 година

Да се ореже цялана НЗОК, като най-излишната структура.

23

А ха до 14

преди 1 година

И как Частният Чиновник ще има въобще представа ЗА МЕДИЦИНСКА диагноза и била ли е тя Вярна или не??? Те лекари не могат да преценят в минало време при проверка дали това е така или не!!! Явно хал хабер си нямаш от диагнози!!!

22

няма и да има

преди 1 година

Каруцата се обърна , а коня го изтървахте.Всичко ,което работеше нормално за 32 години съсипахте.

21

Наблюдател

преди 1 година

Ами станете лекари! Ама то е обратното на политик и журналист. Топлата вода е открита! Направете персонални осигурителните вноски! Аз се осигурявам на тавана , отивам пред кабинета и чакам с ор.к..те. Що! Има и правителствена болница , що? Комунистите не са си отивали от тая държава и сега пак ще се обединяват.

20

Един Българин

преди 1 година

До много ясно Че няма подобрение е ясно и няма и да има, но като не четеш новини или нямаш познати, които да плащат не значи че всчки не си плащаме: https://pariteni.bg/***/zdrave/mozhe-li-lichniiat-lekar-da-ni-vzeme-taksa-za-zapisvane-na-chas-245497Не се плащало за здравеопазване...ПЛАЩА СЕ дори и за бебета, което е ПЪЛЕН АБСУРД!!! За това и искаме заплати, защото освен Борисов и лекарите взеха да ни дерат от БЕБЕТА!

19

Анонимен

преди 1 година

Здравеопазването за обикновенния българин е под всякаква критика. Има оазиси където е перфектно, но ако можеш да извадиш пари веднага, ако ти поискат. В провинцията е зле и медиците са масово в пенсионна възраст, но те пък са по-добрите диагностици.

18

ник

преди 1 година

А добро утро. И най-големия проблем е, че кадърните лекари избягаха в чужбина. Пази БОЖЕ!

17

Васко

преди 1 година

Как да има подобрение, като доктора ми казва "Приготви 500 лв, само и лично на мен ще ги дадеш!"?

16

Пенсионер

преди 1 година

Да, Константинов, растат ! Ти обаче не си влизал явно в аптека -мтам няма хапче по-евтино от 10 лв. !!!! Купувал ли си лекарства ,Константинов ? Защото ние вече не можем - не стигат парите за хляб само !!! Благодарим ти за грижите !

15

много ясно

преди 1 година

че няма подобрение,то просто повече от това няма накъде да се подобрява,болниците приличат на космически кораби и стига с тази измислица,за доплащането,не познавам някой и стотинка да е дал

14

ДО АХА

преди 1 година

До А ха -- ТАКА Е , АМА С ДЪРЖАВНАТА КАСА. АКО Е ЧАСТНА ЗАСТР. КОМПАНИЯ НЯМА ДА МИНЕ ТОЗИ НОМЕР.

13

Парите за здраве рас

преди 1 година

ИМА СЕ ПРЕДВИД ПАРИТА НА Т.Н. ЛЕКАРИ. И ОЩЕ ЩЕ РАСТАТ, ЩОМ ВСЯКА ГОДИНА РЕКЕТИРАТ ЗДР.КАСА С ДОГОВОРА.

12

А ха

преди 1 година

Не са толкова елементарни начините на източване от Здравната каса, защото ЕДНА ГРЕШНА ДИАГНОЗА, НО ПО- СКЪПО ПЛАТЕНА, НИКОЙ ЧИНОВНИК ОТ ЗДР. КАСА НЕ МОЖЕ ДА ПРОВЕРИ, ЗАЩОТО ЧОВЕКЪТ ВЕЧЕ Е ИЗЛЕКУВАН И СИ Е ОТИШЪЛ ВКЪЩИ. НЯМА КАК ДА ИМА АДЕКВАТНА ПРОВЕРКА.

11

Анонимен

преди 1 година

Ми тя тая работа винаги почва от училище. Няма ли там критерии и стандарт на горе какво да очакваш и милиони да му даваш то като е избутано в университета за бройка/субсидия толкова ще е качеството. А това че българина давал много за здравеопазване е пълна простотия, нищо не даваме.

10

Анонимен

преди 1 година

Какво здравеопазване, това вашето е здравеотнемане, абе направо убийство.

9

Крадат милиарди

преди 1 година

AMAN Ot MEд МАФИА !!!Колкото повеч еи по хронично болни толкова повече милиарди ограбват от бюджета терористие от мед мафията. Експерти да прверят ограбването на милиарди през аптеките по касовите апарати..Милиони БЪлгари са съзнателно отравяни с хлор токсични разтвори продавани вместо лечебна питейна вода. С отровен ХЛЯБ,менте КОЛБАСИ,МЕНЗТЕ СИРЕНА И КАШКАВАЛИ..НА ПЪРВО МЯСТО В СВЕТА СМЕ ПО УБИТИ С ИНСУЛТИ<ИНФАРКТИ<РАК ...чрез мед мафиотите..

8

Анонимен

преди 1 година

Парите за крадене се увеличават.