484

сдфсдаф

преди 1 година

До СтуА ти като оничаш Хамерикатащо не живееш там...нали там вали мед и масло кво търсиш в БГ

483

Хххх

преди 1 година

Уауауа къв разузнаване британско....те знаят какво са казали руските военни...ей това е да имаш джемса бонд....а какво става със счупения самолетоносач кога ще бъде ремонтиран...ааа той бе ремонтиран бе и се счупи след ремонта.

482

аман от говеда

преди 1 година

Най вече като кофти бронирана неподвижна тоалетна ...и особено съчетано с журналистическия мързел и некадърност да препишат жълт източник от преди седмица който и опровержение пусна снощи *** карай сензация да става по т..ъ..по от мисирката писерушка е само руското команване

481

Сту

преди 1 година

Има една много вярна приказка.Общото между всички русофили е, че никой не ходи да живее в Русия. Повече няма какво да се добави.

480

Анонимен

преди 1 година

Малко по малко нещата в Бахмут вървят. Няма за къде да се бърза. Украинците искаха да са антирусия и получиха каквото желаят. Сега я карат на западни дотации. А издръжката на Украйна расте, производсвтото пада, разходите за войната се увеличават... За предната година запада даде на Украйна 150 милярда. Тази ще трябват поне 180. А за следващата поне 200. Един 155 мм снаряд от ЕС до Украйна струва 4000 евро. За година война трябват поне 500 000. Смятайте сами цената. Плаща я бъргарски1 пенсионер.

479

4или

преди 1 година

нещо се зациклиха нещата в украина Бахмут все е превзет а още се държи от шепа украинци !!

478

Анонимен

преди 1 година

колко време ще държите това написана пропаганда имат си хората и ги исползват

477

Анонимен

преди 1 година

Русия вече използва новия си танк "Т-14 Армата" в Украйна ---------------- ехааа, браво маладци! Успели са да го запалят най-сетне! Втори дали ще успеят да произведат?

476

Анонимен

преди 1 година

Сделаяно в СССР значи баааклук

475

Анонимен

преди 1 година

Това май беше танк базиран на немски двигател от втората световна и китайците казаха че за нищо не става.

474

Анонимен

преди 1 година

Танковете изпозлзват най-модерната стелт технология, толкова са съвършена, че никой досега не ги е чул или видял на фронта

473

Българин

преди 1 година

Танкове може би са могли да правят, ама един свестен телевизор още не са успели... Ако си бяха направили - путин сигурно щеше да има какво да прави (да гледа филми за възрастни) и да не се занимава да напада съседите си... А за тия танкове сумати перални втора употреба ще трябва да внесат през иран и турция... голямо разпояване на чипове ще падне...

472

До 9

преди 1 година

"На кой му дреме за ехидните ви злобни коментари?" - хахаха брат, няма такива като вас путнияците. Всеки форум е засипан от призиви за убииства и прекланяне към един сводник, лидер на престъпна армия и зведнъж ми говорите за злобни коментари?! Да не вземете да се разплечете, сега миличките? Няма нищо мамин, путинчо ще каже на копейкин да те погали по ***.

471

Анонимен

преди 1 година

На кой му дреме за ехидните ви злобни коментари? То какво само не измисляте-Путин беше болен от рак и още няколко нелечими болести-оставали му 3 месеца най-много, руснаците ще свършат боеприпасите-още миналата година, Путин ще провежда постоянно мащабни мобилизации, санкциите така яко ще ударят по руската икономика, че това ще предизвика масови безредици и свалянето на Путин...сега пък арматите били само две. Ох, мамо мила!

470

urt

преди 1 година

И двете произведени бройки ли стигнаха без проблем до фронта!

469

Анонимен

преди 1 година

Единственото число, употребено в статията е вярното. Арматите бяха две, едната се повреди на парада, другата явно "воюва" в Украйна, ха-ха-ха-ха.

468

Анонимен

преди 1 година

До 510 До Боби Май леко си пропуснал, че укрите захвърлика "джавелините", тъй като трябва осем операции да извършат докато изстрелят боепропаса. При това са много скъпи. Върнали са се на стар съветски образец. Много по-ефективен и лесен за употреба. Много от западната техника се оказа непригодна за продължителни натоварвания и даде фира. Преполагам, че руснаците вече са произвели предвидената минимална бройка и сега могат да пуснат в реални действия част от тези танкове над това число.

467

Анонимен

преди 1 година

до ХА ХА , наслаждаваха се на женска плът в Париж, ама като съюзници на Англия, Прусия, Австрия, Швеция и Португалия. Ако бяха сами - сега Париж щеше да говори на френски.

466

Анонимен

преди 1 година

Тея няма да спрат да се излагат скоро. Поне от България масата им ръкопляска, ако не друго. Е, и още 2-3 държави от 7-мия свят е с тях. Пуснали си новата тенекия, ама само като оръдие, от далеко мухахахахаххахахаха

465

Анонимен

преди 1 година

T-55 и те ли свършиха?