204

Някой си.

преди 1 година

Нищо му няма на Мечо. Щом не е развил идеята, че България иска Одеска област заради нашите малцинства там, всичко му е наред.

203

Мужик

преди 1 година

Тоя определено трябва да спре алкохола и наркотиците, вече говори абсолютни безсмислици.

202

Анонимен

преди 1 година

България Германия Франция и останалите за това ли дават оръжия на украйна за да се обедини с Полша и да станат най голямата федерация в Европа. Ха ха .

201

Анонимен

преди 1 година

Много нискоинтелигентно е трролове да говорят дядо лелче чича и др. подобни Който им плаща и им дава опорките си мисли че нещо постига точно обратното .

200

Владо

преди 1 година

Само руските политици с обратна ориентация искат да разделят териториално държави. Живеем в 21 век. Нито една страна в Европа не желае война и територии на съседните и страни! Само руските обра*тни живеят все още в 1941 година и си мислят, че всички други разсъждават, като тях.

199

?

преди 1 година

медведев реши да се докаже като руския Хитлер, понеже аз вчера се опитвах да убедя, че не е, но този опит e странно смел

198

Картошки

преди 1 година

Корекция: Полша флиртува с идеята да изтрие Московия от картата.

197

Анонимен

преди 1 година

поляците ще ти вържат ттопките на папионка.

196

Анонимен

преди 1 година

До ПенсионерТц! Не поляците бе дядо. Началото на края и края на края го сложиха същите дето си го и измислиха социализма - едни такива със специфични имена и едни смешни престилки и шапки. И които си мислят, че владеят света и ненавиждат истинския му архитект. Същите дето ни натрапиха и т.нар. демокрация. Тия градски легенди дето със стачките и демокрация се събаряло това и онова си ги разказвай у вас.

195

Пенсионер

преди 1 година

Уважавам поляците, защото сложиха начало на края на социализма в Европа.

194

Тоест

преди 1 година

"Всички са като нас" - това иска да Ви каже Медведев!...Не са Медведев,не са!

193

Фен на Вики Джъстис

преди 1 година

Всеки искал да погълне Украйна. Това да не е манджа бе хора? Руснаците просто искат да свалят от власт "ЗЕЛЕНИЯ", Поляците да осигурят права и свободи на етническите поляци там. "ЗЕЛЬО" обаче по гръб не пада. Сам ще подари Украйна на Русия и Полша. Кой обаче ще спаси етническите българи там не е ясно. Сами виждате "НАШЕТО" политическо отношение по въпроса.

192

сериозно?

преди 1 година

Товарищ Медведев, мен пък "една ми каза" че Полша мислела да се разширява към Беларус. А иначе голям писател сте, поздравления! Такава развинтена фантазия демонстрирате напоследък...как сте, добре ли сте, спите ли нормално?

191

Пиячев

преди 1 година

Явно галюцинациите не са само от водката, но ако допуснем, че водката допринася за ментални деформации, то всичко си идва на мястото.

190

Муахаха

преди 1 година

Крадеца вика - дръжте крадеца! Тоя няма ли да му спрат водката, че да прогледне поне за малко! В началото беше "част от Украйна" сега "голяма част от Украйна" след няколко месеца, според пияното медведче Полша ще иска да завземе и терорусия поне до Маскве! Тия сами си създават кошмарите с които да водят война! Викат му шизофрения на това!

189

Граници без значение

преди 1 година

Когато Полша и Украйна станат две държави от ЕС, тогава границите престават да имат знамение, а този господинчо да не се меси в делата на Цивилизована Европа.

188

Аха, ясно!

преди 1 година

Тази опорка я чувам над 100 пъти откакто е започнала войната. Ако не става с груба сила, може и с пропаганда.

187

Анонимен

преди 1 година

От стара Загора до Сливен е цигаландия. Само роми. Интересно от какво живеят след като не работят. И не учат. Чудо и приказ са. Обаче. Гласоподаватели.

186

Анонимен

преди 1 година

Как само се вклинява украинеца по надолу. Опитва се да натика и Беларус в кюпа. Няма по долно поведение.

185

Анонимен

преди 1 година

Дано минусите помогнат на украинците на нас не могат да ни помогнат. Ние сме безнадежден случай. Вижте футбола. Така сме навсякъде и във всичко.