24

Сребролюб Мангизлиев

преди 1 година

Гърците си внасят арменци, грузинци и украинци, които се представят за гърци :) Държавата им строи къщи (плащат само 20%)... и като вземат гражданство духват за Германия :)

23

До 22

преди 1 година

Поправка. Абортите са 6 млн., а не 3 млн.

22

Анонимен

преди 1 година

До 7 - Като на жените не им се ражда ще се топят и гърци и ние, и на всяко друго място където дамите поставят материалното пред духовното. Като почнат завоевателни войни нашта е лесна я ракета, я куршум, а тях ще ги изнасилват денонощно. Няма драма. Виж например тук в България - над 3 милиона аборта от 60та насам. Българките за 60 години са пратили на оня свят повече българи от колкото османците за 5 века робство, а ти си мислиш, че щото могат да четат и пишат са образовани. Хах.

21

Политкоректен

преди 1 година

Гърците не ги мислете: в момента доста народи се гърчеят. Внасят си грузинци, които твърдят, че били гърци и техните деца ще са си истински гърци. Изобщо южните ни съседи са единни, политиците им имат стратегия и мислят. Въпросът е нас в 2050-та дали изобщо ще ни има.

20

Анонимен

преди 1 година

То до тогава няма да я има БГ.

19

До 16

преди 1 година

През по-голямата част от човешката история мнозинството от мъжете също не са имали избирателни права и образование, така че стига мелодрами.

18

един

преди 1 година

Действително, не бих дундуркал дечурлига е не бих гледал старци по домове. Нито санитар в болници. То на миньора поне му плащат. Съгласен най-вече с коментара, че не е необходима голяма раждаемост, защото това е гаранция за мизерия и бъдещи конфликти, да не говорим за разрушаване на природата с изсичане и пр.

17

никой

преди 1 година

то всичко се топи в тоя ес

16

анонимен

преди 1 година

До до 7 - когато възникват движения от какъвто и да е род, има причини за това. В случай жените наистина векове са държани необразовани и буквално са приравнени с деца и в по-лошия случай с работен дооообитък. На немалко места и сега е така. Е, и аз бих направил нещо за себе си, ако бях в тази ситуация. Нека всички, дето искат да затворят жените в дома, да си припомнят какви работни места заемат, нископлатени, непривлекателни и скучни, дето мъж няма да отиде.

15

А България

преди 1 година

изчезва с по 90 хил души годишно,но не е полит-коректно да се шуми нЕк'си,баце! Важно е политутенцата и дупедашниците да са презадоволени,а съдбата на народа обидно наричан просто "електорат" е без значение за политутническия "елит"...

14

До 10

преди 1 година

Затова Европа ще стане като Нигерия, а С. Америка като Бразилия.

13

До 7

преди 1 година

Има квоти за наемане на работа за жени, лобистки закони и конвенции за жени, армия от феминистки организации, които ги прокарват, субсидии, социални помощи по полов признак за жени, различно, снизходително третиране на жени от закона и държ. учреждения.

12

Анонимен

преди 1 година

Стига с тези спекулации с демографията.

11

Наблюдател

преди 1 година

Намалението ще е с по-малко, тъй като в Гърция идват мигранти. Със сигурност ще намалеят с по-малко от нас.

10

анонимен

преди 1 година

Напротив, макар и по-бавно, даже и в мюсюлманските общества, освен при най-примитивните, намалява раждаемостта. Проверете Турция. Никой не трябва да има повече от две деца, защото постепенно всичко се изчерпва, нкл. и водата, и ще настанат войни. Престанете с тая раждаемост наляво и надясно и без това е раждат предимно непригодни мързеливци.

9

Анонимен

преди 1 година

Всички ще емигрират р България.

8

Анонимен

преди 1 година

Увеличават се всички мюсюлмански държави, а всички знаем, там "какво е". Във всички останали, образовани общества живеещи в 21ви век, вече никой не иска да гледа по 10 деца.

7

анонимен

преди 1 година

Какъв матриархат ви тресе някои, не ми е много ясно. Огледайте се и ми избройте мъжете и жените премиери, депутати, директори поне в Европа. Огромен превес на мъжете. Вероятно искате да набутате жените там, където са били хилядолетия и да ги лишите от каквито и да са права, та белким се почувствувате значими. Я направо им забранете да учат да четат и пишат, както е било в средните векове.

6

българина

преди 1 година

там където е сороснята и либералщината и матриархата става така, населението изчезва... радва се за африканците и азиатците, бъдещето е тяхно, не наше седесари нешастни

5

факти

преди 1 година

до преди ЕС и НАТО населението в европа си беше добре! сега е единствения континент в демографска катастрофа и ще бъдем изместени от тези които стават повече, азиатци и африканци....