22

Анонимен

преди 1 година

Кой си ти,че ще се осмелиш да им кажеш нещо за Нагорни Карабах бе,***! Когато човек има високо самочувствие знае,че зад себе си има мощни армия,икономика,международен авторитет и т.н.А ти какво имаш и на какво се надяваш-на кьрпените ти *** и дисаги ли?

21

Алекс

преди 1 година

До ДемократСпоред ООН Нагорни Карабах е азербайджанска територия.

20

Анонимен

преди 1 година

До 18. Абе преди 15 месеца отказаха нов договор за газ на покровителката си Турция, защото намаха газ. Та освен от Русия, не знам отде ще дойде (да, може от новата газ на казахстан, но доколко е евтина и сигурна не знам). Та газта с 99% сигурност няма да е азърбейджанска.

19

Анонимен

преди 1 година

Да спонсорираш точно тези, само и само да направиш гадно на Русия, си е чист мазохизъм. Всичките тези държави не само ги пообиколих, но и поживях там. Азарбейджан, Казахстан, Узбекистан, Киргистан, а най-дълго-Таджикистан, където наистина ми хареса. Абе донякъде. Гепили сте шоколада, честно. Тепърва ще видите. Това са толкова различни хора, че сдълго ще си ближете раните. Само СССР можеше да ги държи в една торба, че и един друг се мразят. Честито ни.

18

Демократ

преди 1 година

Да повдигнеме въпроса за нагорни карабах! и че е неприемливо да навлизат и използват оръжие на територията на Армения.Илипък да ги питаме дали имат нужда от оръжие и да им пратим малко

17

до 16

преди 1 година

Ти да не си викинг, бе? Или африканец? Откъде мислиш, че идваш? Я погледни паметниците и крепостите. Ама не си мръдвал от БГ и си мислиш, че произхождаш от европейския съюз.

16

до 14

преди 1 година

Нищо братско нямаш с руснаците. Идваме от различни места.

15

до 14

преди 1 година

Оф стига с тая русия. Какво толкова ревете за нея какво има там толкова???

14

Анонимен

преди 1 година

Започвам да си мисля, че българинът пак е готов, сиромаха, да си предаде вярата, само и само да е против Русия. Не се свързвайте с тези. Изобщо не ги разбирате и не си правете труд. Нашите братя са русите, а там са такива режими, терорски, че повярвайте не ще ви се иска и ден да изщарате. Всяка жаба да си знае гьола-нашия гьол е славянството и православието. Само Таджикистан са що годе нормални. Личен опит. Ако вие имате друг опит, моля споделете.

13

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен, Гледах видеата с жестоките катастрофи, които някои хора от запада са му спретнали на Путин, въпреки това, изглежда е оцелял, защото след това, са го разболяли от рак и сега е болен, красиви ценности имат някои от запада, няма що, всъщност и западните държави умират от страх да не им спретнат от същото, затова мълчат, мълчат и за гръмнатия Северен поток от страх, не от друго. И разбира се, че вярваме повече на роднините си руснаци, отколкото на тези, които ни лъгаха!

12

Писар

преди 1 година

Ето едно по-атрактивно заглавие:"Президентът на Азербайджан пристига в България,защото има газове"

11

Анонимен

преди 1 година

Браво. Трябват дела , а не думи. Развитие във всички области.

10

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 8, много повече доверие вдъхва от меж. престъпник пУтин, който освен всичко, въобще не признава какво е подписвал. Или вече не помниш нищо от миналата година др0гаре?

9

Анонимен

преди 1 година

До 3 - Ти по външният вид ли съдиш?

8

Анонимен

преди 1 година

Ето ви новия доставчик на енергийни ресурси! Много ли ви здъхва доверие, така като го гледате? Сега зависим от евтина азарбейджанска газ. 5 години живях в средна Азия и им опознах манталитета. Могат да бъдат най-добрите хора на света, но ако нещо им накривите шапката или решат, че сте им я накривили, такъв ще ви забият, че няма да се опомните още 100 години. Да не мислите, че това са ви добродушните славяни, които нещо ще ви опрощават? Който не е живял там, няма да ме разбере.

7

Анонимен

преди 1 година

Да не вземаме директно евтин газ от братска Русия без посредници, а по-скъп газ от турската марионетка Азърбайджан и чрез посредници, чийто газ не само е по-скъп, но също е руски, браво балъци и тъ пунгери! А и защото евреите искат да си пуснат газта от там(от юг), която откриха, те прокламират и сделките със зелена енергия, от завист , че горивата са в арабските държави!

6

Алекс

преди 1 година

Газ ще има.Ще се оправим и без руска газ.

5

азербайджан=русия

преди 1 година

азерите превъзхождат само по грозития!

4

до 3

преди 1 година

Не само, че ни продаваха руснаците евтини горива, но и на Германия продаваха, и запада затова просперираше. Наивници като Брежнев. Днес го четох и то от няколко източника. Ние парно и ток не сме пестили. Бях дете, ама тогава имаше яки зими, а студ не. И никакви зимни ваканции в училище. И зареждаха цяла Европа, най-вече Германия. Това приключи. Времената за Европа са други-ще видиш. Без ресурси, няма индустрия.

3

Анонимен

преди 1 година

България никога не е купувала евтин газ, не лъжете. Двойно на европейската цена, много евтино.