13

Анонимен

преди 1 година

Просто Киро имаше едни мераци там, да не е за него концесийката

12

Анонимен

преди 1 година

Имам карти от Живково време на всички съществуващи дюни по негово време по цялото черноморско крайбрежие. Ако тръгна с картите сигурно повече от половината дюни вече са заличени ако не и повече.

11

На масата и под нея

преди 1 година

Както винаги в Бг, за търга се вписва само това, което е в изгода на предварително знаещия се и платил си вече под масата участник.Плажът на устието на река Велека досега беше еталон за чистота и опазване на уникалната му природа.Явно, че ще сменяват концесионера...

10

Куче влачи диря няма

преди 1 година

Бай ***, докато не прекара цялата планета през дебелото ци черво няма да миряса. После ще се възмущава. Материалът е много лош.

9

Природата

преди 1 година

От кога думата *** се цензурира? Добре, като чифтокопитни домашни животни.

8

Анонимен

преди 1 година

Много ми е интересно какви са тези много ценни растения растящи само на дюни? И нали според екоталибаните дюните били уникално неповторими, как така сега се оказва че имало зараждащи се ембрионални такива? А всъщност става въпрос за една купчина пясък, но пък зелените вождове искат да спечелят милиони от субсидии, дарения и рекет.

7

Природата

преди 1 година

Не виждам друго спасение за природата освен да спрем да ходим по хотелите. Те ще стоят празни както вече някои стоят, но поне няма да се строят нови. Повечето от нас участват в този процес. Време е да осъзнаем живота, а не да тичам по рекламите като ***.

6

Анонимен

преди 1 година

След недостатъчното чегъртане, герберастите взеха да надигат крадливи шyшyмuгapcки главици . Трябва рязане до кокал на банкянския тyмop.

5

do 1

преди 1 година

Мерси за басейна с чишкащи *** дечица в него. Предпочитам си плажа.

4

До 1

преди 1 година

Третополов, спри си интернета

3

Марсел Попов

преди 1 година

На Цъpвyлю му дай да руши и да върти далавери, то и затова цялата територия прилича на индийско reтo.

2

Фен на Вики Джъстис

преди 1 година

В Бургас все още управляват "ГРОБАРИТЕ", всеки път си ги избират с над 50% единодушие. Значи това трябва да им се случва. Който сее ветрове жъне бури.

1

Анонимен

преди 1 година

вместо охлаждащ басейн по 10 лв вход да се радват децата в него, искате да се радваме на инертни и безполезни пясъчни натрувания които освен да допринасят към жегата друго не правят