25

Това

преди 1 година

шарлатанията да не е заразна?

24

Избирател

преди 1 година

Ганев, глвата ти е оголяла , защото в кутията няма никой май ! Какви втори, какви Кокорчовски партии слагаш да правят правителство ?! Ти явно не си българин ! ИЗБОРИ ДО ДУПКА !!!! Докато не изритаме Про100 Кировци, Кокорчовци, Пинокио -евци , Гномове , евреи,арменци и прочее дрян от политиката !!! Всичкото 240 е за разстрел ! Трябват съвсем ноиви хора !!!

23

Анонимен

преди 1 година

Ганчов, стига пепейско-дебейска пропаганда. От кога уж политици докарали невиждана инфлация, политическа и икономическа кризи, лъгали и крали милиарди, И ЗАГУБИЛИ ИЗБОРИ, определят бъдещото правителство? При това на принципа"Аз не искам да си играя с Иванчо, но той е длъжен да ме слуша". ПП и ДБ вече са политически трупове, анализатори като тебе също. На бас, че при следващи избори ПП+ДБ заедно ще получат под 7%. Кретенията и дебилиадата на лидерите на ПП+ДБ отблъскват нормалните хора...

22

Браво до к. 8....

преди 1 година

До ГЕРБ.....точно така, и.....дългът щеше да стигне 80 милиарда....

21

Праведен

преди 1 година

Още еди не е наред !

20

Уау

преди 1 година

Какъв шанс сънуваш бе Миткооо? Тия маскари не са приели още бюджет за 23 г, пък за редовно правителство да не говорим. Една полезна работа още не са свършили в интерес на народа, както уж се заклеха, ама заплатата разбираш ли веднага взеха, че си я дигнаха. А ти Ганев шансове за редовен кабинет сънуваш! Всички на бесилото и тогава се поставя началото на шансовете Ганев!

19

Лойко

преди 1 година

Ако няма правителство с първия мандат е изключено да има такова и с втория и с третия.Абсурд е коментара на политолога.

18

Дам...

преди 1 година

Ами ако тъй е рекъл новият шериф от посолството...може пък и с втория мандат да скалъпят правителство на войнолюбците!

17

Кристалчо

преди 1 година

Про100 киро снощи каза какво ще прави. Ще предложи негов кабинет и ще чака другите да подкрепят.Разбираемо, това няма да стане. Не е ок да подпише празен чек, но иска на него да подпишат. Явно иска да ходи на поредните избори. Дано накрая народа узрее, че пп са новото итн и освен да дълбаем нови дъна с такива, друго няма какво да очакваме.

16

Ау

преди 1 година

Правото е на първия, вече три пъти им отстъпват и какво става???? НИЩО! сАМО БЕЗУМИЯ СЕ ТВОРЯТ! НЕ! ГЕРБ трябва да съставят правителство.

15

Анонимен

преди 1 година

Црвули, сър

14

Анонимен

преди 1 година

Топ б0клyци. ППДБ + ГЕРБ = ВОЙНА.

13

А ха

преди 1 година

Така излиза, че единственият шанс за правителство е с ТРЕТИЯ МАНДАТ НА ДПС!!! ХА ХА ХА ХА!Тъй и тъй те ще бъдат във властта, по- добре ГЕРБ да ги поканят заедно с БСП. БСП ще си направят вътрешно допитване и те ще гласуват За, защото иначе БГ изпада и от ЕС, и от Шенген, и от НАТО, и въобще!!!

12

Сатир

преди 1 година

Бог да пази България от празни помисли и лоши очи!

11

До 9

преди 1 година

Това "редовноо" правителство беше върховото постижение на борците против ГЕРБ - чалгар, БСП, фигурантски пионки ПП, полезни едиоте на БСП -ДБ. Предишното подобно "редовно" правителство беше БСП, ДПС и Волен

10

Ха-ха

преди 1 година

Шарлатани и мутри ще се надлъгват под строгия поглед на американската амбасада.

9

селянин

преди 1 година

да земат путин и байдън да разделят една салфетка и да пишат стига сме се мъчили с тия избори

8

ГЕРБ

преди 1 година

Са първа политическа сила и трябва да поемат отговорност.Да съставят правителство с ДПС и БСП.Защото те ни хвърлиха в тази криза,като свалиха редовното правителство на Петков.Мислеха си,че ще получат 50% на изборите.Като са толкова глупави,сега да се оправят.

7

Анонимен

преди 1 година

цензурирано ганев - на бай Г.А.Н.Ю. ВНУЧЕНЦЕТО КАКЪВТО САЙТА ТАКЪВ И ПАТРОНА ЦЕНЗУРИРА СЕ БАЙ Г.АН.Ю.. ЖУРНАЛИСТТ

6

Анонимен

преди 1 година

ПП- ПРАТИ НИ ПОСОЛСТВОТО... АМА ВСЪЩНОСТКОСТОВИТЕМЕНПомните ли драги гербаджии, когато навремето някое посолство нареди на Бойка кабинет като ГЕРБ със сто депутати имаше 9 министра а МЕТАСТАЗАТА Реформаторски блок която сега се е наметнала с дрипавото маскировъчно Костовашко-Лукойлско наметало на Кирчо и Кокорчо и Ристо /сещате се дерогация на бензина за България хахаха/ та РБ беше с осем министри при 28 дупетати...Е сега затова трябва втори мандат ГЕРБ да има пет министъра а ПП-ДЕБИЛИТЕТЯЯ 15