111

Анонимен

преди 1 година

Счита се за успех защото не се е взривил още космодрума, щото при тези 30 двигателя, кой знае с колко гориво е имало в ракетите!?

110

Банкеръ

преди 1 година

Е разбира се,че за Екипа е успех.Получавали са заплати от началото на Проекта.Сега след 4 минути полет.Ще започнат отначало за сметка на данъкоплатците също,като НАСА на Луната.Чудя се не е ли замесен Путин във взрива.Нали беше казал,че разполага с оръжия без аналог.Навремето слагаха в Москвичите Титаниева щанга за демонтаж на гуми без аналог.Вече имаше машини за монтаж на гуми.Пазя си щангата не съм виждал и сега подобна.

109

118

преди 1 година

Кой не е направил нищо??? Ти тия хора тука знаеш ли, че от диваните си са разгадали международното положение, икономика, медицина, политика, ВСИЧКО. Естествено, че имат какво да кажат и по въпросите с рекетното инженерство и космическите полети аАХХАААХААХАХАХ

108

Анонимен

преди 1 година

До 110 - Искма да те поздравя, че успя да смесиш расизъм, мракобесие и тотално непознание на това, шо е разработка, както и известна доза заядливост в един пост.

107

Анонимен

преди 1 година

Забавно е да гледам загубеняци, които не са направили нищо в живота си, да критикуват хора, които правят нещо.

106

Случаен минувач

преди 1 година

Той и Мъск ще започне да говори като нашите футболни коментатори: И така, загубихме, обаче тази наша загуба е много почетна, защото дойде след много добра игра и тя се превръща в наша победа!

105

Някой

преди 1 година

До Анонимен99 Мдаммм, най първият работил в американска космическа компания, ПЪРВИЯТ от всички ПЪРВИ се казва Вернер Фон Браун. Истински американец. Като го е родила майка американка, и специално му е хвърлила пъпа в река Хъдсън! Реално след неговата смърт започва истинската американска заря с гърмящите ракети. Ричард Брансън колко клипа снима как ще организира космически екскурзии, полети до там и оттатък.... И той обяви фалит. Ще чакат пак на тия, дето една ютия като хората немогат да произве

104

Анонимен

преди 1 година

"Стига с тези измислени Българи работещи в SpaceX. Само Американски граждани" - Първо - пише се с малки букви и второ - Да си чувал за двойно гражданство?

103

Анонимен

преди 1 година

До до 109 - Мизерията е пълна! Имам много познати, които се излъгаха за гражданство, както и американци, котио решиха, чеще рабоят в Европа и изведнъж се оказва, че ... трябвалода плащат дабъци. Правиш ли нас 100 000 долара на година, което не са сособено много пари (на 22 правих по 6000 доларара на месец, а писахме jQuery ... хах) - плащаш си като поп двойно. Грозно е. А и нещ друго - военните компани плащат добре в корп. отдел ... останалото не точно. Ама пенсии в САЩ скоро няма да има.

102

до 109

преди 1 година

без данъци не може.обаче като американски гражданин можеш да работиш и в компании с военно производство като заплатите и бенефитите са доста добри и съответно един ден пенсията ще ти е доста висока. работа за инженери(и не само) тука колкото искаш!

101

Анонимен

преди 1 година

Нашия велик конструктор каза ли кога и българското човечество ще фърчи из космоса на наши български ракети ? Кога да чакаме от него първата българска ракета ?

100

Само питам...

преди 1 година

Ако една ракета е предвидено да избухне или и се дава шанс да лети едва "20 секунди" както е казал Мъск според българчето работещо при него .... Защо е тази публичност... тези всенародни тържества... шампанско... поздравления към Мъск продължаващи часове ... място във всички световни медии ... За един пореден опит за полет без някакъв успешен завършек и нищо общо с бомбастичните реклами и фантазьорски прогнози по медиите ... Като изметат останките от района на космодрума ПАК ЛИ ЩЕ ПРАЗНУВАМЕ ?

99

Анонимен

преди 1 година

До до99 .Брат, с тоя американски паспорт ще ти отпорят шортите от данъци веее!!! Над САЩ и със самолет на 15000 метра не минавам.

98

СпейсХ

преди 1 година

Старшип след 4 опита излетя на 10 км и се приземи успешно.Бустера нямаше как да бъде тестван освен статично. В случая беше и поставен старшип отгоре. За първи тест целите бяха дали ще изобщо ще излети , дали няма да се взриви поради някакъв пропуск . Каква височина ще постигне.Никой в Спейс х не е очаквал да постигнат крайната цел сега.Старшип не се взриви , а беше умишлено детониран като предпазна мярка.Вероятната причина е отказа на 6 двигателя ударени от отломки от бетона при излитането

97

Анонимен

преди 1 година

Има ли ганнювец замесен, бате, всичко се разпада.Тоя пък и гьоннсурат, всичко било супер.Ала Боко Банкянски, ти го плюеш то си мисли че роса го роси.

96

Мухаха

преди 1 година

Даааа бе ... гулям оспех , разбииш ли . Даже няма нужда да се коментира изстрелването а само факта че за 12 години тестове тая гръмнала ракета е ОСМАТА ... и която беше рекламирана като най-безопасна и най-готова за полет . И все пак не мога да не призная големия напредък . Първите ракети избухваха още на старта, а една от последните на 100 метра над земята ... тая поне се издигна малко .... преди да гръмне . УСПЕХ, ще да е. Какво друго ?

95

до99

преди 1 година

вчера си взех американския паспорт други въпроси?

94

Българин

преди 1 година

Българи има навсякъде в най големите компании по света.Само че никой не парадира с това , просто си работи.Например във Ф1 , една месомелачка за кадри има над 20 българи , някои на много високи позиции.Някой да е чувал за тях ?

93

Край

преди 1 година

Преди 60 г. ходиха 12 пъти до Луната. Дали!?!

92

Анонимен

преди 1 година

Стига с тези измислени Българи работещи в SpaceX. Само Американски граждани могат да бъдат назначавани в Американски компаний занимаващи се с ракетна технология.