38

Анонимен

преди 1 година

Заслужаваме си съдбата. Няма справедливост в България. За куп нарушения и незаконни деяния, две убийства и опит за бягство. На Милен убиеца 9 години и едва ли ще види затвор, а този *** на обществото до последна инстанция присъдата колко ще му стане? Максимум 10 години и едва ли ще лежи повече от 5-ет. Няма общество. Слепи и глухи сме за всичко и всеки докато не блъснат твоето дете!

37

Радослав

преди 1 година

Каквото са изкопали и да им се оставя нещо в замяна ( дърва за огрев, инструменти и тн.)! Това е справедлива присъда! А не 10 години в почивна база за убийство! Той с 100 присъди и нарушения на закона, на всички е ясно, че никога няма да е част от обществото или човешко същество годно да живее стщред нормални граждани!

36

Радослав

преди 1 година

Проста промяна в закона. Ако убиеш човек, взима се средната продължителност на живота в страната, приспада се възрастта му и разликата е присъдата ти. Без право на помилване, без предсрочно освобождаване, без отработване на присъдата! И вместо затвор където роднините на загиналите да изхранват убиеца, да се пращат в трудова колония на Антарктика. Да копаят ценни ресурси там. Нали имаме база там, всички *** да се пращат там и да се самоиздържат. Един път в годината да се ходи там да се взима

35

БЕЗПАРТИЙНА

преди 1 година

До АнонимеННапротив! тази присъда е много малка! за две убити млади жени, умишлено, след като е шофирал под въздействие на дрога, значи е умишлено убийство! Ако е в Америка, за двама души по 50 години за едната смърт, 100 годинки не му мърдат! Нема лабаво! ТАКА ТРЯБВА ДА БЪДЕ!

34

5 max

преди 1 година

Maksimum 5 shte leji shte vidite MAXIMUM.

33

БЕЗПАРТИЙНА

преди 1 година

ЗА ДВЕ УМИШЛЕНИ УБИЙСТВА НА МЛАДИ ЖЕНИ, НЕ ПО-МАЛКО ОТ 50 ГОДИНИ ЗАТВОР, БЕЗ ПРАВО НА ПОМИЛВАНЕ И ПРЕДСРОЧНО ОСВОБОЖДАВАНЕ, УЖ, ЗА ДОБРО ПОВЕДЕНИЕ! ЩОМ КАТО СЕ Е КАЧИЛ НА МОЩНИЯ СИ АВТОМОБИЛ ДРОГИРАН, ЗНАЧИ Е ПРЕДУМИШЛЕНО УБИЙСТВО!

32

Анонимен

преди 1 година

Нека всички, които разтакават делото и го защитават тоя, скоро да им сгази техните деца!

31

Анонимен

преди 1 година

Ако има добро поведение в затвора и ако работи по 200 дни годишно ще излезе след 12 години и 4 месеца. Наистина не е много, но според мен е достатъчно, за да респектира всички отреппки, които се качват пияни и дрогирани в колата. 12 години ефективно в затвора не е малко време.

30

Анонимен

преди 1 година

Като е спарведлива присъдата и няма да върне Хариет, тогава в следващия съд по обжалването я намалете на 10 години присъдата му и след още 5 години го освободете за прилежно поведение и го върнете да вкара още някого там, от където никога няма да се върне... Въртете системата напразно, важно е данъкоплатеца да плаща прилежно цото съдебно шоу и разходи.

29

Тото

преди 1 година

До 52:Не след 13-15, а след 12г има право на комисия за преждевременно освобождаване.

28

Анонимен

преди 1 година

Е кво е справедлива бе ? Уби 2 млади момичета ... и му дадохте със зор 20г. За добро поведение и работа ще излезе след 13-15г. Вие сте ненормални в тоя съд. Ако бяха вашите деца ?

27

Анонимен

преди 1 година

До ТАТУСИ ПО ЛИЦЕТО..... Това се лекува със системен тормоз и принудителен труд. Едно време са му викали каторга.

26

Анонимен

преди 1 година

С тия заявления на вещите лица, че ако еди кво си, то щяло н'ам кво си, присъдата ще падне още на втора инстанция. Това не може да е доказателство за нещо.

25

велин

преди 1 година

Не не е! Дано на втора инстанция да постановят доживотен затвор. Това ще е справедлива присъда, за такъв арогантен убиец.

24

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 18 - Има доста по-лоши неща от това, да си геъ

23

Анонимен

преди 1 година

20 години е добре да лежи в затвора тоя. Да, жертвите няма да се върнат, но по-важното е да няма нови жертви. Този е опасен за и обществото и е добре да лежи в затвора.

22

Анонимен

преди 1 година

До ТАТУСИ ПО ЛИЦЕТО - Някои хора са далеч по-податвливи на такива неща. А като смесиш лоша семейна среда, липса на добри ментори в живоата, общество, което е материалистично и алчно, издигайки в култ парите, простащина и хедонизма - Нищо чудно, че Семерджиев е на навсякъде.

21

Анонимен

преди 1 година

Направо не ми се вярва, че се стигна до тук! Но има още - има много народ, които са му помали и трябва да се направи нещо и за тях!

20

ТАТУСИ ПО ЛИЦЕТО

преди 1 година

Само като му видя татуираната физиономия, пръсти и т.н. ми става ясно, че има сериозни проблеми СЪС СЕБЕ СИ, КОМПЛЕКСИ, ТРАВМИ, които се е опитал да подтисне правейки се на велик и недосегаем...много жалко, МНОГО ТЪЖНО ЗА ПОГУБЕНИТЕ МЛАДИ ЖИВОТИ.

19

Анонимен

преди 1 година

И защо трябва да се потвърждава на още две инстанции,още пари да се харчат и още време да се губи...