62

5

преди 1 година

Тези още ли са в Парламента?Този октопод трябва да умре!

61

истински мъж

преди 1 година

Този,дето прилича в главата......на какво?!Отивате си престъпна гербаджийска ***.

60

Главанак

преди 1 година

Колко време е необходимо или по какъв начин трябва да се обясни на герб, че не ги искаме. Нали техният лидер е нсай кадърния, най можещия, най, най, най,, ами тогава п рави правителство и управлявай, защо плачеш като вдивица! И з-ащо точно подкрепата на ПП ДБ ти е най необходива- за да ги унищожиш както много други партии, или отново да прехвърлиш отговорността на тях. Нали бяха пиянища, сатрапи, и т. н , и т. н, нали са ти най- големите врагове! Просто е крайно време да спреш да се правиш на

59

fafa

преди 1 година

ако герп са национално отговорни, ще се откажат от мандата и ще подкрепят правителство на пп или възраждане

58

5

преди 1 година

Никой не ви иска!вървете си!

57

сара

преди 1 година

До АнонименНикой не иска война. Разликата е, че тези от вчера не искат никой да противодейства на рашката война и така да стане рашкий мир.

56

сара

преди 1 година

Направо ми става смешно от това определение "лидерска" среща. Лидери не, а ***.

55

Един Българин

преди 1 година

Росене, ти за нищо не ставаш - пълен АНАЛизатор в Банкя. Никой не иска да бъде като Христо Иванов или Петър Москов в правителство на Борисов освен може би Христо, който явно не си е научил урока. За нищо не ставате дори и за крадене и ти и Борисов и Гешев. Как може да те хванат? Безумно просто!!!

54

истината

преди 1 година

Под масата като ти отворят бутилката с токсина 150000 пъти по силен от Африканското кораре и ще видим как ще ти се втвърди тона.

53

Ако не се разберете

преди 1 година

Значи сте ИЗЛИШНИ,а за излишните място на държавната трапеза - НЯМА.Не знам от това по-ясно дали мога да Ви го кажа,на Вас - на всички участници в политиката.Без да работите за страната си и за хората ще сте излишни и това време идва със страшна скорост!

52

Анонимен

преди 1 година

Виновника за костинбродстката афера сега е Председател на НС,Главния Мултак също,Цеца БКП-то от Раб Фака и тя,Мутрата Сикаджийска управлява три мандата,беше кмет на София,гл.секретар на МВР -то........Такива извращения не са възможни дори на територията на някоя африканска държава,но в БГ-то невъзможни неща няма!

51

Анонимен

преди 1 година

До 61 Но на Витошка баха предимно възрастни хора и тук таме някой на средна възраст. Младите бяха по кафенетата. Всъщност се обърках първоначално, че Възраждане са събрали толкова народ, после видях едно червено знаме *** бсп.

50

Анонимен

преди 1 година

Вчера по улиците на България излязоха десетки хиляди българи, които казаха: НЕ НА ВОЙНАТА! ИСКАМЕ МИР! По националните медии бяха отделени между 15 и 20 секунди на това събитие.Беше казано, че това са възрастни хора подкрепени от БСП.Бяха показани снимки на които се виждаше участието на малко хора. Това е СРАМ за БНТ, БТВ, НОВА и другите големи медии.Истината е че на събитията присъстваха всякакви хора: леви, десни бенбени и какви ли не. Имаше предимно млади хора със своите деца.

49

Ученика

преди 1 година

Да се чете " ВТВЪРДЯВАНЕ НА КОЛА ЩЕ ИМА НА ЛИДЕРСКАТА СРЕЩА" 😀

48

Костинброд

преди 1 година

Този човек не беше ли обвиняем по "Костинбродгейт". От морална гледна точка, дори да приемем, че е невинен няма място в управлението на България, и то на един от 3-те най-високи постове в държавата. Не че ПП, ДБ, СДС, ДПС и БСП са по-различни. Боже, скакво заслужихме такава съдба? И този ще скубе най-висока пенсия от нашите данъци. Не е да нямат милиарди в ошфорки, ама друго си е 4000 хилки пенсия джобни на ден.

47

Анонимен

преди 1 година

Как ще преговаряш с опг, което е построило на Путин тръбопровод докато баба ми умираше в мизерия. Как ще преговаряш с престъпници като теменужка, Танчева, Младен, Балтов, Борисов. Мястото им за преговори е с адвокат при самопризнания. Мисля, че на хората ще им писне и ще изметат опг ГЕРБ. Без това гласуват само роми, престъпници и починали, да излезнат да си ги защитят. Гражданите трябва да са безкомпромисни, защото в дома на Борисов има милиони в брой и е злато, но кокаиновият главен прокурор..

46

Анонимен

преди 1 година

До 52 Банда разгонени котараци Нямаше ли някакъв такъв, хм, "кръг"...

45

Анонимен

преди 1 година

Хартиена - коалиция...хартиено "правителство" ..и чекмеджетата пълни...и агнета (народа) остриган

44

Дон Буци Корлеоне

преди 1 година

Ще им направя предложение,което не могат да откажат!

43

Анонимен

преди 1 година

Отровната схема на бай *** от банкя- да запуши устата на противника - като се отъркат в "правителство" ....и схеми на "усвояване"...