115

Анонимен

преди 1 година

Няма да забравим и простим и вашите действия съдист такъв.

114

Я па ти..

преди 1 година

До (-_-) 135 Визите са за такива като теб , да не припарват в САЩ.

113

Отговор

преди 1 година

До Анонимен 126 Хитлер не ни е бил идол , но с войната на Путин е на път да ни стане идол.

112

Анонимен

преди 1 година

Жалки плъхове за нищо не ставате.

111

Дядо Соци

преди 1 година

До Анонимен 125 И сега работа има колкото искаш , но няма кой да работи.А за милиона работни места от миналото помним. Назначаване на хора без нужда, за да покажем на Запада че у нас няма безработица. Вземи го там на работа , да не маа *** по улиците.За това и икономиката ни беше такава.

110

Бах мама му.

преди 1 година

Путин съсипа две държави и няма логично обяснение защо ?Лавров се чуди защо САЩ не дават визи на някои журналисти и иска обяснение.

109

Анонимен

преди 1 година

Няма значение какво ще забрави или няма да забрави престъпният диктаторски режим. Руският народ обаче няма да забрави причиненото му от него.

108

Анонимен

преди 1 година

БайДжо се сдрависва с призраци, пада по стълбите, но най-акробатичното му падане бе от велосипед в краката на цяла група журналисти.

107

Анонимен

преди 1 година

Това не са журналисти, а пропагандатори на война и геноцид срещу украинския народ.

106

Паньооо,

преди 1 година

Дъртааак е Джо, дето се сдрависва с въздуха и пада пи стълбите!

105

Булдог

преди 1 година

Как ще забравите. САЩ малко пъти са ви спасявали от самите вас и вашата немокаЯтност. Г-н Лавров спасете и избавете света от себе си и жалка-та си държава - империята на зЛо-то.

104

Паню Баирски

преди 1 година

Няма какво да му обясняват на този мухлясал дъртак - не трябва да го пускат никъде, да ходи в Иран и в Африка!

103

Анонимен

преди 1 година

Лавров ще пътува до Ню Йорк и този град е последната му спирка от многодневен маратон по страни от Южна Америка и Карибския басейн. По-интересното се случва на 250-300 км от Варна. Преди 2 часа, 2 броя укропски надводни дронове опитаха да атакуват външния рейд на Севастополь, но бяха ликвидирани.

102

sdsadsa

преди 1 година

До ъцзСм0тан, рашистан го прави това ПОСТОЯННО

101

рушките фашаги

преди 1 година

нямат място в цивилизованият свят.

100

Мдаа

преди 1 година

И какво ще правят там , нали Америка е свършила ?!Тияблядо са големи смешковци , като ги изтърват първата работа им е да телепортират децата си в щатите и след това любовници къщи сметки , абе пълен упадък!

99

българин

преди 1 година

Има роднини които гласуват за ***,защо: 1. Защото били против ваксините--а те се ваксинираха 2. Защото харесвали русия-----?! извод: А харесват ли България да бъде сама срещу всички и без помощ от русия---вижте Армения и ще разберете колко помага русия; Да пътуваме пак с визи в Европа, с мита на стоките и трайно и огромно поскъпване на всичко? Харесват ли корупцията, защото не е тайна ,че русия е стожера на корупцията в България. С.Врачански---Робството е от глуповина и невежество.

98

sd

преди 1 година

руснаци, няма да ви простят из-р-о-д-щините, нормалният свят ще ви отхвърли като северна корея, за всичко от тук нататък щеразчитате на милостта на китай!

97

ъцз

преди 1 година

ако Русия бяха направили това сега щяхме да четем и да е водеща новина как Русия е срещу свободата на словото, но понеже великите демократи го правят значи така трябва и така е редно...

96

Анонимен

преди 1 година

Медиите на Петьо Блъсков са най-долнопробното гнусно нещо, което сме изтърпели в последните 30 години. Аре молависа спрете да взаимствате.