364

Анонимен

преди 1 година

Баце , най-големият ВЪТРЕШЕН враг в герб !

363

Анонимен

преди 1 година

До Ми да!Ами нека и други да залебат , защо само от герб и шайката на дпс ?

362

a

преди 1 година

Пич, сто пъти ти казах да смениш дилъра. Мозъкът ти се е изпържил тотално. Искал това искал онова, абе кой си ти аджеба?!?!?

361

Анонимен

преди 1 година

Избирател : Никакъв герб , доказаха се колко НЕ ги бива :България най-бедна и най-корумпирана държава , за 13г. ---38 милиарда дълг ... , отделно откраднатите евро-пари !!!

360

Анонимен

преди 1 година

Тоз няма ли да си ходи?

359

Смях!

преди 1 година

Абе на какви нарко....и е тоя човек ! ха-ха ! Герб и ПП не трябва въобще да са в политиката. Няма по крадливо племе от тяхното !

358

Анонимен

преди 1 година

Президента да си прибира отрочетата и да ги праща в Канада че фалираха държавата

357

Ми да!

преди 1 година

Петков: Готвим правителство с втория мандат без участие на ГЕРБ !! За да гепим само Ние ,Аз и Ася.

356

ЬЬЬ

преди 1 година

Докога "лидерите" на пп-дб ще се правят на първокласници? И кои ще са тези наивници от ГЕРБ,които ще подкрепят правителство на тяхната коалиция,докарала България до просешка тояга?Никога повече петков и василев!Те са доказали се некадърници.

355

Анонимен

преди 1 година

не е нормално да подпишеш "план за възстановяване" в който затриваш половината тецове които от своя страна дават половината ток на страната и никой да не ти търси сметка ,никой журналист да не им задава въпроси "ама вие гледате ли какво подписвате" само за това трябва строга каторга а на всичко отгоре се явява отново на избори и иск да управлява,верно нема такава държава

354

Раковски

преди 1 година

Разликата в ПП и Възраждане е само в кораба майка, иначе двете са еднакво вредни за държавата...

353

Ехооо, Кирчооо

преди 1 година

Още ли в огледалото се виждаш в двоен образ?Абе изтрезней най-после

352

Я па я..!

преди 1 година

Готвят без главния готвач Борисов , и манджата не струва.

351

Цв

преди 1 година

Готвите онези си работи! Кухи ***!

350

?

преди 1 година

Тези които смятат, че "германска коматозо" е обидно, но Шумахер не го чува, все още смятат, че той се лекува, но искам да направя тази разлика в медицината, тези които мислят, че той по някакъв начин го чува, вече му зложелават много повече според мен

349

?

преди 1 година

Може да е по-добре от Герб, които нокаутират враговете си, обаче в същото време тези се опитват да държат Шумахер в близост до онези, които вероятно му вредят или зложелавати изразът "германска коматозо" от къде дойде и защо Кеймбридж го намират за толкова смешен? Било ?състрадателно да се нарича Шумахер "германска коматозо", все едно вече бил "изписан" но от другия изход, понеже аз така го разбирам, не може на кома да се казва коматозо, и в какъв смисъл пациентът не го чува или е съгласен?

348

Анонимен

преди 1 година

Имитация на дейност ще е . Безсмислено действие по смисъла на нормалната парламентарна практика. ако имаха 110 депутат някоя малка пария би ги подкрепила за да си виси в парламента ама така ...

347

Loyko

преди 1 година

Това момче не е добре. Защо избирате образовани лъжци и будали и ги изпращате в Парламента? Резултата е ясен предварително...

346

Анонимен

преди 1 година

Какво правителство ще формира това селяндурче ? -- като премиер подписа договор с ес (без да го прочете или по-точно нарочно), който съсипва българската икономика. Пионка на чужди интереси начело на българско правителство -- докога ?

345

Анонимен

преди 1 година

Цензурираха ми коментар -- акциите на ИнвесторБГ падат на борсата.