53

Анонимен

преди 1 година

Нещастно крадливо джудже,метър и 50 с вдигнати ръце!

52

Песничка

преди 1 година

Иска да краде - няма откъде...

51

Анонимен

преди 1 година

Тоя л а л у г е р от къде се появи?

50

Анонимен

преди 1 година

Ники Мук пак лъже. Надява се ИТН да го издигне за примиер ако получи третия мандат!

49

Анонимен

преди 1 година

Корумпето се надява на власт за корумпетата. Няма изнанада. Както и че Славуцата го предложи точно тоз за премиер преди две години.

48

Анонимен

преди 1 година

Малкия Мук натовари здраво дисагите по времето на Мадридския крадец!

47

Анонимен

преди 1 година

Ох,на дядя гномчетоо...

46

Анонимен

преди 1 година

Не може 30 год. да се реже постоянно от социалните плащания. В Бг социалната политика е най- зле в целия ЕС. Не може постоянно да се наливат милиарди за бизнеса. За 30 год. бизнесът и олигарсите станаха пребогати с държавни пари. Трябва да се въведе прогресивен данък с необлагаем минимум. Плоският данък вече е отживелица. Данък печалба трябва да се увеличи. Стига са орязвали социалните политики!!!

45

Самолет Пет

преди 1 година

Сакскобурггота се включи в политиката още 1997 с призива да гласувате за Турция у нас чрез ДПС..................................На изборите 2000 Сакскобурготската пропаганда обещаваше че Саудитска Арабия и ОПЕК ще подаряват на България стотици милиарди долари ако го изберем

44

Анонимен

преди 1 година

До тъпичкия анонимен 47.Николай Василев не е бил финансов министър на ГЕРБ. Нещо повече, той не е бил никога финансов министър. И не е бил никога министър на ГЕРБ.

43

Алекс

преди 1 година

Какво направи Ники докато беше министър? Продаде БТК за жълти стотинки.Съответно си получи наградата/$$$/ от купувача.Дойде си от Англия безимотен и построи разкошна къща в Бояна благодарение на тази далавера.Сега раздава акъл.Айде,няма нужда.

42

Бях сигурен че ....

преди 1 година

Василев нищо не разбира от политика ! Самият Борисов е сигурен че няма да има правителство на ГЕРБ със подкрепа на ПП ! Всичките му маневри са да се намери начин да се обвини ПП за липса на правителство !Мина се на вариант при който се внушава ,че е имало шанс и всичко е било на косъм но отново ПП дънят всичко защото не са държавници милеещи за родината !Единственият мислещ за народа остава ГЕРБ !-- Които бутнаха със Слави ПП и докараха държавата до тук-- а Слави е ,,бил троянски кон,,

41

Емо Швепса

преди 1 година

В една нормална държава, това лице щеше да лежи доживот в затвора само заради приватизацията на Булгартабак, БТК, Меком Силистра и т.н. Но ние не сме нормална държава и на такива хора се дава трибуна, вместо да им се даде раиран костюм за Бобовдолския затвор!

40

преди 1 година

КЪФ Е ТОЯ, ОТ ДС ЛИ Е?

39

Анонимен

преди 1 година

От Бивш министър на финансите като Дянков,по времето на ГЕРБ ,какво очаквате? -:)) Да оплюе ГЕРБ ли???? -:)))

38

само да вметна

преди 1 година

до 44 Нищо подобно!-:((( Не комунистите,а Точно Неуспелите "кандидат комунисти" направиха тогава "пътеки" до Мадрит,та да върнат Мадритският Крадец в България Сакскобурга и му дадат Цялата власт!И тогава,Не само че не ни "оправи" за 800 дни,както обеща,но си взе имотите и НАДВЗЕ гори които Върна съден от Българската държава! А този който го Върна Симеончо,почина преди няколко дни! Комунистите,нямат нищо общо с царя бе човек!!! В саксия ли си расъл?????-:(((

37

Анонимен

преди 1 година

Подаването *** такива некролози като тоя е с една едничка цел, АКО племето ги хареса да му го пробутат за новият Месия.Така беше с Царо, така стана с Боко, такива са Боле, Шкембелията, Бюрека, Копейкин и хиляди знайни и незнайни измеккяри.

36

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен (39) Би трябвало да знаеш че именно комунистите (ДС) върнаха царчето през 2000та година. Но българите сте много неинформирани поради изключително слабите си когнитивни способности. Или с думи прости като за *** народ НЕ СТАВАТЕ!!

35

Анонимен

преди 1 година

Никой Василев колкото и да се прави *** хитрец и независим се изпусна най-елементарно на кои Банкянски Сараи се кланя. Винаги е бил посредствен ***. Такива като тоя закопаха България.А онези пък от ДБ ходили да се съветват с Костов сякаш не им дърпа той конците от самото начало.Отвратителен народ бугарски и отвратителна държава.

34

само да вметна

преди 1 година

Ами много Грешиш гн Василев! С тези си твърдения,ме довеждаш до мисълта,Че си много далечко,от Реалната Политическа обстановка в България! През изминалите 10 г в които "управляваше" Върхушката,на измислената "партийка"на Бившето борче ГЕРБ ,от времето на "прехода" от Комунизъм към демокрация Властта беше "подарявана" на др Борисов с някакви 25 % от "българите" Администрация,полиция и пожарна! Останалите 75 % не гласуваха!Борисов,със Сегашните 25% Опозицията,Няма да го допусне ПОВЕЧЕ ДО ВЛАСТТА!