10

Алекс тупака

преди 1 година

Няма да го коментирам Алекс, но Каримански има право .. и няма да мине в никакъв случай. Ще бъде подминато, като че никой нищо не го е чул.. Хахаа..

9

Алекс

преди 1 година

Нахален ,даже нагъл.Избирателят го нарита, но то пак се бута и раздава акъл.Айде,няма нужда.

8

Анонимен

преди 1 година

До 6 на тези збори имаше три партии, които поставяха България над ЕС. Едната влезе. Така, че шансът да съм прав е много голям.

7

Анонимен

преди 1 година

Закон за носене на Политическа отговорност : Политик който излъже своите избиратели -излъганите да имат Право да го целуват студен без да носят Наказателна Отговоност !

6

пришълецът

преди 1 година

Трала-ла:)))исляма се счупи и бюджета падна:)))от днес колко ви е дупката?:)))

5

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 5 - Досега една партия, за кояот съм гласувал, не е била в управлението ... така чееееееееееееееееееееееееее .... и така.

4

Анонимен

преди 1 година

До 1 "Всичките в парламента, правителството и президентството сте парашутисти ! 5 пари не давате за България ! " - про'с'таците като теб ги избират. Какво ревеш?

3

Анонимен

преди 1 година

След като избраното от преобладаващо про'с'таци-избиратели нс одобрява законите, какво е крив киро?

2

Анонимен

преди 1 година

Супер, но в цял свят НИКОЙ не е поркарал такъв закон, така че ... успех!

1

ТРАГИКОМЕДИЯ БГ

преди 1 година

Всичките в парламента, правителството и президентството сте парашутисти ! 5 пари не давате за България ! Кой от вас е дошъл от Земеделието, Индустрията, от Производството ? Кой от вас е произвел едно яйце през живота си ? Кой от вас разбира от предприемачество ? Кой от вас е управлявал производство ? А ИСКАТЕ ДА УПРАВЛЯВАТЕ ЦЯЛА ДЪРЖАВА ? ЩО НЕ СЕ РАЗКАРАТЕ, ДА НЕ НИ ЦАПАТЕ ВЪЗДУХА ???