219

Анонимен

преди 1 година

Прибалтийските страни държавна традиция и история има само Литва. Другите две са като Украйна и Македония.

218

Анонимен

преди 1 година

Трите балтийски жужета са лишили от право на глас около 40 процента от своето население по етнически признак че са руснаци. А у нас Европа много държеше да има етническа турскаа партия. Какъв е този пореден двоен европейски пирует немога да разбера...Украйна се опита да направи същия пирует, ама не е в НАТО И ЕС и на Русия и писна да бъдат обезправявани етническите руснаци.

217

Kreti

преди 1 година

Заради носталгията по соца си купих ришки Тонколони Радиотехника за 700 през 2018.А правителството на Латвия направи всичко възможно да ги фалира. ЖАЛКО!!!

216

Китайски Вожд

преди 1 година

Айфони, ел.коли, лаптопи, телевизори и вс. останало, което се произвежда в момента (в Китай) за балтийските държави - ЙОК!

215

Анонимен

преди 1 година

Учудващо е че изобщо имат статут на държави, което предполага, че е имало държавност! А държавностни традиции тези държави от столетия нямат! Преди 30-те години са били тъпкани от немските юнкери, а след това от руските комунисти, а сега искат да умират прави! Вижте им инфлацията, а за друго да не говорим!

214

оризарЪ

преди 1 година

не знае къде се намира.

213

Ха ха

преди 1 година

Китаецът е закопал балтийските краварски пудели и ония започнаха да ***. Да не се окаже, че още принадлежат на СССР, а правоприемник на който е Русия и сега всички са още в РСФСР.

212

Факт

преди 1 година

Всички,които подкрепят руските фашисти в нашите вестници,живеят в Натовски държави!

211

Анонимен

преди 1 година

ПУТИН Е АНТИХРИСТА

210

Анонимен

преди 1 година

Леонид Кравчук, първият украинсси президент в историята сам подписва в Алма Ата Казахстан, че Украйна счита легално РФ за наследник на СССР през 1991 година! Ядренато оръжие статионирано в Украйна също не е нейно а на СССР от 1991 г Русия и Украйна е длъжна да го върне защото не е нейна собственост!! Ако утре Нато се разпадне, Германия, Белгия, Турция итн.са длъжни да върнат статионираното на тяхна територия атомно оръжие на САЩ! Не е като те или тогава Украйна да имат избор!

209

Анонимен

преди 1 година

На 8.12.1991 бившите Съветски Пепублика включително Украйна подписват Алма Ата протокол, че СССР се разпада и признават РФ за законин наследник на СССР със всички права и задължения! Създават Съюза на Независимите Държави! Така че, статута на РФ във ООН като наследник на СССР е признат от бившите съветски републики ( освен Балтика ;) с подпис, и на Украйна!!

208

Dj

преди 1 година

Пак, балтийците са пасмина от прститки и пдрси, като етнос същите като руснаците но със самочувствие че са шведи, освен това 1 квартал в Пекин. И викат писланника им, смях

207

До долния

преди 1 година

Спри далъжеш. РФ е призната за легитимен наследник на СССР с резолюция на ООН където държавите гласуват и даже Украйна гласува За! Това включва всички права и задължения на СССР, правото на вето във Съвета за Сигурност на ООН но и всички дъргове на СССР, които РФ изплаща ( а те не бяха малко). Стига си разпространавал дезинформация и въртял палачинката!

206

Анонимен

преди 1 година

Напротив наследницата на РСФСР, Русия няма правен статут, защото не е подала документи за членство в ООН, а нагло се е настанила на мястото на СССР въпреки, че през 1992год в Ташкент беше подписана декларация, че всички републики (без Балтика) се считат за наследници на СССР.

205

дядо йоцо гледа

преди 1 година

До Христо Христов----явно не ти е провървяло в живота

204

euroreich

преди 1 година

Балтийците да признават Тайван.

203

Ха-ха

преди 1 година

Туй е като във вица дето мравките щели да бият слона...

202

Христо Христов

преди 1 година

Съжалявам, че преди 32-33 години протестирах пред съветското посолство за независимост на прибалтийските. Но бях млад, зелен и вярвах в доброто. Сега, с опита който имам, бих протестирал да ги ликвидират.

201

Анонимен

преди 1 година

До 188 "Върховният представител на ЕС по въпросите на външната политика и сигурността Жозеп Борел призова военноморските сили на Евросъюза" - сенилна деменция кат самия ес... колко трябва да си про'с'т да гласуваш за него?!

200

Де факто

преди 1 година

Китай е подписвал договори с ССССР, така че балтийските мищоци да пампуркат шнура