18

11111

преди 1 година

До мисира със завършен втори клас: оправи си неграмотното подзаглавие.

17

Анонимен

преди 1 година

Такава тъпотия не бях чувал нивга през живота си. Най-луксозните яхти в света дошли в БурГъз ахахаххахахх не.

16

Бай Чеп

преди 1 година

"Пред твоите витрини блескавинакуп застават често теи колко скръб в очите трескави,и колко мъка се чете!" ("Братчетата на Гаврош"/ Хр.Смирненски)

15

Чироза

преди 1 година

Айде,пак се изхвърлихте!Нормални лодки,с каквито са пълни всички марини по света.Пишете каква е таксата на денонощие на една лодка?За да идват тук лодки,това е важно.Колко се заплаща на ден,ток,вода,контрола.Всеки морски град се гордее с гора от мачти.Само тук е празно.Пустош.

14

Магарето

преди 1 година

Най-луксозните яхти в света - собственост на българи?Айде бре.Опитай пак.

13

абе

преди 1 година

а колко от тях са на руски олигарси ?

12

хаха

преди 1 година

след тая толко важна информация какво очаквате да направим , да се юрнем към Бургас да ги гледаме ли ?

11

……

преди 1 година

е и ?!

10

Анонимен

преди 1 година

Не ни трябват! С тези яхти не пътуват добри хора.

9

Анонимен

преди 1 година

До 3.. Прокуратура (гешев ) не вкарва в затвора Това прави съд . Той ги предава на съд Но у нас става така че повечето избягаха Или съда не ги осъжда (те се откупват) Дано си разбрал как стоят нещата.

8

Анонимен

преди 1 година

ИКо казано е по скоро камила ще мине през иглени уши отколкото богат в рая да влезе

7

33 г, с вишу, безраб

преди 1 година

викат ми че съм бил мързелив и че гледам друг да ми изкарва парите. абе аленкоолу, ти за какво взимаш заплата? за да я дадеш някому за стоки, нали така??? по-добре я дай на мен, аз съм честен. не участвам в измамата капитализъм, в замяна предлагам нищо. в тоя случай нищото е по-ценно и можеш да научиш нещо от него

6

Враца баце

преди 1 година

Е па кАжете, барем, с какво си изкарват хляба гордите собственици на тия яхти и катамарани, та да се фанеме и ние на такава работа!!

5

33 г, с вишу, безраб

преди 1 година

6, 'Обясни ми селски, как днес повечто живеем в къщи, караме коли, имаме телефони, комтри, ходим на екскурзии, не само, че ен гладувам, ами дебелеем яко ... Как забогатяхме толкова? От кого откраднахаме?' --- взаимно се крадете и изкарвате другиму парите. аз затова не работя. осъзнат съм над нещата за разликатаот връстниците си

4

Анонимен

преди 1 година

До ПроСоТо - Първо - баш със злоба си пишеш. Второ - това е цикличното "извинение". Че като умреш, нямало значение. Голям успокоение! Направо да се гръмнеш още от деската гради. Трето - Поради някааква причина, Петарчу вярва, че това "развалярахата на другите". А и последно - Обясни ми селски, как днес повечто живеем в къщи, караме коли, имаме телефони, комтри, ходим на екскурзии, не само, че ен гладувам, ами дебелеем яко ... Как забогатяхме толкова? От кого откраднахаме?

3

обективен

преди 1 година

Там са парите от опосканата ни държава ,от мушингери и политици . Та как за 30 год. тази прочута -честна и обективна прокуратура не вкара и един бандит или политик в затвора !!!

2

НАРОДА

преди 1 година

А крадците кога ще влизат в затвора ,кога ще върнат откраднатото от народа ?

1

ПроСоТо

преди 1 година

БЕЗ грам завист,или злоба :...-Тоя блестящ лукс ме върна към филма "Хитър Петър"...Там Петър се обърна към чорбаджияна:..-"То хубаво,чорбаджи Стамо,но знаеш:-Един е гробът и за бедняка,и за болярина..Как ще натъпкаш в него всичко,което си окрал от сиромасите ?"......Не забравяйте:..-За да забогатее ЕДИН,СТО трябва ДА ОБЕДНЕЯТ !..Богатството НЕ пада от небето,то се ЗАГРАБВА !!!