83

Анонимен

преди 1 година

Прибалтийците със скромните си традиции в държавността търсят обяснение от една държава с хилядолетни такива! До 30-те години на миналия век бяха тъпкани от немските юнкери, а след това от московските комунисти! Тези стават само за донори!

82

Анонимен

преди 1 година

китайците яко гъбаркат европейските калинки. Лошото е, че пак сме от грешната страна на историята. Колкото пъти сме с Германия и все до национална катастрофа се докарваме. Да видим сега как ше е.

81

Ха-ха

преди 1 година

Това е като оня виц за мравките и слона. Решили мравките да нападнат слона. Налазили го докато дремел и взели да го хапят. Слонът се разсънил, отърсил се и мравките паднали. Само една останала на врата му. Другите взели да викат отдолу:Удуши го Пешо, удуши го Пешо!Та и прибалтийците-колкото малък китайски град са, пари немат, ама се ежат.

80

Анонимен

преди 1 година

Естонците са като някакъв злобен пинчер. Хахаха.

79

Анонимен

преди 1 година

1.3 млн ама ритат много по-големи страни.

78

Анонимен

преди 1 година

Eстонките са корави жени! Предишната им министър-председателка нарита нашия пингвин заедно със свитата му. Сега тази скача на Китай. Е, това е да имаш добър министър-председател, не като банту станските шамандури.

77

Анонимен

преди 1 година

Мравката търси обяснение от слона

76

анонимен64264

преди 1 година

ей мишленца много сте дребни да искате обяснения и гледайте скоро да не ви глътне някой

75

Ежко

преди 1 година

Естонците,дето са 1,3 милиона и намаляват прогресивно, сигурно ще се съберат всичките в някой по-голям китайски хотел.......

74

гном

преди 1 година

Те Китай знаят ли туй град ли е или село -натовско село

73

АнонимеН

преди 1 година

МНЕНИЕТО НА КИТАЙ Е ЯСНО! МОРДОРСКОВИЯ Е БЕЗ НИКАКЪВ МЕЖДУНАРОДЕН ЮРИДИЧЕСКИ СТАТУТ И ЗА ТОВА НЕ ИМ ДАВАТ И ОРЪЖИЕ , ЗАЩОТО КИТАЙ ОТКРИТО НЕ ПРИЗНАВА МОРДОРСКОВИЯ !

72

Анонимен

преди 1 година

Така , така - сибирската империйка е ненаситна . Европа няма да съшествува копй знае още колко дълго време преди да бъде погълната от азиатските варвари . А за България няма какво да се коментира - тя винаги си е била задунайска губернийка .

71

АнонимеН

преди 1 година

До РУССКИЙ ОККУПАНТ/ ИДЕ ОТЕ! САМО МОРДОРСКОВИЯ Е ПИТАЛА КИТАЙ ЗА МНЕНИЕТО МУ! А ЦЕЛИЯ ЦИВИЛИЗОВАН СВЯТ НЕ СЕ ИНТЕРЕСУВА ГРАМ ОТ МНЕНИЕТО НА ПРОПАДНАЛИЯ КОМУНИСТИЧЕСКИ КИТАЙ ДЕТО Е НА ЕДИН ПЕСНИК ЖИВОТ ОТ ЕС! МАРШ ДА СЕ БИЕШ ЗА ПУТЕНА БЕ, МАРШ БЕ :D

70

Новият ред

преди 1 година

Естония няма нищо общо с Ленин. С Ленин имат общо естонските болшевики, но ... войските на Германия, България и Австро-Унгария принуждават Русия да капитулира на 03. 03. 1918г. И тогава на тази територия е създадено полунезависимо херцогство под германска окупация. От него по-късно се създава и независима Естония. Така че и ние малко сме замесени в създаването на тази държава.

69

Анонимен

преди 1 година

Аре ся тез дет мин-ват: "Съжалявам, че преди 32-33 години протестирах пред съветското посолство за независимост на прибалтийските. Но бях млад, зелен и вярвах в доброто. Сега, с опита който имам, бих протестирал да ги ликвидират." - да кажат къде са били преди 32 години... Подкрепяли ли са независимостта на Прибалтика?! ПП. Щот сегашните атлантици ала Плеенелиев ходеха по сбирки на БКП и кадруваха неблагонадеждните.

68

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 1 година

Ха-ха-ха, пичове разбрахте ли каква епозицията на Китай спрямо Украйна ? Да преведа - Украйна не съществува като държава и субект на политическата и икономическа карта на света! Запада искаше Китай да заеме позиция и я получи ! И нека нааасиранието започне, сега !

67

АнонимеН

преди 1 година

До Натовеца/ ИСКАМЕ ВИДЕО КАК ТЕ РАЗСТРЕЛВАТ В УКРАЙНА :D МАРШ ОТ ТУКА /ОТИВАЙ ДА СЕ БИЕШ ЗА ПУТЕНА

66

Анонимен

преди 1 година

Кои бяха естонците, че не мога да се сетя...нито кои са били... нито на колко е измислената им държавица...Когато в китай са пили чай от порцеланови чаши в днешна Естония са се млатили с каменни брадви...Някои джуджета си плачат да им се припомня, че са джуджета!!!!

65

Анонимен

преди 1 година

Какво чудно, че Трибалтийските умирати нямат статут в международното право. Те не са държави, а три плочки от детски конструктор.

64

Натовеца

преди 1 година

Който иска да гледа как замитам пода с натовци и атлантически бустери да гледа в тубата канaл Virtuozzo аз съм НИколай Ангелов от Пловдив смело блъскам и плоя в сурата всеки атлантически безродник и натовски фашист !