38

Мила Пенкова

преди 1 година

Не знам къде и какво е учил този ококорен дребен човечец, но май аз по-разбирам от него в счетоводството на семейството ми.Или наистина не знае как се правят нещата , или е първокласен лъжец-шарлатанин.Далеч от такъв гл. счетоводител на държава.

37

АЗ

преди 1 година

Тези т. нар. грешки показват или пълно непознаване на бюджетната процедура от бивш финансов министър, или преднамерена манипулация от нагъл политик.Парите по ПВУ са получени през 2022 г. и се разходват през 2023 г. Това пише и в бюджета.

36

кокорчо

преди 1 година

Тия политически прос***ки искат да ни вкарат в Еврозоната с тоя дефицит от 3%. Това е пълна олигофрения

35

Анонимен

преди 1 година

ХАХАХАХАХАХАХХАХХАХХАХАХХААААААААААААААААА...................

34

без коментар

преди 1 година

ти, приятелчето ти киро и ленчето сте за затвора за фалит на държавата = държавна измяна, по заповед на партньорите ви. Но иначе гласувате чертежчета и 30 милиарда в два нови амер. ядрени реактора, пак на хартия. Бяхте превърнали държавата на бардак и агенция за бързи кредити.

33

FROM bnb

преди 1 година

РАБОТАТА ВЪРВИ КЪМ 100 МИЛИАРДА ЛЕВА ВЪНШЕН ДЪЛГ

32

Анонимен

преди 1 година

Драматично е за обръчите на ГЕРБ, защото ще им отрежат далаверите с бюджета и източването към техните хора. Ще почнат да се оплакват: Защо спирате държавните инвестиции в нашите фирми на нашите хора. Намалявате дефицита, но защо с нашите пари? Вземете парите на бедните, не на богатите. Както е казал митничарят на контрабандиста, който му се оплакал, че има семейни проблеми и не може да му плаща подкуп, колкото преди: Ти си в трудност, но защо за сметка на моите пари?

31

456

преди 1 година

Парите на Божков плюс Юмрука изчегъртаха България!!! НИКОГА НЯМА ДА ПРОСТИМ!

30

456

преди 1 година

Този " анализ" беше РАЗКОСТЕН И НАПЪЛНО ОПРОВЕРГАН ОТ КАРИМАНСКИ ДНЕС при Жоро Любенов.

29

ТРАГИКОМЕДИЯ БГ

преди 1 година

Всичките в парламента, правителството и президентството сте парашутисти ! 5 пари не давате за България ! Кой от вас е дошъл от Земеделието, Индустрията, от Производството ? Кой от вас е произвел едно яйце през живота си ? Кой от вас разбира от предприемачество ? Кой от вас е управлявал производство ? А ИСКАТЕ ДА УПРАВЛЯВАТЕ ЦЯЛА ДЪРЖАВА ? ЩО НЕ СЕ РАЗКАРАТЕ, ДА НЕ НИ ЦАПАТЕ ВЪЗДУХА ???

28

Анонимен

преди 1 година

Без увеличаване на данъците, без заеми и увеличение на пенсиите с 10000% Друго си е да си умен и красив.

27

Анонимен

преди 1 година

Остава ни само да сме изпълнени с вяра че един прекрасен ден държавата ни ще се изчисти но кога как кои все още не се вижда здраве и успех желая във всичките ви дела

26

Анонимен

преди 1 година

До 33 За съжеление няма как да се противопоставим .Пропагандата е много силно оръжие .Хвърлиха се милиони от превратаджиите точно там където трябваше. Медии,анализатори ,политици интернет ***.Всичко което създава обществено мнение .Знае се че масата е лесно податлива на манипулация Има за това психоанализа на велики психоаналитици като Фройд Ле бон и тн. Те са били добре изучени от превратаджиите. Или един *** но гениален израз на фройд за ..Една лъжа повторена 100 пъти става истина

25

ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ

преди 1 година

ДО 30 ВСИЧКО КАКВОТО СИ НАПИСАЛ Е ТОЧНО ТАКА НО КАК НИЕ ОБИКНОВЕНИТЕ БЪЛГАРИ ДА СЕ ПРОТИВОПОСТАВИМ

24

Майора

преди 1 година

Не е ли срамнои неморално хора тотално провалили се за 7 месеца идовели страната до фалит, двуцифрена инай висока инфлация в ЕС , високи цени на всичко , теглене 20 млд заем и похарчване 9 млд за 9 дни , без да се знае къде и за какво!Но явно властта е сладкаи всеки се бори за кокала без да мисли за другите!

23

Анонимен

преди 1 година

Преди 2 години бе извършен преврат в една спокойна обединена държава Компартията бе сведена до 6% Възраждане до 1% България се развиваше икономически строеше се и се санираше. Бандити като василев и черепа избягаха зад граница Останалите в бг бяха подсъдими. България се превърна в уважавана в ЕС страна и лидер на балканите. Сега един въпрос до тези които гласуват за пп дб При тези факти КАКВО ТРЯБВАШЕ ДА СЕ ПРОМЕНЯ ? Та се хванаха на въдицата на промянаджиите???

22

Анонимен

преди 1 година

Докато не се премахне плоския данък и не се въведат корпоративни данъци със ставки като в развитите западни страни бедността и мизерията ще продължи. Потресени сме от това че бедни хора подкрепят империалисти.

21

Анонимен

преди 1 година

Видеото естествено не ми се отваря но не се придвижва и текста не може да се прочете камоли коментарите. Много пъти го написах това никаква реакция .

20

Lina

преди 1 година

Мила, вие нали преди часове друго предложихте? Или и предложенията ви са ротационни.

19

Днес,Каримански

преди 1 година

много точно показа грешките,но кокорчовите грешки.Малък фрагмент:промишлеността ни е 3 пъти по-неефективна,разхищаваща суровини,материали и енергия,в сравнение със западната от ЕС.Но вместо да и оставим дивидентите на 50%,както е било досега (и по кокорчово време),за да се вдигне производителността,ние (според кокорчо),ще ги прибираме и ще я оставим да затъне още повече.Някакви помпозни глупости,увити като шоколадови бонбони ръси харвардския шмекер,разчита на неведението на хората.