173

Анонимен

преди 1 година

мдаа, минха изборите и явно герб-троловете са ги разпуснали. твърде много мнения срещу герб и твърде малко подкрепа за тях.

172

ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ

преди 1 година

ЧУДО ЦВЕТАН ВАСИЛЕВ СИ Е ПОДМЕНИЛ ДОКУМЕНТИТЕ ПРИ ДОБРИТЕ КОРУПЦИОНЕРИ

171

че то

преди 1 година

българите цял живот са така,ядат,пият и нищо не плащат,щото господ е българин и им трепери като над писано яйце

170

Анонимен

преди 1 година

Какъв *** трябва да си да бъркаш 6 месеца и 24 месеца. ПП управляваха 6 месеца само.

169

naglite

преди 1 година

ти си изял и изпил сичко бе го пак отивайте сички герберасТи в затвора на черо с толупа

168

ЛЕЛЯ ПЕНА

преди 1 година

ТОЗИ ЧОВЕК ДАЛИ НЕ Е ЗА 4-ТИ КИЛОМЕТЪР,МАЙ СЕ Е ЗАПЪТИЛ НАТАМ.

167

БЕЗПАРТИЙНА

преди 1 година

А ВИЕ, когато поръчвахте, грабехте с пълни шепи от всичко, ядохте, пихте, мамехте, крадохте, отклонявахте, прибирахте в чекмеджета, куфари, торби, чували, изнасяхте от България в Дубай и в ОАЕ, ЦЕЛИ 12-15 И ПОВЕЧЕ ГОДИНИ, ДОБРЕ ЛИ ВИ БЕШЕ? КОЙ ПЛАЩАШЕ ЗА ТЕЗИ ВАШИ ДАЛАВЕРИ? И СРАМ НЯМАТЕ! НИТО СЪВЕСТ! НИТО МОРАЛ! А ЗА НАРОДА КАК БЕШЕ? ЗА ПЕНСИОНЕРИТЕ И ВДОВИЦИТЕ КАК БЕШЕ? Е, ТУКА И ДВАДЕСЕТ ГОДИНИ НА ГЕРБ, ОЛИГАРСИТЕ И МАФИЯТА СТИГАТ!

166

Анонимен

преди 1 година

Този има малка глава с малко мозък.

165

Анонимен

преди 1 година

Кръчмаря беше болен, та за тва, ама ся са упрай и доди късно масрафа.

164

Добревата майка

преди 1 година

Ех, сине, много ти тежи, че вече не плащаш с държавни пари наем на майка си. Тежи ти, че отрязаха родата и няма как да хлебиш допълнително. Но поне наглостта и безочието, на което съм те учила го запази и увеличаваш! А дано кръстника се върне, че пак да погребеш с голямата лопата. Да има и за пра пра внуците!

163

ябадабаду

преди 1 година

А вие га ядохте кифтета не ревяхте

162

gogo

преди 1 година

К.Петков: ГРОБ в последните 12 години "поръчваха, ядоха и пиха" и сега изведнъж дойде сметката

161

С разбиране

преди 1 година

И те са хора и те като вас малко да позахлебят . Обещаното си е обещано.

160

Анонимен

преди 1 година

А преди това 12 год. ГЕРБ само крадоха.

159

Младияпремиерсхарема

преди 1 година

От толкова фотосинтеза, повечето политици качили теглото няколко пъти:))))))))

158

Младияпремиерсхарема

преди 1 година

А Добрев последните 15 години го караше само на фотосинтеза :)))).Или пък окраде милиарди, заедно с шефа му и другите престъпници:)))).Скоро Гешев няма да е прокурор ,партията на безпартийните се създава и всеки поема към затвора да троши камъни.

157

ББ

преди 1 година

гроб и резидентите на путин ви заплашваха как ще умрете от студ без руската зависимост!факт!ама сте живи,факт!сега новата руска опорка на резидента...как сме фалирала държава защото ПП имали правителство 7-ем...да да 7-ем месеца...и спряха кражбите и ви вдигнаха заплатите и пенсиите,кгб-дс ви искат гладни за да ви манипулират и купуват евтино,ЕС е...грешника...финансира агентурата на путин,Сащ могат без тях,ще е кърваво...но няма да е за дълго!!!Сащ задължително трябва да ударят силно борисов

156

ББ

преди 1 година

Как така САЩ дават стотици милиарди за съюзника си...Украйна? и как ще позволи шепа комунисти агенти на путин да правят свободни съчинения с Бюджета на Българите???Българи манипулират ви хората за който гласувате...ограбват Ви,работяат за парите на путин и ви обричат на...геноцид!Свободни хора сте...мислете и решете как искате да живеете!...не сте фактор!!!жертви на вашите комунисти сте!на страха ви!на липсата на ценности...на Бог!има Бог Българи!ще то осъзнаете по-трудният начин...за пореден!

155

ББ

преди 1 година

абе тоя и костя...имат общ баща...хем тъмни,хем крадливи предатели служещи на чужди държави,хем лъжещи и алчни,мамин дилян си купи на безценица имоти в София...с ограбеното от Българите...с рубли платени му за предателствата и службата му на путин!пасолството купи минизамък на копейкин на брега на Варненското...фекално,копейкин с това се храни,счетоводиделката на рЕзидента на путин и кгб не може ни наложи страхове...страхувайте се...САЩ и Свободният идват за вас...русоробите!

154

Koe e това момиче?

преди 1 година

Делянка Добрева с принтираните листя А5 със стъкмистическите данни.