32

Анонимен

преди 1 година

Населението и бизнеса също...

31

Слабо,много

преди 1 година

слабо... И защо по дяЛовете трябва да ни интересува личната драма на някоя си Светла Макакова?!?!?Относно темата в заглавието :Безработицата намалява,защото работещия нормален читав българин предпочита да бъхти здраво в чужбина,вместо да му плащат трици и грънци за са гладува семейството му тук... Докато синчето на бг шефа му се дуе с нов Макларън,с парите които татко му е откраднал от обикновените работници.Защото на хората им омръзна да са роби в собствената си държава!

30

Анонимен

преди 1 година

Преди 15 години си мислех, че ако нещо не се промени, ще стигнем до тук и ето, че стигнахме, сега си мисля, че вече няма връщане на зад, България е обречена на бавно и мъчително изчезване, българският ще изчезне като език, за кирилицата не знам. Бъдещето е 3-4 милиона неграмотно и бедно население и една шепа елит, който ще си правят каквото искат с ресурсите на територията. Лош живот и висока престъпност, без контрол и справедливост. Като сега, но много по-зле.

29

Да, намалява

преди 1 година

Хората са принудена от глада да приемат всякакъв вид робски труд срещу няколкостотин лева МЕСЕЧНО! Затова намалява, защото хората си изхарчиха мизерните спестявания и паднаха в лапите на кожодерите! Анатема!

28

Анонимен

преди 1 година

Намаляват и хората.

27

така е!

преди 1 година

До contractor+""Числото на неработещите е огромно.Тези,регистрираните,са нищожно число.Затова властта се хвали.Тези които са в чужбина,не плащат данъци,те какви са?Работещи,неработещи?Хаоса е пълен.Хазната е празна.

26

леля чичо

преди 1 година

пускането на обяви често се използва от ХР-ите за сондиране на пазара на труда , така правят една суха статистика колко са желаещите да започнат работа , колко реално стават и колко са тези които са готови да започнат за без пари като бели роби , така че това не е показател а по скоро начин фирмите да си сверят часовниците и да помислят колко човека могат да съкратят и после да намерят нови хора на по ниски заплата = профит

25

contractor

преди 1 година

Да над милион не работят но те са неработещи а не безработни :д скоро ще се joina към икономическите търтей.

24

Петседемшест

преди 1 година

не е ли редно да споменете, че бюрото по труда е спряло да изплаща обезщетения на безработния (след година някъде), той вече не се води безработен?

23

Козяк 007

преди 1 година

Под мъдрото ръководство на другаря Бойко Борисов нашата република придоби икономика като на Бурунди и на Бангладеш. Основно в България вече се произвеждат запушалки за дупета.

22

Валодя

преди 1 година

В България има "руска демокрация" което значи анти-демокрация, държавен произвол, рекет и мафиотска икономика която разчита основно на контрабанда.

21

Гитлер Гуй

преди 1 година

В България комунизма не е свършил. Комунизъм озачава хайдутлук и рекет. Най-големите комунисти са Борисов с 10 милиарда $$$ и Пеевски с 9 милиарда $$$ открадната народна парА.

20

Щази

преди 1 година

Ниска е безработицата и то при положение че в България няма икономика! В България има само 240 добри работни места и те са в Парламента. Навсякъде друга е мизерия и беззаконие!

19

Анонимен

преди 1 година

Намалява, защото работещите намаляват, а не че вървим напред. Ако няма съдебна реформа от тая държава нищо няма да остане.

18

До Ехол

преди 1 година

А ти защо си търсиш работа като чистач?

17

Анонимен

преди 1 година

Летния туристически сезон по Черноморието!

16

Ехол

преди 1 година

Интересно. Мен ме съкратиха преди 4 месеца и все още нямам работа. Търся в интернет, в бюрото, оставям свта на място и нищо. Говоря 2 чужди езика, компютърно грамотен съм, но и за чистач не съм квалифициран явно

15

Кака Мара

преди 1 година

За десет години България намаля с един милион -може би световен рекорд като процент.Нормално е и безработицата да намалява,но затова пък полиция и държавна администрация се увеличава също със световни рекорди

14

др.Тодор Живков

преди 1 година

Тази година 11%, догодина 111%.

13

Анонимен

преди 1 година

Ами като намаля населението всичко избяга навън как няма да намалее безработицата