99

Mалорусь

преди 1 година

Тея.. тая шпайка ПП/ДиБ ще останат в историческата класация, като най бездарните .. как да ги нарека даже незнам. Всякаква сервилност бяхме виждали, но така без никакъв свян и умора!?

98

На Радев Му дреме

преди 1 година

Eто аз например в момента пък правителсво никакво не очаквам да се консолидира или там каквото искате да правите бе Барни.. Толкова сте безинтересни. Но очаквам случайно да изтече информация от Кремъл по повод Военната Операция, чакам нещо пикантно демократлиберално .. нещо съотвестващо с тенденциите на деня.

97

Дo 110

преди 1 година

До Милионер Дали ГЕРБ са чували или не за Харвард няма никакво значение, защото на практика един пожарникар от Симеоново успяваше да управлява държавата по-добре от некадърниците, които уж са завършили Харвард. Явно там не са ги учили как се управлява една посткомунистическа страна в криза. А това, че именно ТЕ са много зле с аритметиката, е очевидно и за първолак.

96

ХХХ

преди 1 година

Разберете се най накрая едните повече другите по малко ....както си е било ! Народа ще изиграе тридневно хоро и край !? Какво сложно има ?

95

Певец, от народните

преди 1 година

Една песен ще им изпея на ПЕТКОВ И ВАСИЛЕВ. А пък след това, ще ги запея тези, от най-любимите ми, българските народните. ПЕСНИТЕ.

94

Милионер

преди 1 година

Асене, изобщо не им обръщай внимание на мутрите от Герб. Така са се объркали, че искат и Българията ни да объркат. Просто не им излизат сметките, а и много слабо с аритметиката. На такива неща са ги учили в училището им в Симеоново. НЕРДЕ Симеоново, а пък те дори и не бяха чували за ХАРВААРД. За разлика от мен. Знам къде е и Симеоновото им, а и Харвард. Специализирал съм SUNY. Surely, many year ago. А не в Симеоновото им.

93

До 102

преди 1 година

Хората на Костов сега са в ДБ и някои заедно с Рашков в ПП!

92

анонимен

преди 1 година

Ако нямахте различия с ГЕРБ как се управлява държавата, то щяхме бавно и сигурно да вървим напред по време на вашето управление , а не затънем дълбоко в батака.

91

Тояй ляв либерал ..

преди 1 година

къде е тръгнал да се ръга!? Всички видяхме и усетихме колко НЕспособен е като финансист! Формацията ПП-ДБ е пълен провал като изпълнение на политики и набор от хора! Хора, на дребни мениджърски позиции си повярваха, че са неотразими и способни да управляват държавата. Напълно неоснователно! Затова са и пълен провал!

90

до 101

преди 1 година

При ГЕРБ Бг беше в дълбок застой. Никакъв напредък. Последна по всички показатели в ЕС.

89

Анонимен

преди 1 година

Още една причина да не съставят правителство. ГЕРБ да съставят правителство с тези партии, които искат злото ПП да изчезне от българската политика.

88

не ме разсмивайте

преди 1 година

Всичките сте готованци ! Кой от вас е дошъл от Земеделието, Индустрията, от Производството ? Кой от вас е произвел едно яйце през живота си ? Кой от вас разбира от предприемачество ? Кой от вас е управлявал производство ? А ИСКАТЕ ДА УПРАВЛЯВАТЕ ЦЯЛА ДЪРЖАВА ? ЩО НЕ СЕ РАЗКАРАТЕ, ДА НЕ НИ ЦАПАТЕ ВЪЗДУХА ???

87

Милионер

преди 1 година

Прави са тези от Промяната. Дори и те самите едва ли разбират колко много са прави. Имало някаква си инфлация, имало някакъв си дефицит. В средата на 90-те г. на миналия век си беше наистина страшно да се живее в Българията ни. Специални войски, армия с автомати и каски пред НС. Пожари из кръстовищата на страната. Помниг ги тези години, както и заплатите от по около 10 долара при правителството му на Костов. Те пък, сега са в коалиция с Герб.

86

Анонимен

преди 1 година

Вследствие управлението на ГЕРБ Бг се озова на последно място по доходи в ЕС и първа по смъртност. Чакаме Магнитски 3.

85

Анонимен

преди 1 година

Имам си една мечта: Асена в сливенския, Простото в мъжки затвор ... поне за 15 години. А, мечтите понякога се сбъдват, в НПК за дейност срещу държавата наказанията започват от 15 години затвор.

84

Ехаа

преди 1 година

Василев: Имаме дълбоко различие с ГЕРБ за това как да крадем държавата

83

Анонимен

преди 1 година

Асене, ако знаеш какво мислят милиони българи за родителката ти.... Питам се, като се погледне в огледалото дали се срамува, че е родила ококорен извратеняк, измамник, крадец, лъжец и удивително нагъл ***??????

82

Гербер

преди 1 година

До 78. Глу.пак, правителство не се прави ей така с някаква проста аритметика. ГЕРБ могат да направят такова. А променливите като направиха онази смешна четворна коалиция колко изкараха бе, шапшал?

81

Реалист

преди 1 година

Така е. Когато ГЕРБ управляваха се строеше из цяла България и имаше пари за всичко. При вас, Асане, за две години не сте направили един километър път, не сте сложили две тухли на кръст, само дето изтеглихте огромни дългове и съсипахте всичко в държавата.

80

пенсионер

преди 1 година

е заради тия шарлатани правителство най вероятно няма да има , ше се ходи пак на избори , ше се харчат отново милиони .