43

Той

преди 1 година

Кривоустата предателка, какво изобщо говори?

42

Анонимен

преди 1 година

Кой Запад? Оня във Франция ли, където правителството е стабилно чрез тоталитарни практики? Или Великобритания, където премиерите се сменят като носни кърпи? Или Италия, която стабилно се връща към фашизма? Или САЩ, където управлява президент с деменция и вицепрезидент, който не може да върже две смислени изречения? Да продължавам ли?

41

ПроСоТо

преди 1 година

вечната Кукуневица !...Кой я подхранва и държи като "спяща клетка" ?

40

Хайл

преди 1 година

Кривоустата ЗАЩО НЕ Е В ЗАТВОРА,КОЙ И ДАВА ПОЛЕ ДА БЛЕЩИ ГЛУПОСТИ???? ТАЗИ ДЕТО ЗАЩИТАВАШЕ "ЕВРОПЕЙСКИТЕ ЦЕННОСТИ" ТРЯБВА ДО ЖИВОТ ДА ГНИЕ В КАУША

39

CHUK

преди 1 година

AMA TAIA OSHTE JIVA LI BILA.TOLKOVA VREDI NANESE NA STRANATA NI, ITOLKOVA ZABOGATYA CHE VECHE I E VREME DA PUKNE

38

От 43 до 40

преди 1 година

До 40

37

До 43

преди 1 година

Изпуснати са 33 години ! Те за двата фалита на държавата не вкараха никой,сега когато точно стъпихме на краката си и все повече българи бяха доволни от стандарта на живота си, от общата икономическа ситуация и влизането в Еврозоната и Радев вдигна юмрука и последваха две вече три години на безмислени протести от ,,умнокрасивите и добрите",които в края на краищата се оказаха подведени от шарлатани!?!?!?

36

Кунка Пръмова БКП

преди 1 година

Преди се продавах на Масква, сега се продавам на Запада! Каква съм аз - някой може ли да ми каже?!

35

Анонимен

преди 1 година

Куневица Пръмовица пак ли ръси акъл?

34

Анонимен

преди 1 година

Кунева защо не е в затвора? Кой подписа за затварянето на ядрените централи .Докато няма вкарани политици бивши и сегашни в Белене няма да се оправи България.

33

Анонимен

преди 1 година

След неадекватната Плугчиева,сега йесменката Пръмовица ли ще ни дава акъли?! И двете са еднакво неприятни и противни особи заради бездънното си показно слагачество на западните си господари! И двете носят огромна вина за тоталното пропадане на държавата,която затриха заради безотказно слугуване на запада! Всички предатели на БЪЛГАРИЯ да бъдат проклети навеки!!!

32

Анонимен

преди 1 година

Изпълзя и тъз кики мора - за да напомни за съществуването - белким я забележат и и предложат някой бушонски пост..

31

Анонимен

преди 1 година

Кой запад, онзи без газ и АЕЦ, зеления ли.:))

30

Анонимен

преди 1 година

Кукубенд парламент! Мутри вътри! Нашта маса поздравява вашта маса с песента Месечина, месечина, йой йой! Колко ли трябва да сте малоуменНарод, за да си направите държавата на чалготека?

29

Анонимен

преди 1 година

Еврейската снаха Меглена Кунева по мъж Пръмова.Същата се отказва от собстве ия си баща ,затова,че е осъден по политически причини от комунистическия режим и изпратен на лагер.Пръмова-Кунева се омъжяа за видния комунист и евреин от номенклатурната фамилия Пръмови.След промените през 89г.Мегленчето изведнъж се сеща,че баща политическия затворник ,връща си неговата фамилия Кунева ,забравя,че се е отрекла от него и парадирайки с неговата фамилия става върла демократкЪ и прави кариера.

28

Анонимен

преди 1 година

Вместо да инициира референдум за запазване на българският лев,Костадинов от Възраждане трябва да направи референдум за завръщане на Народният Съд за тези които съсипаха държавата последните 30 години и тая пъстърма ще бъде на едно от почетните места с нейният дял за закриване на АЕЦа..

27

Анонимен

преди 1 година

Тая продажна скумрия трябва да е от първите изправена пред задаващия се Нов Народен съд за престъпление срещу народа, загдето загроби 1,2,3,4 блокове на АЕЦ Козлодуй и за тоав си предателство се нагуши с комисионни от френската банка Париба ,която след затварянето на нашите блокове финансира изграждането на АЕЦ Черна вода в Румъния,който АЕЦ замести нашия на Балканите за търговия на ток.

26

Анонимен

преди 1 година

Е и? Само на робите им пука за другите.

25

YILI

преди 1 година

Не разбирам защо някой хора продължават да си мислят ,че тяхното мнение е значимо. Тази нали мина вече през управлението и се записа в историята като мадам YES, виждат се резултатите от нейните преговори за да ни приемат в ЕС. Затова на определена възраст е редно всеки да си даде сметка какви ги е вършил и да се "кротне" поне да не дразни с показване в публичното пространство. Въпроса е дали през нейните преценки не си мисли ,че е допринесла много за "Развитието на България"!!!!!

24

Кой Ви е виновен?!

преди 1 година

25, като пратят няколко хиляди в Трудови лагери, останалите крадци ще замръзнат като цаца в консерва. Тежкия физически труд пречупва и най-големите корумпета. И да, ако само ги вкарват в Затвори, няма да ги поберат никак.