82

до Мдааа...

преди 1 година

Ти "програмистчетата" не ги мисли, драги. Генератори на код съществуват още от 90-те. Да не говорим, че и самите програмисти търсеха разработени алгоритми в мрежата и ги ползваха като копи-пейст. Просто сега инструментите стават много по-съвършени и помагат много повече на онези, които знаят как да ги използват. Повече се тревожи за мнозинството неграмотна шлака, дето не става за нищо и по цял ден паразитира над работещите. А не мечтай за "възмездие" над онези, дето се учат и работят денонощно.

81

Абе...

преди 1 година

Какво удоволствие е да си говориш с изкуствен интелект, особено когато имаш проблем за решаване....Идва ти да почупиш телефона. ..

80

contractor

преди 1 година

Щом отново заядждате темата с тези Nк заплата дави кажа че кожата ще ви одерат за тия пари. Най-скъпо платени ще са програмистите дето оправят бъговете допуснати от бота :@ ама аз лично няма да си съкращавам живота с това.

79

Анонимен

преди 1 година

"Изкуственият интелект никога не може да замени човека" - стара канибалска поговорка.

78

До 79

преди 1 година

Възмездие за какво? Не всички сме някакви комплексари, дето се фукат по форумите с 15К на месец заплати.

77

До77

преди 1 година

Не го пиша аз а: Yuval Noah Harari "Homo Deus" там е описано много добре за така наречената нова класа на "безполезните хора" разчитащи на ББД

76

Анонимен

преди 1 година

До 72. Това, което пишеш е доста стряскащо. ИИ застрашава редица професии, огромни гладни маси без работа и средства, на кой и за какво ще са му необходими, когато същите ще са най вероятно безполезни за обществото/ кое общество е въпрос, като ще има малко работещи/. Въпросът е разумните хора ще позволят ли това.

75

Анонимен

преди 1 година

Свързването на симптомите с предписаните изследвания и получените данни, до получаване на диагноза е твърде специализирана дейност. Понякога се иска въображение. След това предписването на лечение и проследяване на резултатите също. Там се иска и отговорност.

74

Мухахаха

преди 1 година

До 74- защо да не може да анализира рентгенови снимки? Още нещо докторите поставят диагноза на доста по голяма база от една снимка...

73

Анонимен

преди 1 година

До Мухахаха 71 - Тези, които ти ледат ренгеновата снимка и поставят диагноза, смяташ ли ги за ненужни?

72

Анонимен

преди 1 година

"всички измислени професии като,брокери,икономисти програмисти адвокати,журналист" _ Кажи ми една неизмислен професия :)

71

Анонимен

преди 1 година

Всяка една дейност за която не е нужен ръчен труд и умения от himo sapiens,ще бъде поверена в ръцете на AI,всички измислени професии като,брокери,икономисти програмисти адвокати,журналисти и ред други дейности ще отидат в забвение до пет години!

70

Мухахаха

преди 1 година

Изкуствения дефект застрашава професии които така или иначе не е нужно да съществуват

69

Пена

преди 1 година

Човечеството бодро се самоунищожава но няма да се плашите, маймунки мръсни!

68

Щази

преди 1 година

Който няма естествен интелект се нуждае силно от изкуствения. Ама изкуствения може да унищожи естествения че да не му се пречка.

67

Анонимен

преди 1 година

Проблемът не е в самата технология, а в нашата глупсот и алчността на малцина. Вече виждате, как тук ви се пише, от разни случайни, как било "ненужно" човечеството и прочие. Старите нацистки глупсоти започнаха да гъделичкат човешкото его ...

66

Анонимен

преди 1 година

"Това е една супер изостанала цивилизация, която съществува за да се страхува и да води войни. Когато и да изчезне, ще е късно." - О виж - ненормалик фантазьор, който проповядва глобален геноцид!

65

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 60 - Какво е човечеството без професии? Буквално без професии, без хора, изпълняващи дадени роли, къде се връщаме?

64

67

преди 1 година

Не, честно. Мнгоо ви зне устенцата, ама ... нищо конкретно.

63

Анонимен

преди 1 година

До 62 - Ами то е бавен ИИ и му трябват мееци, докато настрои нова версия на приказките си ...