21

ПЕКАНОВ Е ЗАВЪРШИЛ

преди 1 година

6-то Помощно училище у с.Кутеновци -Монтана.НЕ ГО ОБИЖДАЙТЕ --ТОЙ ТОЛКОВА СИ МОЖЕ!

20

С ГЕРБ СМЕ!!!

преди 1 година

НЕМА ЛАБАВО!!!

19

Анонимен

преди 1 година

Докато ГЕРБ не изпадне от парламента, България няма да върви напред.

18

CHUK

преди 1 година

SLUSHAI PEDERASTCHE SKAPANO NABARAM LI TE NYAKUDE SHTE TE UDUSHA

17

Бай Ставри

преди 1 година

Ела се предложи в Централния Софийски мойто момче, тука никой няма да ти откаже!

16

Анонимен

преди 1 година

НИКОЙ НЕ ИСКА РАДЕВИТЕ ТАРАКАНИ

15

Ганьо

преди 1 година

Ами така е в това блато, наречено България. Дай му на ганььо само да отрича, да плюе, да пречи и да мрази.

14

Анонимен

преди 1 година

Тоя юнак не става и за счетоводител на ТКЗС те го направили министър на икономиката...

13

Анонимен

преди 1 година

На тоя *** Пеканов три пъти му връщаха Плана за развитие заради негово и грешки и затова до момента не сме получили и едно евро по него!

12

Анонимен

преди 1 година

Предварително така сте го наредили кво се праите на улави. Още преди "изборите".

11

Анонимен

преди 1 година

Като ще се възстановяваме от престъпната измама ковид, ако ще давате пари, ги давайте безусловно! Какво е това възстановяване от ковид, което зависи от гласуването на закон за хабитата на червеноперките или закон за оперетната музика? На идддиоти ли ни правите, драги големи западни братя? Австрия какви условия изпълни за да получи траншовете? А Нидерландия?

10

Ами сигурно е прав

преди 1 година

Костадинов! Помните ли в началото, че тези пари се наричаха "План за възстановяване от ковид"? После лепнаха тая "устойчивост" и започнаха да си измислят условия за получаването. Все едно да направя "дарение" за някоя детска градина, ама после да се окаже, че за да се получат парите първо учителките трябва да играят голо хоро в двора ми, а пазачът да ми ремонтира банята? И аз да се тупам в гърдите, че съм дарител?

9

Анонимен

преди 1 година

Мин.Пеканов, начело на партиите са такива останки от миналото и запъртъци, че вече 5 пъти за 2 години не можаха да създадат правителство, цяла седмица едва успяха да изберат председател на НС, та да го конституират, а Вие се оплаквате, че ритат срещу предлагания държавен бюджет! Лидер на ГЕРБ - милиционер, на ДСБ - генералче високо 60 инча, на другите демократи - Ристо Иванов, ПП - президентът ги нарече sharla-тани, на БСП- *** от влашките села и т.н. С тях ли ще живнат НС и държавата?!

8

Анонимен

преди 1 година

Значи правят напук . Бюджет с 12 милиарда дефицит

7

има проверен начин

преди 1 година

През 1934г. забраняват партиите и до 1939г. има икономически бум. Довоенни години според някои. Днес партиите са производни на партията-майка, а ДС разделят и без това разделените българи с тях. Нито европейски капитализъм, нито демокрация ще имате така, а за социална държава - забравете!

6

пришълецът

преди 1 година

Оногундур-*** е много голямо име за вас:)))партиите приключиха за следващите 20 години:)))

5

Анонимен

преди 1 година

Ти па кво предлагаш бре,не може някой лакей като теб да предлага нещо и после да не носи отговорност за това!

4

?!?

преди 1 година

А да вярваме на човек който преди шест месеца обясняваше как след нова година цените в магазините ще се обявяват и в евро. И Декември да каже, че няма да можем да влезем в еврозоната. Ако беше селски коментатор в кръчма да кажем: Не го слушайте тоя за нищо не става, ама не тоя е министърът на който еврозоната му е ресор. Та сега същият се чуди защо не му вярват. По добре да си отговори на въпроса защо стоя на този пост след провала ми.

3

Анонимен

преди 1 година

Партийте не работят за служебното правителство. В парламентарна република обикновенно е обратното.

2

Анонимен

преди 1 година

Идеално се вижда колко еднакви са руските мужици и феновете на ПП и ДБ и подобни партийки. Кукловодите им са едни и същи, с еднакви методи са зарибили едните че врага им е ГЕРБ, на другите е Запада. И на едните и другите държавите им потъват ама те са фиксирани във врага и са убедени че са умни и са в битка. План и срокове нямат, само фантазии. Питайте някой от нашите за какво точно и кога ще стане и ще видите, ще цикли на ГЕРБ