11

Анонимен

преди 1 година

Зелените нямат мярка. Природата е съвършена, стига да не се прилага геоинженерството, което в основен вредител.

10

Анти екофашист

преди 1 година

Стига сте дрънкали глупости и преписвали статиите от немските ви зелени комуняжки колеги на хранилка при Сорос!Аз пък от последните 5 години забелязвам всеобща за Европа тенденция на застудяване на климата. От 2017 година насам няма пролет, вместо това имаме до май зима, лятото трае от края на юни до края на август и е супер дъждовно и променливо. Не глобално затопляне, а глобално застудяване! За толкова *** и късопаметни ли ни смятате!? Айде у лево!

9

Анонимен

преди 1 година

До Гочо еш па тоа па

8

Анонимен

преди 1 година

До 9 - Лъвовете са били избити от хората, защото ... са оредставлявали опасност, а не защото са измръзнали есна зима.

7

Анонимен

преди 1 година

Работим за създаването на смарт наночастици, които ще изтреляме в небето и ще е нещо като филтър, който щемползваме, да намаляме слъбчевите лъчи :)

6

хармонична вълна

преди 1 година

следователно идните 10 години руския петрол ще удари тавана като цена защото ще направим рекорд по застудяване....

5

Анонимен

преди 1 година

е и то и Гренландия е била зелена 12 век а на територията на България е имало лъвове през 2 век сигурно индустрията е виновна ...

4

Гочо

преди 1 година

Хората са ***е и не знаят ,че ЕЛИТА има технологии за климатично моделиране (модификация на климата) . След заразите с които ви зануляват следват климатични локдауни , забрана за далечни пътувания , забрана на гледана домашна храна , забрана на месо , забрана на повече от 15 минути от дома ви да ходите , ограничаване на ползване на ток/вода/интернет , забрана на плащане кеш , дигитални пари за по-голям контрол , социална кредитна система ала Китай , забрана на свободното слово и т.н. ..

3

Име

преди 1 година

Йоана да прочете за циклите на Миланкович.

2

ЦИРК ПРОМЯНА КЛИМАТА

преди 1 година

ЛЕЛЕ ЛЕЛЕ ЛЕЛЕ ЛЕЛЕ ОТ ПОСЛЕДНАТА МАЛКА ЛЕДНИКОВА ЕПОХА НАСАМ, БАШ СЕГА ДА Е НАЙ-ТОПЛО!! Това или е чудо, или е ДОЛНА ГAДHA ЖAЛKA ПРОПАГАНДА! Все едно са измислили как да ни яздят и грабят и доят под предлог УЖКИМ КЛИМАТИЧНИ ПРОМЕНИ? Метете! Информирайте се ! МИСЛЕТЕ! Иде голямо доене! Ако има склонни!

1

Анонимен

преди 1 година

5 мм на година е едно голямо покачване. Те континенталните плочи се движат с по-голяма скорост. Даже Еверест расте по-бърже. А какво е влиянието им върху климата никой не знае.