66

ТРАГИКОМЕДИЯ БГ

преди 1 година

Всичките в парламента, правителството и президентството сте парашутисти ! 5 пари не давате за България ! Кой от вас е дошъл от Земеделието, Индустрията, от Производството ? Кой от вас е произвел едно яйце през живота си ? Кой от вас разбира от предприемачество ? Кой от вас е управлявал производство ? А ИСКАТЕ ДА УПРАВЛЯВАТЕ ЦЯЛА ДЪРЖАВА ? ЩО НЕ СЕ РАЗКАРАТЕ, ДА НЕ НИ ЦАПАТЕ ВЪЗДУХА ???

65

Анонимен

преди 1 година

Всичките сте готованци ! Кой от вас е дошъл от Земеделието, Индустрията, от Производството ? Кой от вас е произвел едно яйце през живота си ? Кой от вас разбира от предприемачество ? Кой от вас е управлявал производство ? А ИСКАТЕ ДА УПРАВЛЯВАТЕ ЦЯЛА ДЪРЖАВА ? ЩО НЕ СЕ РАЗКАРАТЕ, ДА НЕ НИ ЦАПАТЕ ВЪЗДУХА ???

64

Майо Манолов:

преди 1 година

"Не сме лъгали..."Хахаха!

63

Случаен минувач

преди 1 година

Исках да напиша - не ставаш.

62

Случаен минувач

преди 1 година

А що се отнася до Пчеличката, ще кажа: Пчеличке, за нищо не ставаш вече! Не знам дали знаеш, ама в природата пчелите живеят по 3 месеца... Ти живя цели 2 години, благодарение на жълтопаветните протести и на Юмрука, разбира се. Но избирателите те видяха, че вече не ставаш за нищо! И за ebaнie вече ставаш, стара си!

61

Случаен минувач

преди 1 година

Кокорчо и Кирчо (Стан Лаурел и Оливър Харди) ще участват в новата кинокомедия "Да съставим правителство, ама така, че ние да го оглавим!" Ние сме по-хитри от другите бе, ще ги излъжем! Колко му е! Ха, никой не може да ни се опре! Ние в Лондон лъжем бизнесмени и съдружници, та тука ли няма да се оправим! Оглавяваме кабинет и си назначаваме любовници, роднини, близки на високоплатени службички! А бедните... бедните да го духат!

60

Анонимен

преди 1 година

България е последна в ЕС с 8,2 евро на час разходи за труд на работодателя. Преди ГЕРБ не бяхме последни.

59

Мутри вън!

преди 1 година

Имаше една коалиция Мутри вън! Смениха си името и изпаднаха от парламента. Народът си иска да се изчистим от мутрите във властта, колкото и да е трудно да се преборим с милиардите в чекмеджетата.

58

Анонимен

преди 1 година

Да си от ГЕРБ винаги си е било диагноза.

57

Бивш

преди 1 година

Нали заради тая бюджетният ни дефицит е вече 6.5% а до края на годината ще догони и 10%. Срама нямаш ли??? Нали ТИ поведе масите и помогна на юмрука да счупи държавата.

56

сексуален изверг

преди 1 година

По долу четох,че Пчеличката била права,аз обикновенно я знам легнала......

55

dnesbg

преди 1 година

тая не е ли изгониха отвсякъде (има и партия)

54

Анонимен

преди 1 година

Съпротивата срещу управление на Промяната и другите им съюзници е ЖЕСТОКА, от страна на старите доказали се с десетилетия като корумпирани и зависими от Русия партии. Тези хора, които се натискат още да са в управлението не разбраха ли, че времето им изтече и че реалността необратимо се промени! Мая Манолова и тя искала неутралитет към войната с Украйна. Нещо като "снишаване" - то на Т.Живков. Със снишаване и такива " умни политици", нито Европа ще видим, нито Шенген.

53

big meech

преди 1 година

тая е рекордьор по сменени партии в цялата галактика

52

Абе Мая

преди 1 година

А твоята диагноза мнооого отдавна е поставена !

51

На Мъдуро машините

преди 1 година

аа.. Мая им го заби много лошо и точно в кафявата точка. Точна ДИАГНОЗА жалко, че самата тя е толкова компрометирана...

50

?!

преди 1 година

Колко да я трая тая госпожа Избори ?! За нищо не става, освен да точи нашите пари.

49

Кака Мара

преди 1 година

Самата Ти си диагноза! Колко партии смени,а и членовете на тези партии? Роди ме мамо проста,аз сама ще се изруся!!!

48

Анонимен

преди 1 година

На другите избори ще е с,, Шарлатани вън"!

47

Наблюдател

преди 1 година

Хайде стига вече със стари лица и техните мнения.Я извадете и Жан Виденов, че да ви обясни как се ,,прави политика". Новите пък са неспособни да управляват. Накрая изводъът е , че тази държава е обречена все да сме на последно място.Ето това вече се възприема от много български граждани.Нарочно се прави.