22

Анонимен

преди 1 година

Българите за работа в обслужването не стават.Неусмихнати и вкиснати голямото добро утро

21

Анонимен

преди 1 година

Щом на българина му е малко 750 евро и баксиса ,безплатното спане и яденето може да остана у чалгаристан и да получава българската заплата или да гладува . Никой на сила де те взима на работа

20

Гаргамел Великолепни

преди 1 година

750 евро не са много, но за студенти и хлапета не е зле, а пък има и стая и обяд. Работата в чужбина е много добра школа.

19

Бг работник:

преди 1 година

Не,мерси! :) Наемете висококвалифицирани укри,те са навсякъде :)

18

Магелан

преди 1 година

Имате да си чакате византийци и скапани малакита някой да ви работи за тези смешни пари??За тези пари че и повече сезонно ги дават и по нашите курорти.Време е византийците само да си работят или да наемат украинци?

17

Анонимен

преди 1 година

За тези пари гръка няма да си мръдне пръстчето. Навремето така се кефеше Меркел че от бившите соц.страни прииждат работещи и образовани хора, но свърши, сега ги налазиха тия с многото деца и смучат социалните.

16

Анонимен

преди 1 година

Това е минималната пенсия в Гърция 750, никъде не казват, договор ще има ли, много хей така се говори.

15

Анонимен

преди 1 година

Айде бачкери, напред към Гърция месечно да изкарате колкото програмист за 1 ден. В следващия живот повече, ама надали, че и 1000 живота да живеете все ще сте аутсайдери слуги....

14

До 15

преди 1 година

Който както си подреди къщата! Ако не ти харесва...ми пий кафе и ти :)

13

До ….

преди 1 година

Ходи ти аз за пот 3000 лева на месец не си мърдам праста. На 44 съм и мама ми дава 1500 на месец и не ми трябва да робувам на некои

12

....

преди 1 година

Офертата от 750 евро при осигурени храна и нощувки е подходяща за всочки на минималка в БГ! Ето какво можете да работите и да не мрънкате!

11

Иван

преди 1 година

Малко плащат, само 3500 евро на месец и още 500 евро бакшиши, но поне осигуряват хотелска стая за спане и храна. Реално работя 4 месеца и се прибирам с 16 хиляди евро в България и живея с 32 хиляди лева 8 месеца. Нямаш никаква изгода да работиш в Гърция, освен ако не си в Миконос. Там под 10 хиляди евро на месец не падаш, но има и капризни клиенти. Една година се прибрах с 98 хиляди евро спестени за 4 месеца, но това беше преди 6 години де. Сега е криза и хората почти не поръчват.

10

Анонимен

преди 1 година

Трябва обаче да знаете и гръцки. Т. е. се получава, че трябва да знаете гръцки, английски и български... Без гръцки не вярвам да ви вземат. Поне основно. Толкова трябва да знаете и английски.

9

Анонимен

преди 1 година

750 евро, но ви дават да спите безплатно, а ако има и безплатен обяд, то реално имате едни 1500 лв. на месец без разходи. Ако дадат нещо отгоре е ок. В България ще ви дават 750 лв. на Черно море, като я ги вземете я не.

8

Анонимен

преди 1 година

Основната заплата е около 750 евро и възнаграждението започва от там нагоре.Подигравка ,не ходете за тези пари .

7

мина времето малаци

преди 1 година

когато бг ратаите ви работеха без да им плащате. Имате си бая пришълци по лагерите взимайте ги да ви работят а бг е отишъл да пие кафе за чадър и узо в ресторанта за да си прави селфита

6

До 4

преди 1 година

Колкото на програмист! Колко според теб може да се плаща за нискоквалифициран труд? Минималната и още малко отгоре. Колкото се плаща по цял свят.

5

Анонимен

преди 1 година

Имам една съседка дето с армаган им я давам тук, пуши в коридора на кооперацията и готви някакви смръдливи манджи на загоряла мазнина с армаган да я взимат 5г им е слугувала понаучила им е езика и номерцата да я взимат и да не я връщат

4

Анонимен

преди 1 година

"Това важи особено за курортите близо до границата, в които се очаква и много наши сънародници да изкарат лятната си почивка. По-удобно, приятно и полезно е да се наемат български работници, които след това да работят с български туристи. Знанието на български език е предимство за служителите в гръцките курорти" - българите тръгнали на почивки в Гърция бързо забравиха, че по времето на прадядовците им на българи в Гърция са *** уши и езици, ако са говорели на български език.

3

Анонимен

преди 1 година

Колко плащат?