18

Климбо

преди 1 година

До #7 кои ние можем???Нито теб,нито мен ни пита някой.Улавият Киро,първо натам запраши...да те е питал?

17

Маке

преди 1 година

"българската държава трябва ясно да си даде сметка, че трябва да се бутнат темелите и зидовете на комунизма в Северна Македония."Е ме насмеа сега. Не сме ние блгари, па да го мразиме нашето комунистичко минато.

16

Анонимен

преди 1 година

Комунистическа РСМ, мисли единствено за партизаните комунисти от които трябва да се отрече за да признае българите като един от народите избивани, тероризирани и изселени от същите тия комунистически партизани с оправданието че българите са нацисти и окупатори!

15

Накратко :

преди 1 година

Без БЮРМ в ЕС!

14

Анонимен

преди 1 година

Ха-ха,тя България е с меко казано спорно бъдеще с тоя мързелив и *** народ,тоя тръгнал за несъществуващото в Македония българи да се притеснява,егати вица

13

Анонимен

преди 1 година

А как зе затварят очи широко? Само заглавието като видиш ти ставя ясно че тази статия ще е само глупости

12

ей прост народ

преди 1 година

и туй-то!А бе не случайно Фердинанд ги даде на сърбите,бе!Там българите са много малко!Щото желю изяде лай-ата!Милошевич му предложи да я разделим,той тръгна да им дава танкове!Големия проблем ни е,че сме алчни и вдлъбнати!Сега гони вятъра по баирите!

11

Анонимен

преди 1 година

България гледа с широко затворени очи и случващото с българските българи

10

Рупите

преди 1 година

България ще се разпадне като държава , ще се свива като орех в черупка.Казака е баба Ванга

9

Гошо...Тъпото

преди 1 година

Един...малък северен народ,ще влезне в ЕС някъде къмто 2122 година,ако до тогава...естествено изпълни...плана на Макрон. (предсказания на баба Ванга,записани от...македонец от Лесково)

8

Анонимен

преди 1 година

Къде изчезна видеото от статията?Появи се и по някое време изчезна.Може би е от интернета?

7

Анонимен

преди 1 година

Опитват се да хитруват паляците.Ние не можем да се намесваме в вътрешните им работи,но можем да им отпорем едно многогодишно вето,и да забравят за парите на ЕС,за които се подмилкват толкова.Значи,или българите с права като всички други части от народи,или вето.Ни повече,ни по-малко за начало на преговорния процес.След това за всяка глава ще трябва да се навеждат и да целуват едно място,за да получат амин.

6

Анонимен

преди 1 година

тя българия гледа с широко отворени очи как загива - това е проблема- 30 години измити канчета и готов разходен матириал като укрите

5

тогава тези

преди 1 година

българи какво правят там при онез врякащи комити? Да идват да живеят тук и без туй намаляваме

4

ДО 1

преди 1 година

Кои ти се превъзнася бре,сърбоман.Радвам се,че българомразците получават апоплектичен удар при споменаването на българското.Това е знак,че лъжата не търпи истината и бяга от нея като дявол от тамян.Щтом споменават Гоце Делчев,Даме,Самуил,значи споменават българите.Те са българи и такива ще си останат,независимо,кой,какво му се иска.КАПИШ

3

Анонимен

преди 1 година

До ПетричВисоки,високи,колко високи?Стево Коминтерната,или Кончита Вурст от Левица.Може би ,Мицко Крстич.Напразно си правиш реклама.Северномакедонците ще развяват ли Вентилатора,щото ще духа много,или ще веят краденото от гърците знаме на Вергина?Моля за видео,за да се посмеем от сърце в тези трудни времена.Докарайте Ламбе Алабаковски да попее,а може и да посвири на родопска гайда с два меха.

2

Анонимен

преди 1 година

Аз също мога да ти заявя,че не ми пука ,за твоите роднини в Северна Македония.Мен ме интерсуват македонските българи и това да бъдат равноправни със другите.Не някакви комплексирани югоси.

1

Анонимен

преди 1 година

Не ми се превъзнасяйте, моля. Моята рода е от Македония и ще ви заява най-отговорно, че не могат да ни понасят. Малко българско самосъзнание да проявиш и получават апоплектичен удар. Слезте на земята и не искайте признание от призрачни държави, да не се задавите.