48

naglite

преди 1 година

точно тако олигархията иска кок ур ч о опуления да опере кирливите пишкири на герберестите Липсват 10-20 милиарда някой трябва да отговаря ама не боко. оригархията и службите трябва да свикнат, че герб умре със бсп и че престъпниците отиват в затвора. до тогава ще е безвремието бе масончета и др гмеж.

47

Ангеларий

преди 1 година

А коя е Мата Хари?

46

Анонимен

преди 1 година

Всичките сте готованци ! Кой от вас е дошъл от Земеделието, Индустрията, от Производството ? Кой от вас е произвел едно яйце през живота си ? Кой от вас разбира от предприемачество ? Кой от вас е управлявал производство ? А ИСКАТЕ ДА УПРАВЛЯВАТЕ ЦЯЛА ДЪРЖАВА ? ЩО НЕ СЕ РАЗКАРАТЕ, ДА НЕ НИ ЦАПАТЕ ВЪЗДУХА ???

45

Анонимен

преди 1 година

Нима с това си поведение ПП-ДБ ако бяха първи, а ГЕРБ с минимална разлика след тях - щяхме да видим предложено и прието правителство. Хората гласуват за ГЕРБ в огромната си част заради лидера. Така както и за другата коалиция. Опита да се подмята, че без Борисов ГЕРБ ще е приемлива за коалиция с ПП-ДБ колкото ако ги няма Петков, Василев и Атанасов...

44

Анонимен

преди 1 година

Герб е безпрецедентен и безнадежден случай! Партията, която печели избори, но народът в голямата си част е срещу управление на Герб и не им дава да съставят редовно правителство! Как става този парадокс в България?. Печелиш, но нямаш доверието на народа, значи си спечелил с някакви трикове, далавери...нямам думи!

43

Анонимен

преди 1 година

ПП-ДБ нямат пропагандата на кгб-дс,дпс-гроб,хората са завладяни от кгб-дс,през тви-тата на пеевски-домувсчиеви илчъвщаи и канещи ежедневно нищо не казващият копейкин и манипулиращият ги Борисов!ПП-ДБ обаче има Истината на своя страна...има и Бог!има и стотици хиляди искащи да живеят Свободно и в Справедлива и Просперираща България,заедно с търпение и работе ще я постигнем Братя!!

42

Анонимен

преди 1 година

Прав е политолога! Вместо дебелия Буцан да търка наровете в ЦСЗ,ще вмирише банките на парламента! ГНУСсссссс....!!!!!

41

Анонимен

преди 1 година

Отврат човек изчезни бе гад

40

Анонимен

преди 1 година

Борисов е в шах. ППДБ няма да подкрепят тяхно правителство. Ако Борисов направи сега коялиция с БСП/ДПС в "В името на държавата" (бол шит разбира се), ще загуби местните избори по големите градове в полза на ППДБ. Ако не направи правителство в момента, го чакат тешки времена, защото ще е без имунитет и ще го разследват рано или късно. Най важното за него в момента е да е депутат и с имунитет...

39

Станой

преди 1 година

Най-великия вожд и пръв ръководител, гледал филма Винету и не прочел нито една книга идол на простаците,простакесите,чалгарите и всичките селджуци печелил избори и управлявал 12 г. в тази територия Бг. Закривай.

38

Не е ли ясно?

преди 1 година

До А ТИ КАКВО ИСКАШ??: Де да бяха само кюлчетатата. Три мандата Бойко ни държа на дъното на ЕС - най-бедната и корумпирана държава в ЕС. Не можем повече да продължаваме така.

37

Малко за политика

преди 1 година

До Анонимен 44: Да, Иво Прокопиев и Делян Пеевски сигурно ще са им проблем (имат да делят много), но няма друг вариант за мнозинство. Коалиция на ПП-ДБ с ГЕРБ ще си е чисто самоубийство. Без мнозинство за правителство с вторият мандат отиваме на нови избори.

36

Не

преди 1 година

На тикви и калинки. Да си управляват тези,които се обединиха с хартията. Ама лошо планиране...трябваше с по малко да спечелят....

35

Реалист

преди 1 година

До до до 32. Ти май си същият олигоффрен с бакалските сметки, дето се беше изпразнил с този коментар и преди. Та, пак да ти отговоря. Ами ако ГЕРБ имат 10 процента подкрепа, а 90 са против тях (по твоята смешна логика), как е с другите бе, църрвул смотан? Тогава ПП и ДБ имат 9 процента подкрепа и 91 процента са против тях, Възраждане имат 5 процента подкрепа и 95 са против. Ти давай нататък, глу.пак.

34

Анонимен

преди 1 година

До Малко за политика.... Колега ти чувал ли си за Прокопиев и Пеевски..??.Верно си малък за политика....

33

Анонимен

преди 1 година

Айде и този се е изказал тъno. Не са некадърните шарлатани, които ще реабилитират ГЕРБ и Борисов. ИЗБИРАТЕЛИТЕ ги реабилитират, ИЗБИРАТЕЛИТЕ. И то за пореден път.

32

А ТИ КАКВО ИСКАШ??

преди 1 година

ЦЯЛА ДЪРЖАВА БЪЛГАРИЯ ПОГРБАХТЕ, ЗАРАДИ ЕДНИ ФАЛШИВИ ФИЛМЧЕТА И КЮЛЧЕТА........ И ТОЯ НЕ Е С ВСИЧКИЯ СИ....

31

Малко за политика

преди 1 година

ПП-ДБ могат да съберат мнозинство за правителство без ГЕРБ ако включат ДПС и БСП. С БСП вече са били в коалиция, проблемът е ДПС. С ДПС трябва много да се внимава, защото те са интересчийска партия, която (ако получи достъп до кацата с меда) може да провали всяко правителство. Но все пак това е по-добър вариант отколкото някаква (дори и скрита зад експертен кабинет) коалиция с Бойко. Която партия се е коалирала с Бойко е отишла в небитието. Яне Янев, пишман-реформатори, пишман-патриоти заминаха.

30

Гледна точка

преди 1 година

Уф, поредният смешен "АНАЛизатор". След като три пъти не можели да съставят правителство Борисов бил пречката. Първо, така ли не разбраха най-после, че ГЕРБ отдавна не е само Борисов? А нали уж целият ГЕРБ беше мафия, как така само Борисов се маха и пей сърце. Второ, Кирчо и Кокорчо като два пъти няма да успеят, а единият път успяха и уcpaха всичко в държавата те що не се махнат, а?

29

До до 32

преди 1 година

ГЕРБ имат 10% от имащите право на глас.90%са срещу тях .Така че,давай го по -спокойкно.