13

Анонимен

преди 1 година

Какъв е тоя главен редактор вее?!?!Що за Лумпеняк може да свърши такава простотия?!Хората тотално откачиха.

12

Пипи

преди 1 година

За всички фенове на Шуми е ясно, ме той е умрял. Просто жена му разиграва цирк.

11

До 2

преди 1 година

"Възхищавам се, че Шуми има такова любящо семейство. Да са други, щяха отдавна да са му изключили системите и да са гушнали парите. Браво на неговите хора!!!!" ---------------- На какво се възхищаваш? "Любящото семейство" си държи един жив труп вкъщи. А парите въобще не са проблем, тъй като Корина му е съпруга. Горкият Шумахер! В съзнание, но не може да говори, да се движи, поддържат живота му със системи. Това живот ли е?! Щеше да е много по-достойно за него и за тях да го оставят да си отиде.

10

Анонимен

преди 1 година

Ами да не се беше съзтезавал с Ф1 а с пернишки гоУф по околовръсното, сега щеше да е поредния геройски загинал рейсар и никой нямаше да го гони по коридорите на Окръжна Болница да интервю. На хората в травматологията на Окръжна не им взимат интервюта

9

Не

преди 1 година

Не оставай аз групови работи не обичам

8

aZ-ът

преди 1 година

Западното лицемерие в цялото му величие. Няма как тая леля да го е направила това интервю без съгласието на собственика. Ама най-вероятно е било устно. И сега, когато семейството каза, че ще ги спука от дела - се чудим как да заметем скандала. От една страна - да ще трябва да платят някакви кинти на Шумахерица, но от друга - кой го беше чувал преди тоя дръглив ***, това си е яка реклама. А работника както винаги - го д...

7

Там пише на Немски

преди 1 година

" МОЯ ЖИВОТ СЕ ПРОМЕНИ ТОТАЛНО " !

6

Анонимен

преди 1 година

Какво точно искаш бре ***?Никой нищо не крие ! Шумахер е в кома и нищо не се променя !.Това е!.......Западните *** са като нашите,все ще измислят нещо ново ,а то няма !!!

5

Ганчо

преди 1 година

Един път завинаги да излезнат и кажат какво му е състоянието, какво толкова крият ясно е че е зле,но да крият толкова много идва в повече. Все пак е известна личност и хората заслужават да им се каже какво става с него.

4

Анонимен

преди 1 година

Тирания до шия.

3

Анонимен

преди 1 година

Най-хубавото е, че след време изкуствения интелект ще остави мисирките безработни.

2

Анонимен

преди 1 година

Възхищавам се, че Шуми има такова любящо семейство. Да са други, щяха отдавна да са му изключили системите и да са гушнали парите. Браво на неговите хора!!!!

1

Анонимен

преди 1 година

Ако почнат да уволняват всички журналисти, дето публикуват лъжи, ще останем без кьорав журналист.