39

Анонимен

преди 1 година

Пак и пак държавно свърталище с нови директори на които им е обещано ръководство.

38

Анонимен

преди 1 година

България създава държавна компания за зелена енергия. След като съсздадат построят и разработят отново ще я подарят на някоя комунистическа тиква.

37

Анонимен

преди 1 година

Зелена е енергията единствено и само от ядрена електроцентрала. Нито перките, нито соларките, още по-малко ВЕЦ произвеждат зелена енергия. Възобновяема да, зелена НЕ.

36

НОВИ ТЪРТЕИ

преди 1 година

НА ДЪРЖАВНИ ЗАПЛАТИ В СОФЕТО > САМО НЕ КАЗВАТ КАКВА Е БРОЙКАТА

35

Анонимен

преди 1 година

До 28 - Не съм съгласен. Вярвам, че е обратното. *** някой е наложил ЛГБТКЮ и каузите, не защото вярва в тях, а защлто знае, че може да ги ползва, като бухалка. Имам инвестиция в компания, която не може да пробори конкурент за голям държавен проект, защото предлага по-добри услуги, по-ниски цени и прочие - нека стоваря субективната си ESG оженка върху нея - няма да взима проекти, банките няма да им дават кредити, а големите инвеститори ще странят от тях, защото засяга и техният рейтинг.

34

НОВИ ЧАНТАДЖИИ

преди 1 година

И ЗАПЛАТАДЖИИ В СОФЕТО > СЪ НИ НАЯДОХА

33

Анонимен

преди 1 година

Видяла жабата, че подковават коня и тя подала краче...Поредната куха държавна фирма за нищонеправещи, тунеядци на хранилка в Софето с петорни, средни заплати...Електромобили, иновации...нулеви отпечатъци...бляблябля дъвки и залъгалки... Стадото в София блее, ръкопляска и се кефи...а на 60-70 км. от Софето всичко е тотал щета и хората едва оцеляват, карат 20 годишни таралясници и вече не цивеят а съществуват....Паралелни светове само на броени квадратни километри, дами и господа!!!

32

НОВИ ЧИНОВНИЧЕСКИ

преди 1 година

МЕСТЕНЦА В СОФЕТО, НА ДЪРЖАВНИ ЗАПЛАТИ

31

az da vi

преди 1 година

Затвориха блокове на Козлодуй, спряха проекта за Беляне и извършиха още куп други подсъдни неща. И всичко под диктовка от козяк.Изнасяхме енергия, а сега за нас няма. И тия нови мошеници са решили да крадът яко. На тях мястото им е там където щеше де се строи втората атомна...................

30

Анонимен

преди 1 година

Браво. Трябва работа и иновации във всички посоки. Само така ,ще вървим напред.

29

неутрален

преди 1 година

До Марсел Попови откъде пари бе богаташче,какво значи искаме в мизерията,при тез цени си е самоубийство,все едно да си купя самолет,всеки иска хубаво и чисто но всичко си има цена,а тази е непосилна,за все обедняваща държава като нашата с тез продажници

28

неутрален

преди 1 година

До циганинв един испански сериал,в блок си сложиха фотоволтаици,и цъфнаха от енергото щот отчели намалено потребление,и за волтаиците требело да се обадят и да платят данък и ред други неща,та и у нас ще е така в началото може да няма ама послесамо сметки,както хампарцумян каза-преди да позеленеем трябва да забогатеем,ама за нас това няма да стане никога щот тепърва ще са само дългове на наш гръб

27

лекия

преди 1 година

Нова хранилка за умствено изостанали. Трябват хора за работа, не заплатаджии.

26

Поправка

преди 1 година

ЕSG критерии ще рече колко си намалил въглеродните си емисии, колко пари си дал за каузички, НПО-та, колко ЛГБТ, феминистки, цветнокожи си наел на работа. Така се налагат тези турболиберални политки се налагат на корпоративно ниво.

25

Анонимен

преди 1 година

Поредното безсмислено нещо.

24

Видял

преди 1 година

Със 92% турско участие ли е? Кой е реалният управител..? Офшорният. Не тоз за пред новините.

23

Анонимен

преди 1 година

"България създава държавна компания за зелена енергия" ----- ще търси зелен хайвер

22

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 23 - Напаво си е чудовищно ...

21

И последно за ESG

преди 1 година

Представете си, че трябва да оцените атлет, в спортно състезание. Кое гледате? Колко висок е атлета? Колко силен е? Колко трениран е? В какво здравословно и ментално състояние е? Какви са му били изминалите състезания? Срещу кого се бори? НЕ! ESG ни казва, да оценим атлеата, според това, колко лайка във Фейса е дал на някаква кауза, колко пъти се е снимал със сираци и дали "някакви хора онлайн" го харесват. Супер, ама на базата на това, букмейкъртие решават, какви стойности имат залозите ;)

20

ESG 2

преди 1 година

И ако си мсилите, че не ви засга, помислете си пак - ESG е новата бухалка - когато някоя компания не слуша, ще я ударим в земята, каот кажем, че е лоша и това ще повлияе на кредитните и оценки, на това, койт работи с нея и прочие ... Същия комунистически механизъм - посочваш някого, наричаш го враг на народа и до там.