16

Анонимен

преди 1 година

До 2 И какво съмнително трябва да има в човек носещ кашон. Тези дето пренасят нещо подозрително не ходят пеша,а ползват коли

15

Баш Пингвинът

преди 1 година

До 11 коментар Съгласен съм но само ако парите от тази такса ги прибирам аз.

14

Такава некадърност

преди 1 година

Ива в България пандемия от некадърие вижте че дори жълтите павета след толкова ремонти на ремонта приличат на г ъ з и то в центърът на София,столицата на България!Не си личи че е столица.Аз какви столици съм виждал по света.Това в Бг е плебеиско развитие на некадърието колоко е по *** и текадърен някой го правиш по голям шеф.Жалки сте!

13

АПИ в Затвора

преди 1 година

Лоши пътища нереални ограничения та скоростта

12

хАСАН Абдул

преди 1 година

В Софиа е хубаво ..центъра е вече наш.. скоро и покрайнините

11

Анонимен

преди 1 година

Оно за кво ги залавят ..и така е разграден двор па да си минават направо..да им вземаме неква такса

10

Въпросът е

преди 1 година

Защо тези избушени проруски хомосексуалисти които това им е работата да пазят националната сигурност не я пазят те трябваше да предупредят порицията за този бус а те не са ги предопредели и буса е стигнал до София схемата си е вървяла отлично за лошите тогава обаче случайно полицай които не са корумпирани ги залавят бежанците.

9

Еврогейец

преди 1 година

Това са доброволци които отиват да се бият за Украйна, пуснете ги.

8

Пингвина

преди 1 година

До 1 има обаче дебнат с триногите разни цивилни хомосексуалисти да те глобят че по *** и некъдърно направени,некачественно не от инженери и т.н български пътища ограниченията на скоростта са неадекватни примерно 10 и 20 км съвсем спокойно трябва да се увеличи скоростта тогава ще се кара нормално и полицията ще може да глобява тези мутроплебеи които карат с 200.Или ще се занимава с бежанци които преминават нелегално защото ще и остава свободно време от корупционните практики сега.

7

Плебеи

преди 1 година

Неразбрахте ли че фирмата за трафик на бежанци има лиценз

6

Закъсняхте

преди 1 година

Това е от вчера вечерта.И пак бежанюгите стигнаха до София.Ше ви на е бат фат машки пингвини и няма и да разберете.Жалки про руски служби.

5

Jag

преди 1 година

Пак ли?

4

Василев

преди 1 година

Корупция дебне отвсякъде. Където и да бръкнеш,в която и сфера да е ...вони. Повечето държавни структури са обхванати от гангрена. И иска рязане до здраво.Но кой ще го направи? Всички са облечени като свински черва.

3

силно учудЕна

преди 1 година

''Полицията ги е проследила по маршрута им, чужденците са в добро здравословно състояние.''--------И защо трябва да ни интересува здравословното състояние на скакалците?!

2

Анонимен

преди 1 година

вчера прекосих града с кашон под мишницата от спиди. викам ще ме спират да питат ко има там, но не видях един полицай. еми вече е късно, да са ме спряли!

1

Анонимен

преди 1 година

а що ги пускат и как са стигнали толкова далеч? нали вчера мевере ни каза че камери и полиция има на всеки ъгъл