20

Анонимен

преди 1 година

Боруджиева, Ризова бяха от придворните на Костов. Разставени по различни места. Едната не предвиди сгромолясването му. Другата го защитаваше по ТВ-то.

19

Анонимен

преди 1 година

Просто партиите трябва да се отстранят от власт и пари за известно време. Пак, за известно време, добре е да избираме само личности, които могат да носят лична отговорност. Ако спрат командировките до седенки в Брюксел, още по-добре, всеки ще започне сам да работи.

18

Анонимен

преди 1 година

Права е госпожата, българинът започва да проумява, че когато партиите са калпави, може и иска да се оправя без тях. Не е възможно партиите да управляват народа, който не ги иска, а гласува за тях поипринуда. Факта, че има паритет между Герб и ПП говори, че между тях няма разлика и ги избира едно и също малцинство, което няма избор.

17

ХоХо

преди 1 година

" Правителство може да има, но как ще се реализира... " Куроджиева , поздравления за крилатата ви мисъл !

16

Анонимен

преди 1 година

Атлантиците, днес пре6ихте ли бабите си да ви дадат пари за цигари и за чашка Лаваца от уличен автомат?

15

Анонимен

преди 1 година

И тая гербава калинка се упражнява в еквалибристика.

14

Анонимен

преди 1 година

Демокрация никога е нямало в България след 1989.Парадоксално в сталинисткия соц имаше повече такава, защото на едно партиийно събрание партията чуваше хората .Днес не иска да чуе народа- вика му се популизъм.Е тогава каква демокрация.Шепа соц олигарси са си разпределили бизнеса със свои медийни кръгове и останалите ходят да "гласуват".

13

Lina

преди 1 година

Тази фурнаджиева е на пенсия при граб и тя и още няколко като нея. Криза :)

12

Според

преди 1 година

западната преса,в цяла Европа КраваршингтЪн са похарчили около 100 млрд долара за антируска пропаганда(има го в нета инфото),леееко завоалирано като "борба срещу руската дезинформация и т н". Конкретно от 2017 до 2022 за България са само около 47 млн долара на разни НПО-та, фондации, политолози,аналллизатори,доценти,професористъкмистици, всичколози и еднорози за спасение от лошата руска пропаганда,която не е правилната такава :) Интересното е,че за Молдова са "отпуснати" 150 млн $...Найс,а?

11

Бгг

преди 1 година

Тия ще се вземат. Все пак ги сватосва краварският посланик. Ще им кумува Гешев.

10

Анонимен

преди 1 година

Голяма борба пада!

9

Анонимен

преди 1 година

ПП и ДБ ,никой Не може да ги задължи,да подкрепят Комунистическа партия ГЕРБ! ГЕРБ отново е сама в парламента и ще върне мандата! Опозицията не се бори цели 2 г с нея,за да я " подкрепя" днес! 25% вече,не са достатъчни на ГЕРБ за да " управлява България"!!! Това е положението " доцентке"!-:)))

8

Чук и Гек

преди 1 година

Няма да отстъпвате! Едно време Бойната група да не би да ходи да прави консултация с фашистката власт!? Отиде и го застреля пред апартамента му и въпроса бе решен безкомпромисно и ефективно! Защо водещите *** никога не и припомнят този пример!? Аман от назначени вечни шамани! Съберете се с Колара, Антонела, Харалан и подобни смукачи на народната пот и кръв и направете вие правителство!

7

Анонимен

преди 1 година

Просто демокрацията се оказа неработеща в България ... имаме алчни крадливи елити, които поставят личния си интерес на първо място, а обществения на последно ... не случайно Възраждане набира сила и когато Възраждане дойде на власт - не очаквайте демокрация !

6

За след 9.9.44 думам

преди 1 година

ГАД ИЗРАЕЛИ е високопоставен ОФИЦЕР от Държавна сигурност на БКП веднага след 9.9.1944 съпричастен и на избиванията от Народния съд а и без съд и присъда част от приятелската червена мафиотска шайка вътре в самото БКП на семейство БОРУДЖИЕВИ.........................Така и не разбрах какво точно общо имат Татяна БОРУДЖИЕВИ с нейния червен милиционер ГАД ИЗРАЕЛИ със.........късния от 1988 бизнесмен от Израел ГАД ЗЕЕВИ на Иван Костов

5

Анонимен

преди 1 година

Дъщерята на убиеца.

4

Анонимен

преди 1 година

Татяна офицера Гад Израели от родната ДС на БКП организирал Народния съд в дупките и бил ама оня късния Гад Зееви какъв му е и ранга и превода

3

Биография

преди 1 година

Татяна буруто на БКП мноу Турция и мноу Израел а това просто значи НЯМА ЕВРОПА

2

Анонимен

преди 1 година

Бракът е сложно нещо г-жа Буруджиева не еза стари ергени!

1

Име

преди 1 година

Целата работа е ясна - нема какво да се лъжем.Да ви сладни - живи и здрави.Поне малко да вдигнете доходите.По случай - годишнината от гражданското общество.Може и по друг повод - по случай - демокрацията.30 години демокрация - 30 години правда и възход.