21

Анонимен

преди 1 година

19, ' сигурно си некоя Ков ра така сте всичките комунистически отпад ъци а обикновените българи работят на минималната по фирмите на червени милиционери и мафиоти' --- каквито сте били в миналия си живот, това сте в този!

20

Анонимен

преди 1 година

Сигурно е антиваксър!

19

Анонимен

преди 1 година

Майката е на 71 години и през 1989-1990 е била на 38 години и е подрипвала и ревала като маг аре по полощадите за банани и тоалетна хартия. Само дето с тях върви и новото възпитание на младото поколение.

18

Анонимен

преди 1 година

Да беше изчакал като поостарее още малко и да я хване деменцията, да я прати в старчески дом и да сложи ръка на всички ценности още приживе. Чиста работа и съвсем законна. Жените са държани в подчинение чрез религията, която ги успокоява и същевременно им дава божествената мисия да полират някой член до блясък и това естествено води до генетични експерименти които могат да избият в съвсем друга посока, това е чужд човек, не ти е приятел, и човек на който дължиш всичко защото ти си го създал.

17

Гошо Тарабата

преди 1 година

До 8 сигурно си некоя Ков ра така сте всичките комунистически отпад ъци а обикновените българи работят на минималната по фирмите на червени милиционери и мафиоти.

16

Анонимен

преди 1 година

Като не правите аборти навреме така ще бъде, един от възможните варианти. Лотария си е. Затова жените трябва да тренират някакво бойно изкуство да се защитават и да си затварят краката. Но вместо това те са впрегнати и се видиотяват да бутат колички с бебета и да изпълняват роля на сeкс кукли. Порочен цикъл от който няма излизане.

15

Анонимен

преди 1 година

Тези, които пишете, че на 15 сте работили по строежите и сте спали по пейките - може да се..... да не казвам какво. Дано живота не ви сервира вие или детето ви да остане без дом и работа в тази държавица ! Всеки народ си заслужава съдбата !

14

булгар

преди 1 година

Български модерни ценности

13

баба мара

преди 1 година

ето до какво водят наркотиците семерджиев втори номер това сега какво да гоправиш

12

sahi

преди 1 година

За жалост това ще е новото "нормално"... *** сред хора. Резултат от култура, безхаберие и чужди влияния...човешкото изчезва. Какво "дъно" трябва да си ти, за да постъпиш така?!?!?

11

д0 12

преди 1 година

както и да го гледаме е на 50 години, колко да е млад

10

Анонимен

преди 1 година

Млад демократ, фен на киро и асен.

9

Batman

преди 1 година

Аз на 15 трябваше да си осигаря сам прехраната.. а тръгнах да работя в цименти бетони и все тежка работа на 12 години кат бях..сега съм баща на три деца а едва на 30 съм..И знам какво е да глезиш децата си, но трябва да има ограничения за да не се случат подобни неща.. иска се труд много труд да въспиташ детето си.. но си струва много от колкото си представяш.

8

Тъга

преди 1 година

така са безделниците в Дружбай, някога родителите му са били работници на партията, получили апартаменти в София, работили като волове за малко пари, но получават пенсия. Това са отрочетата на средните по успех партиици. Но вече няма безплатен обяд, трябва да се е научил от родителите си да работи, а не кой ще му дава

7

Анонимен

преди 1 година

Хероин... Тая гад взима душата на хората...

6

33 г, с вишу, безраб

преди 1 година

5, мен мама ми купи ауди на 18 и голф 150 коня на 22 с която основно ходим по магазините и до ап на морето лятото. кажи де греши?

5

MaйMyнaтa

преди 1 година

Koмapджия. Hapкoмaн на тия години, няма жив

4

Анонимен

преди 1 година

5, 'Трябва да се хване и да работи, и да поеме живота си в ръцете' --- две взаимноизключващи се понятия

3

Пфф

преди 1 година

И тоз хубавец е бил 48мо годишно детенце на мама. Нищо, дундуркайте си ги, давайте им парички след 18 годишна възраст и внимавайте потни вода да не пият за да не се разболеят. Купете им кола и нека живеят при мама и тате. Осакатявате си децата по този начин. Като приключи средното, отива в университет и забравя за дома на мама и тате. Трябва да се хване и да работи, и да поеме живота си в ръцете. Иначе ги правите глезли и глезльовци без работа и образование с нищо неможещи да се справят.

2

Teo

преди 1 година

Лоша работа! Наркозависимостта не прощава! Тъжно ми е за майчицата, която трябва да изтърпи това! Дано да не надживее сина си ... А той трябва да е зад решетките или в клиника, няма място сред хората, шом посяга на най-святото!